Yksinkertainen ruokavinkki: Soijahodarit!

Pahoitteluni, etten ole ehtinyt kunnolla postailemaan (taaskaan). Kokoajan on ollut jotenkin superkiire ja iltaisin ollaan Tommin kanssa töllötetty Netflixistä American Crime Story: OJ Simpsonia. Pitkästä aikaa meille joku yhteinen sarja! Alkuun pari jaksoa oli melko tylsiä, mutta nyt ollaan jo ihan koukussa 😀 En ole vielä ehtinyt katsoa yhtään jaksoa House of cardsiakaan!

Postailinkin Instaan joku aika taaksepäin meidän nykyisestä mättöherkusta. Nimittäin hodareista soijanakeilla! Ollaan välillä syöty näitä jo varmaan parin vuoden ajan, mutta en varmaan ole vielä koskaan täällä postaillutkaan. Saa nähdä kiinnostaako tämä postaus edes ketään, mutta kun niitä ruokajuttuja on toivottu, niin kokeillaan! En ole jotenkin yhtään ehtinyt viimeaikoina ruokajuttuja postailemaan tai ylinpäänsä edes kokkaillut mitään niin kovin erityistä tai ihmeellistä. Näissä hodareissa vinkki siis vaikka viikonlopun nopeaksi ja helpoksi herkuksi.

En ole koskaan itse varsinaisesti ollut edes normaalien hodareiden perään tai syönyt makkaraa tai nakkeja melkein 20 vuoteen, mutta näistä kyllä tykkään! Soijanakeissa on ehdottomana miinuksena melko suolainen hinta, mutta toivon kyllä, että kasvistuotteiden hinnat jossain vaiheessa lähtevät laskuun kun valikoimaa tulee lisää. On jotenkin hullua, että paketin norminakkeja saa parilla eurolla ja soijanakit maksavat edelleen nykypäivänä viiden euron luokkaa. Tai ainakin nuo mitä itse ollaan ostettu eli Hälsans Köketin.

Pakko muuten kehua noita Vaasan uusia hodarisämpylöitä, ei ollenkaan kuivia! Ollaan ostettu samaa sarjaa myös niitä hampparisämpylöitä ja nekin on kyllä tosi hyviä. En enää noiden jälkeen ole ostanut ollenkaan niitä halvimpia sämpylöitä.

Mitä sitten itse tykkään tunkea hodariin? En ole kovinkaan ketsupin, sinapin tai muiden kastikkeiden kaveri, mutta majoneesi on kuitenkin ehdoton. Plus juusto ja kuivattu sipuli! Ja juustohan nyt ei edes hodariin kai kuulu. Rakastan kuitenkin juustoja 😀 Rainbowlle oli näköjään tullu semmoinen gouda-cheddar-raaste, joka oli goudafanina pakko ostaa testiin! Oli kyllä hyvä. Tommi taas tunkee hodariin vaikka mitä soosseja ja nuo omani ovat kyllä melko pliisuja ja kuivia niihin verrattuna. En nimittäin tykkää edes kurkkusalaatista, mutta kukin tavallaan!

Muistan pienenä kun tykkäsin hulluna bratwurstista ja oli pakko ostaa testiin noita vegaanisia bratwursteja. Enkä kyllä osta enää toiste! Ihan karmeita, mutta toisaalta voi olla, että aika on kullannut muistot myös ihan niiden perinteistenkin bratwurstien osalta. Tietty nuo voi olla enemmän jonkun muun mieleen 😀

Huhtahyvälle on muuten tullut muuten uutuutena tosi iso valikoima kaikkia kasvisjuttuja ihan nugeteista makkaroihin ja semmoista ”kasvisjauhista” eli kasvis-jauhelihaa, joka siis oikeasti näyttää jauhelihalta! Ollaan metsästetty niitä vaikka mistä kaupoista, mutta harvoissa kaupoissa on harmi vaan niistä laajaa valikoimaa.. Niistä löytyy myös bratwursti, jota olen yrittänyt nimenomaan etsiä! Mutta jos näette sitä vege-jauhelihaa kaupassa, niin ostakaa testiin! Tehtiin siitä ihan superhyviä ”liha”pullia 🙂

Alkoipa tehdä mieli hodareita näistä kuvista! Ruokajuttuja on muutenkin toivottu kovasti, joten kovasti yritän saada niitäkin tänne kasaan. Varsinkin kun ollaan juurikin kasvisruoista testailtu viime aikoina kaikenlaisia uusia juttuja.

Yritän huomenna tai viimeistään viikonloppuna julkaista toivotun itserusketus-postauksen, joten pysykää kuulolla! 🙂

2 vastausta artikkeliin “Yksinkertainen ruokavinkki: Soijahodarit!”

  1. Nam! Oon kokeillut useampaa sinun reseptiä ja toimii kun meillä on kai samanlainen ruokamaku 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.