MOSSA ja muut ecocert-merkit jopa -60%

Huomasin eilen illalla aivan sattumalta, että luonnonkosmetiikan verkkokaupalla Natural goods companylla on vielä viikonlopun yli meneillään ystävämyynnit. Harmi, etten huomannut jo aikaisemmin kun postailin niistä Mossan vartalotuotteista ja kuorinnasta! Kävin valikoimaa läpi ja luonnonkosmetiikka on todella tuntuvalla alennuksella vielä huomiseen sunnuntaihin saakka.

Kokosin tähän lemppareitani Mossan valikoimista, esimerkiksi tuo joku aikaa sitten esittelemäni ”maailman paras öljyseerumi” on nyt tarjouksessa alle kympillä! Samoin tuo misellivesi lähtee 7 eurolla ja kasvovoiteet kympin hujakoilla, joten alet ovat oikeasti todella tuntuvia ja siksi halusin näistä teille vinkkailla!! 🙂

1.Tehokkaasti kosteuttava päivävoide täältä 2. Misellivesi täältä 3. Ravitseva päivävoide täältä 4. Anti-agening kuorintanaamio täältä 5. 10 öljyn tehoseerumi täältä 6. Ravitseva vartalovoide täältä

Mossa on tällä hetkellä ehdottomin lempparimerkkini ja olen niin iloinen, että olen pitkästä aikaa löytänyt näin mieleisen ja varsinkin kohtuuhintaisen merkin ecocert-kategoriaa! Voin todella lämpimästi suositella näitä kokeiluun

Yli 50 euron ostokset muuten toimitetaan ilman postikuluja 🙂 Ystikset käynnissä vielä nyt lauantaina ja sunnuntaina.

Nämä siis vain Mossan tarjouksia, myös muut merkit ovat myös alessa ja koko valikoima löytyy täältä!

 

Linkit affiliatelinkkejä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.