Urheiluvaatteita kesäalesta

Postailinkin jo viikonloppuna Zalandon ennakkoon alkaneesta merkkialesta ja parhaimmista poiminnoista (tämä postaus!). Eilen alkoi Zalandolla myös normaali kesäale ja ehdin tässä koneen varmuuskopiointihommien ohessa tiirailemaan vähän urheiluvaatepuolta alen syövereistä. Monilla tuotteilla ei aleprossat vielä päätä huimanneet, mutta yllätyin kuinka paljon löytyi jo hyvää kamaa -35-50% alella.

Even&oddin alelöydöistä postailen melkein aina, mutta itselleni oli uusi juttu tuo merkin urheiluvaatepuoli. Sieltä nimittäin löytyi urheiluvaatteita tosi pienellä budjetilla ja varsinkin treenitrikoita reilulla kympillä! Aletkin olivat suuressa osassa tuotteita jo noin -50%! Urheiluvaatteet kannattaa ihan ehdottomasti hommata alen puolelta 🙂

Tässä siis muutama poiminta alen urheiluvaatepuolelta! Ekan kollaasin kaikki tuotteet ovat kenkiä lukuunottamatta Even&oddia, jonka alepuoli löytyy täältä.

1.Treenitoppi (-30%) täältä 2. Nike juoksulenkkarit (-30%) täältä 3. treenitrikoot (-50%) täältä 4. Treenitrikoot (-30%) täältä 5. Treenitrikoot(-50%) täältä 6. Treenitrikoot (-40%) täältä 7. Treenitrikoot (-40%) täältä 8. Nike Air Huarache (-30%, myös muita värejä) harmaa täältä

Esim noille liukuvärjätyille treenitrikoille (nr.3) jää hintaa alle 9 euroa! Vastaavat siniset ovat reilulle 12 eurolla 🙂

Olen eniten hulluna Niken urheilukamoihin ja niitäkin löytyi tosi hyvällä alella! Varsinkin Niken collarihousut ovat aivan parhautta ja niitä löytyi useita -35-50% alella! Myös collaria ja rennompaa urheilupaitaa löytyi kivaa. Samoin tuo Calvin Kleinin alustoppi.

1. Calvin Klein alustoppi(-35%, kurkatkaa myös tämä harmaa, jotka -40%!) täältä 2. Harmaa collegepaita (-45%, myös muita värejä) täältä 3. Rento urheilupaita (-50%) täältä 4. Rennot collegehousut (-35%) täältä 5. Nike slim-fit collarit (-50%) täältä 6. Nike slim-fit collarit (-45%) mustana täältä 7. Rennot siniset colleget (-40%) täältä

Omistan jo kahdet noita Niken collarihousuja, mutta silti himottaisi tilata lisää malleja! Kestävät nimittäin vuodesta toiseen ihan kreisiäkin käyttöä. Itse tilasin Zalandon aleista jo tämän Furlan korttilompsan (joka harmikseni nyt vieläkin edullisempi, hitto!!!), mutta täytyy kahlata läpi vielä tuo normipuoli 🙂

Urheiluvaatteiden lisäksi alessa on tietysti myös vaikka mitä muuta, joten kannattaa selailla! Koko ale löytyy täältä 🙂

Postaus sisältää affiliatelinkkejä.EoSS Summer 2017 Female 468x60

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.