Kivoja sisustusjuttuja alen syövereistä

Huomasin tosiaan vasta itsekin aiemmin niitä Marimekon kotijuttuja selaillessan, että Elloksen kesäale on jo alkanut. Erehdyinkin sitten selailemaan tarkemmin myös sitä alea (oikeasti ei kyllä pitäisi selata nyt yhtään mitään :D) ja pakko kyllä liputtaa myös Elloksen alen suhteen. Ihan loistavia löytöjä nimittäin. Varsinkin tämmöinen petivaatehamstraaja villiintyi täysin!

Huomasin, että vanhempi postaukseni Ellokselta tilaamistani pellavapussilakanoista kiinnosti ja ajattelin vinkkailla, että Elloksella on nyt myös alennuksessa noita pellavasettejä! Itseltäni löytyy nuo Candicet harmaina ja olen kyllä tykännyt hurjasti. Myös ne kalliimmat Elmirat ovat nyt -50% ainakin sinisenä. Pellavapetivaatteet ovat melko hintavia, joten jos semmoisia himoitsee niin järkevähän se on alesta hommata. Nuo pellavaiset Andrea-hapsulakanat ovat ihanat!! Himottaisi tilata kun ovat puoleen hintaan.

Tässä kolmet petivaatteet pellavaa alen puolelta -30-50% alella 🙂
1.Candice pellavapussilakanat -30% täältä 2. Andrea pellavapussilakanat täältä 3. Elmira pellavapussilakanat -50% täältä

1.Kirkas mariskooli täältä 2. Lautaset täältä 3. Sisustustyyny hapsuilla täältä 4. Sisustustyyny täältä 5. Oranssi sisustustyyny täältä 6. Lasimaljakko täältä 7. Villamatto täältä 8. Sisustustyyny Odd Molly Home täältä

Myös sisustustavaraa oli vaikka mitä kivaa ja ihastuin itse esimerkiksi noihin sinisiin lautasiin (nr.2). Tuota villamattoahan harkitsin meille pitkään ja edelleen kyllä sen meille haluaisin olohuoneeseen, nyt se on -30% alella. Myös tuo maljakko on superkiva! Kaikki näistäkin siis -30-50% alella!

1.Puuvillaiset pussilakanat 12e täältä 2. Evette-pussilakanasetti (-50%) ranskalaista pellavaa täältä 3. Dorinda-pussilakanasetti puuvillasatiinia täältä 4. Koko 5-tai 6-osainen petivaatesetti 30e täältä 5. Pussilakanat puuvillaa (15e) täältä 6. Elmira päiväpeite pellavaa -50% täältä

Ja noin yleisestihän on fiksu idea bongaila kodintekstiilejä alen puolelta. Ne kun eivät mene mitenkään ”pois muodista”, eli aivan sama onko se setti uutuus vai vuoden vanha! Erityisesti niistä oli todella hyvä valikoima tuolla alessa ihan jopa reilulla kympillä per setti 🙂 Tässä siis lemppareitani yllä!

Elloksen alesta löytyy tietty muutakin valikoimaa, esimerkiksi lasten, naisten tai miesten vaatetuksesta, sekä yleisesti esim elektroniikkaa ja muuta! Kannattaa katsastaa vielä kun hyvää tavaraa riittää.

Koko ale löytyy täältä!

Sisältää affiliatelinkkejä.Koti Image Banner 728 x 90

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.