Muutama kesän meikkituote ja luottopunani

Ajattelin esitellä teille meikkien saralta muutaman kesäsuosikin ja pari uutuustuotetta. Täällä ei olekaan ihan hetkeen tainnut meikkijuttuja kai olla, vaikka meikkirutiineista tulikin jokunen päivä taaksepäin jotain postailtua! Olen  nimittäin vihdoinkin löytänyt esimerkiksi itselleni täydellisesti sopivat huulipunat. Semmoiset siis, jotka kulkevat aina laukussa matkassa.

Huulipunien suhteen olen todella valikoiva jotenkin ja enemmänkin kuitenkin laiska. Vaikka kotoa lähtiessä sutaisisin huuliin pikaisesti punaa, niin harvemmin kuitenkaan lisäilen niitä päivän mittaan. Jotenkin olen muuten kokoajan vilkuilemassa peiliin, että onko väri levinnyt. Sen vuoksi yleensä käytänkin helppouden vuoksi kevyesti sävytettyjä huulivoiteita tai kiiltoja, lemppareita ovat esimerkiksi Lumenen huulikiilloista koralliset sävyt. Nyt olen löytänyt pari ehdotonta suosikkia ihan noista huulipunistakin, jotka sain tax-free-tuliaisena tässä joku aika takaperin 🙂

Eka lempparipuna on tuo Lancomen korallin ja nuden sekoitus, ehdoton kesäsävy! Puna on L’Absolu Rouge Cream sävyssä 262 Imprévu. Tuossa on ehkä aavistus pientä kimalletta, muttei missään nimessä liikaa ja omaan makuuni täydellinen!! Toinen puna on tuo Guerlainin puna, jossa on hylsyssä mukana peili punan levittämistä varten.

Olen jo aikapäiviä sitten heittänyt tuosta paketin roskiin, joten en onnistunut enää bongaamaan tarkempia tietoja, mutta eka kokeilemani Guerlainin puna ja tykkään ehdottomasti. Tuo on paljolti kiiltopuna ja melko kevyt, mutta väriä tulee kuitenkin kivasti. Niissä taannoisissa kuvissa missä esittelin Glitterin choker-korun, oli tätä huulissa.

Guerlainin aurinkopuuteria olenkin jo aikaisemmin hehkuttanut, enkä voisi sitä kyllä liiaksi kehua! Aurinkopuuteri ei nimittäin mene niitä paremmaksi. Olen itse käyttänyt Guerlainin Terracotta-aurinkopuuteria jo useamman vuoden, enkä enää muuhun vaihtaisi. Edellinen puuterini on sävyä 03, eli melko tumma, mutta on toiminut itselläni vallan mainiosti. Sain kesän kynnyksellä testiin myös tuon uuden kolmen sävyn Sun trion ja siitä saakka olenkin käyttänyt sitä.

Ensin ajattelin, että tuo on kesällä liian vaalea omaan käyttööni, mutta olin todella väärässä! Itseasiassa tuo on ollut nyt aivan täydellinen ja on täysin matta aurinkopuuteri. Siinä aiemmassa oli pientä kimmellystä, mutta jos joku etsii täysin mattaa tuotetta, niin suosittelen tätä. Nuo kolme sävyä lisäksi mahdollistavat monipuolisemman käytön kun tummuutta voi itse säädellä tarpeen mukaan.

Itse olen hujauttanut siveltimeen noita kaikkia sävyjä ja niitä voi tosiaan käyttää myös varjostamiseen ja tuota vaaleinta kevyeen korostamiseen. Ehdoton suositus tälle, tulos on äärimmäisen luonnollinen etenkin kun sitä kimmellystä ei ole mukana. Tätäkin siis löytyy kolmessa eri sävyvaihtoehdossa.

Kesän lemppariluomivärinä on ollut tuo Mellow:n hohtoluomiväri sävyssä Cream. Tuo on siis todella vaalea helmiäsmäinen ja sopii hyvin myöskin kevyeen korostukseen. Tykkään hurjasti! Pigmentti on tässä melko kevyt, mutta hehkua on sitäkin enemmän ja tätäkin oli siinä choker-postauksen meikissä 🙂

Kuvien erikoisen harjan omaava ripsiväri on aiemmin mainitsemani Guerlainin La Petite Robe Noire-uutuus. Mulla on aiemminkin ollut Givenchyn pallopäinen ripsiväri (sittemmin tosin kai poistui valikoimista) ja tykkäsin siitä kyllä hurjasti. Olin siksi tosi innoissani tästä, enkä ole aiemmin testannut mitään merkin ripsaria!

Viimeajat olen käyttänyt tätä siis ihan arkiripsarina, johon soveltuu hyvin, mutta hintaan nähden (vajaat 40e) en ole aivan vakuuttunut tästä noin ripsien näyttävyyden kannalta (koska olen siitä äärimmäisen tarkka :D), tulos voisi siis olla näyttävämpikin! Mutta pysyvyys on  tässä hyvä, eikä lähde valumaan pitkin päivää ja tulos todella siisti. Ripsari lupaa siis All- in 1-tuloksen eli tuloksen kaikkien tarpeisiin, eli siis pituutta, runsautta, kaarevuutta ja erottelua. Tuo pallurapää on hyvä nimenomaan viimeistelyyn ja pienimpien ripsien tavoitteluun.

Nuo unisieppari-höyhenkorvikset ovat Glitterin ja lähtivät matkaan keväällä pressipäiviltä yhdessä sen nauhachokerin kanssa. Sulkakorvikset ovat varsinkin kesällä ihanat 🙂 Löytyvät Glitterin verkkokaupasta täältä.

Ainiin ja pakko myös hehkuttaa tuota marmorista tarjoiluvatia, jonka tilasin joku aika sitten. Ihan mieletön sisustuselementti ja varsinkin jos haluaa tehdä kivoja asetelmia 😀 Löytyy siis täältä! Ja itseasiassa Elloksella on 26.6 saakka -25% alennuksessa kaikki oman malliston tuotteet, esimerkiksi siis tuo vati 🙂

Ihanaa sunnuntaita!

Osa postauksen tuotteista saatu. Sisältää affiliatelinkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.