Sekalaista pölinää kauneusrutiineista

Heippa! Pikkuhiljaa olisi tarkoitus taas päästä normaalin postausrytmiin. Jotenkin tuntuu, että viime viikot ovat olleet täyttä kaaosta! Lomakin lähenee, enkä ole vielä päättänyt, että otanko läppärin mukaan reissuun vai pidänkö tietokone-vapaan miniloman. Sekään ei kyllä olisi pahitteeksi ja voi olla, että puhelimen varassa mennään tuo kolme päivää. Pääse oikein kunnolla keskittymään siihen lomailuun ja lööbailuun.

Ennen tuota minireissun suunnittelua en ollutkaan edes hoksannut kuinka lyhyen aikaa Kroatiaan lentää, 3 tuntia! Jotenkin en ole ajatellutkaan kuinka vaivattomasti sinne pääsee, näin kesällä siis ei ollenkaan huono idea piipahtaa esimerkiksi juuri pitkäksi viikonlopuksi chillailemaan. Ensisijainen lomakohde oli itseasiassa Kroatian Split, mutta edullisimmat suorat lennot ehtivät mennä, joten tuo Dubrovnik oli sitten toinen vaihtoehto, vaikkei vissiinkään varsinaisena rantakohteena olekaan ehkä yhtä kaunis. Näkemistä ja kauniita maisemia kyllä sielläkin riittää, joten innolla odottelen reissua.

Kroatia on kiinnostanut lomakohteena jo muutaman vuoden ja vaikka turismi onkin varmasti lisääntynyt ja hintatasokin varmaan sen myötä noussut, niin mielenkiintoista päästä listaamaan ihan uusi maa matkustettujen paikkojen listalle. Jotenkin en ole edes ehtinyt vielä lukemaan mitään matkainfoa, joten se olisi myös seuraavana agendalla! Tällä viikolla täytyy myös hyvissä ajoin hakea matkalaukku varastosta ja aloittaa pakkaaminen. Ostin juuri itseasiassa reissua varten uudet ihan mielettömän ihanat biksut kun kävin aikaisemmin tällä viikolla keskustassa kiertelemässä ja ajattelin esitellä ne täälläkin kunhan ehdin.

Harmikseni mulla ei ole varsinaisia asukuvia toissaviikonlopun jumpsuit-asusta, mutta tuon chokerin voisin ainakin esitellä. En ole aikaisemmin ollut kovinkaan choker-kaulakorujen perään, mutta tuo nauhaversio (saatu) pisti silmään taannoin pressipäivien Glitterin pisteellä. Tykkään tuon rennosta tyylistä ja tuommoinen ruskean ja kultaisen yhdistelmä sopii loistavasti kesään. Itse ainakin suosin aina kesäisin huomattavasti enemmän kultaisia koruja ja asusteita.

Jos koru kiinnostaa, niin kyseessä on Glitterin verkkokaupasta tämä koru. Muitakin kivoja saman tyylisiä löytyy tuolta kaulakoru-osiosta. Rennompi versio semmoisesta perinteisestä choker-korusta. Itseasiassa Glitterillä on verkkokaupan puolella tänään yhden tunnin ajan alerumba ja kaikki tuotteet -50%+ilmainen toimitus klo 12-13 koodilla LUNCH! Kannattaa siis hyödyntää jos esim tuo koru kiinnostaa 🙂 Verkkokauppa löytyy täältä!

Näiden kuvien bruna on muuten juuri niillä Eco by Sonya-tuotteilla, joista postailin joku aika taaksepäin (tämä postaus). Tykkään ihan mielettömästi! Kokeilin juuri viime viikolla vertailun vuoksi Vita Liberataa ja oikeasti se tuoksun ero on huomattava. Nuo Eco by Sonyat eivät tuoksu missään vaiheessa läheskään niin vahvasti itseruskettavalle, jos ollenkaan. Toki hinta on kyllä korkea, mutta jos nimenomaan etsii luonnonkosmetiikan itseruskettavia, niin todella lämpimästi suosittelen 🙂 Itse ainakin tykkään sävystä, joka noilla tulee todella vaivattomasti!

Olen kertonutkin kuinka nykyään suosin mahdollisimman kevyttä ja klassista meikkiä. Jotenkin tuntuu, että omasta mielestäni näytän nykyään vieraalta liian tummalla tai raskaalla meikillä. Varsinkin luomiväreistä käytän harvoin muuta kun tuommoisia helmiäiseen/kultaan taittavia hohtovärejä. Kesällähän ne nyt jokatapauksessa käyvät paremmin kuin hyvin! Tein ihan todella kevyen rajauksen yläluomelle semmoisella ikivanhalla Guerlainin ruskealla jauherajauksella, ikäänkuin vaan tummentamaan tuota ripsen rajaa.

Panostan eniten ehdottomasti pohjaan ja ripsiin (:D). Näissä kuvissa on ripsissä Guerlainin uutuusripsaria, jonka sain testiin. Esittelen sen myöhemmin! Omaan silmääni meikin tärkein elementti onkin terve ja kuultava iho. Olen niin iloinen, että olen löytänyt itselleni sopivat ihanat ihonhoitotuotteet, joilla ihonhoito on melkeinpä kivaa sen aikaisen pakkopullan sijaan. Kesäisin ihoni muutenkin voi aina huomattavasti paremmin, vaikka lähiaikoina onkin ollut pientä hormoninäppyä havaittavissa kun oma hormonitoiminta on vihdoinkin lähtenyt käyntiin.

Suoristin muuten hiukset ekaa kertaa varmaan yli kahteen vuoteen! Ennen suoristin hiukset varmasti muutamankin kerran viikossa ja rakastin suoraa tukkaa. Sitten joidenkin hiuskriisien syövereissä sitten jätin suoristamisen piiiitkäksi aikaa ja suorasta tukasta onkin tullut nautittua lähinnä kampaajalta lähtiessä 😀

Pakko kyllä todeta, että täytyy alkaa taas suoristamaan! Tykkään ihan hurjasti edelleen ja hassua kuinka kihartaminen on jotenkin vallannut sijan suoristamiselta. Tuota Cloud9-rautaa  tulee kylläkin välillä käytettyä juuri niiden kiharoiden tekemiseen, johon on myös loistava, mutta suoritamiseen kyllä täydellinen. Vaikka oma rautani onkin ostettu jo lähes 4v sitten, niin pakko todeta olleen jokaisen euron arvoinen 🙂

Tulipas melkoisen sekalaista kauneushöpinää, mutta ainakin vastapainoa noihin vauvajuttuihin. Seuraavaksi pitäisikin sitten saada kasaan toivottu postaus siitä imetyksen lopettamisesta 🙂

Sisältää affiliatelinkkejä.

6 vastausta artikkeliin “Sekalaista pölinää kauneusrutiineista”

  1. Me lennettiin viime kesänä Dubrovnikiin ja ajettiin sieltä pariksi päiväksi Splitiin. Jostain syystä Dubrovnik vei mun sydämen. Split oli enemmän sellainen turistien suosima menomesta, kun taas Dubrovnik oli tunnelmallisempi. Vanhassa kaupungissa kannattaa ehdottomasti käydä<3 Tänä kesänä houkuttaisi kovasti Makarskan Riviera…
    Ihanaa ja aurinkoista lomaa.

    1. Vitsi, en edes osaa kuvitella kuinka ihanat maisemat varmaan ollut tuossa matkalla!! Mukava kuitenkin kuulla, että Dubrovnik on juuri tunnelmallisempi, en tiedä miksi olin ajatellut juuri toisinpäin! Ehkä tämä olikin siis tarkoitettu meille kohteeksi ;D Vanhaan kaupunkiin suuntaamme ehdottomasti! Kiitos vinkeistä ja ihanaa kesää 🙂

  2. Ihanaa Kroatian reissua teille! Itse olen menossa Dubrovnikiin ja lähikylään reilun kuukauden päästä eli postausta odottelen!

  3. Kroatia on ihana!? Kahdesti käyty eri paikoissa ja vielä juurikin tuo Dubrovnik ja sen lähikaupungit näkemättä ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.