Merkkituotteiden alekatsaus ja parhaat poiminnat!

Tällä viikolla on ehtinyt käynnistyä kesäalennusmyyntejä ympäriinsä. Melko aikaisin! Ennenhän kesäalet lähtivät pyörimään vasta juhannuksen jälkeen. Zalandon Premium-ale on alkanut jo ennakkoon ennen virallista alennusmyyntiä ja kokosin alen parhaimpia juttuja kollaasiin. Ainakin itselleni on luksusta jos joku valkkaa valmiiksi kivoja löytöjä, varsinkin Zalandon ale on aina nimittäin niin mittava 😀

Nyt on erityisesti merkkilaukuista ihan mielettömiä tarjouksia ja vielä parhaimmat jäljellä! Näistä allaolevista Minkoffin laukuista melkeinpä kaikki ovat -40% alessa, muutama löytyy joukosta -30% alennuksella.

1.Musta hapsulaukku täältä 2. Musta laukku täältä 3. Korttilompakko täältä 4. Chanel-henkinen laukku täältä 5. Kultapintainen laukku täältä 6. Ruskea laukku täältä 7. Punainen pikkulaukku täältä 8. Sininen Chanel-henkinen laukku täältä 9. Musta pampulalaukku täältä 10. Vaaleanruskea laukku hapsulla täältä

Eniten näistä himottaisi nuo nr.9 ja 10! Ihania, vaikkakin melko erilaisia kun tyypilliset Minkoffin laukut. Molemmat olivat sitäpaitsi melkein puoleen hintaan 🙂

1.Oranssi pikkulaukku MK täältä 2. Bucket bag nahkaa Coccinelle täältä 3. Shopper bag By Malene Birger täältä 4. Ruskea nahkalaukku hapsuilla Kate Spade täältä 5. Nude lompakko DKNY täältä 6. Glitterpintainen Furla Metropolis täältä 7. Nude Furla Metropolis täältä 8. Persikan värinen Furlan Metropolis täältä 9. Bucket bag nahkaa Coccinelle täältä 10. Musta nahkalaukku Kate Spade täältä 11. Nahkalaukku Zac Posen täältä 12. Korttilompakko Furla täältä 13. Korttilompakko Furla täältä 14. Kultaketjuinen laukku MK täältä 15. Korttilompakko (muissakin väreissä) DKNY täältä

Myös näistä suurin osa oli -40% alessa, mutta myös joitain vähän pienemmällä alella 🙂 Esimerkiksi tuo punainen glitter-Furla on myös -40%, vaikkei merkin laukuissa usein kovin suuria aleprosentteja näe!

Itse ajattelin pistää tilaukseen ainakin tuon Furlan korttilompsan nr. 13, joka oli -30% alessa. Noin muuten lemppareitani ovat nuo Coccinellen bucket bagit  nr. 2 ja 9.

1.T-paita Karl Lagerfeld täältä 2. Kauluspaita Polo Ralph Lauren täältä 3. Harmaa college Polo Ralph Lauren täältä 4. Aurinkolasit Prada täältä 5. Musta kaulahuivi Aigner täältä

Tuo Ralph Laurenin kauluspaitahan multa löytyykin ja on yksi lemppareistani työvaatteista! Harvemmin olen törmännyt noihin alessa, mutta tuo lähtee nyt -30%!

Koko Premium-ale löytyy täältä!

Sisältää affiliatelinkkejä.MSS female 2017 468x60

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.