Pellavalakanavinkki + oma tilaukseni Ellokselta

Postailinkin viime viikolla Elloksen kesäalesta ja omista lempparipoiminnoistani alen puolelta (postaus täällä). Huomasin nyt, että nuo meiltäkin löytyvät suositut Candice-pussilakanat pellavaa ovat nyt kampanjatarjouksessa -20% sisältäen kaikki värit! Meiltähän löytyy nämä siis vaaleanharmaana. Haaveilen itse toisista pellavalakanoista jossain tummassa sävyssä 🙂 Ovat nimittäin todella ylelliset!

Kaikki Candice-pellavalakanoiden värit löytyvät täältä. Lisäksi bongasin nuo söpön vaaleanpunaiset puuvillalakanat, jotka olivat hurjassa -85% alessa ja hintaa niille jää alen jälkeen 5,95 euroa! Todellinen budjettilöytö siis. Löytyvät täältä 🙂 Edit: ilmeisesti tarjous näistä ehtikin jo päättyä eiliseen 🙁

Muutama juttu oli jo jonkin aikaa pyörinyt mielessä hankkia kotiin, mutta en ollut ehtinyt keskittyä tekemään tilausta ja päättämään parin vaihtoehdon väliltä. Nyt kuitenkin lähti tilaukseen seuraavat kolme juttua.

1.Mortteli marmoria täältä 2. Lasinen maljakko täältä 3. Kultametallinen korupuu täältä

Muistatte ehkä sen talvella ostamani marmorisen Dixon-leikkuulaudan, joka oli kyllä kiva ostos ja myös itsessään sisustuselementti. Tuota saman setin Dexter-morttelia olin myös miettinyt jo kauan, mutta jotenkin unohtanut koko jutun. Nyt lähti siis se tilaukseen, niin saa murjottua yrtit, valkosipulin ja mausteet kätevästi. Tuokin on kiva elementti keittiöön jo itsessään. Suunnitelmissa olisi hommata taas pitkästä aikaa keittiöön yrttejä ruukkuihin ja koittaa muutenkin luoda sinne enemmän kodikkuutta, joten morttelikin pääsee mukaan keittiösisustukseen!

Olen jo jonkun aikaa ollut kyllästynyt vanhaan korupuuhuni ja haikaillut jonkun modernimman perään. Ihastuinkin tuohon Bloomingvillen kultametalliseen korupuuhun, jonka tyylistä olen itseasiassa joskus muualla katsellutkin. Ihana! Maljakoita meiltä ei taas oikein löydy montaa, joten semmoiselle oli ehdoton tarve ja tuo Ellos Homen Mona-maljakko osui silmään 🙂

Jutuista tulossa kuvaa in-action kunhan paketti tulee! Ja jos joku ei vielä ole selaillut tuota Elloksen alea, niin suosittelen. Löytyy täältä!

 

Affiliateyhteistyössä Elloksen kanssa. Linkit affiliatelinkkejä.Koti Image Banner 728 x 90

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.