Kesäkuun Bette Boxissa

Ajattelin pitkästä aikaa postailla Bette Boxista, kesäkuun boksi nimittäin oli oman tilaukseni viimeinen ja täynnä kesähenkisiä tuotteita. Nyt on myös pakko mainita, että kokeilin tässä taannoin myös toisenlaista kauneusboksia ja siitä tulossa myöhemmin postausta!

Nyt kuitenkin kesäkuun boksiin, jonka teemana oli tällä kertaa ihonhoito. Mikäs kesän kynnyksellä sen tärkeämpää kuin kesää varten hyvinvoiva ja kosteutettu iho 🙂

Sisältä paljastui siis seuraavat tuotteet..

Iroha Nature Intensive Face Mask Rejuvenating Caviar-kasvonaamio. Ikääntymisen merkkejä torjuva naamio, joka kirkastaa ihon sävyä. Kaviaari parantaa ihon elastisuutta ja kollageenin muodostumista, hyraulonihappo taas kosteuttaa tehokkaasti.

Dermosil kosteuttava kasvovoide light. Pitkäaikaisesti kosteuttava voide, jonka ainesosat vahvistavat ihon hyraulonihappo- ja keramidituotantoa. Hypo parfym-tuoksu haihtuu iholta nopeasti.

Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual-suihkusaippua. Elvyttää ihon ja virkistää mielen.

Nivea Body Oil In Lotion-tuoksuvartalovoide. Kosteuttava vartalovoide, jonka öljyhiukkaset eivät jätä rasvoittavaa tunnetta iholle, vaan imeytyvät nopeasti ja tekevät ihosta joustavan ja pehmeän.

Lumene Gel Effect-kynsilakka. Gel Effect-lakat tunnetaan kestävyydestään. Väri levittyy kynnelle tasaisesti ja antaa kiiltoa. Lopputuloksena näyttävät kynnet, jotka pysyvät siistinä pitkään.

Piz Buin Tan & Protect Tan Intensifying Sun Lotion SPF 15. Sisältää Melitanea, joka nopeuttaa luonnollista ruskettumisprosessia lisäämällä ihon melaniinin tuotantoa. Tahmaamaton aurinkosuojavoide kosteuttaa ja auttaa ehkäisemään ihon kuoriutumista.

Ja lisänä uudistetun Flower by Kenzo-tuoksun näyte (oli muuten eka oikea hajuveteni joskus, nostalgiaa! :D), 10 tabletin Rela Tabs-kuuri ja Panda Natural-patukka!

Omia lemppareitani tästä boksista olivat ehdottomasti tuo kangasnaamio, Lumenen kynsilakka, Biz Buinin aurinkovoide ja Relatabsit! Lumenen lakoissa on hinta-laatusuhde kohdillaan ja merkki lukeutuu muutenkin omiin lemppareihini, luotettava kotimainen siis! Piz Buinin aurinkovoiteita olen käyttänyt joskus ja muistan kuinka nuorempana pidin niitä varsinaisina ”luksustuotteina” 😀 Onhan ne kieltämättä laadukkaita ja tietysti tuo rusketusta kiihdyttävä ominaisuus houkuttelee..

Probiootit ovat ehdottoman tärkeitä vatsalle ja vastustuskyvylle, olen jo pitkään syönyt probiootteja kuureina silloin tällöin, muutenkin siis kuin lomamatkalla. Esimerkiksi raskauden aikana niitä suositellaan ja en kyllä keksi syytä miksi ei kannattaisi syödä maitohappobakteereita säännöllisesti. Ihan jo vastustuskyvynkin kannalta.

Tämä naamio oli kyllä ihana uusi tuttavuus! En ole itseasiassa koskaan ennen kokeillut mitään kangasnaamioita, mielessä on kuitenkin ostaa testiin jotain erilaisia naamioita. Pistin tuon vaikuttamaan vartiksi ja samalla näpyttelin tässä koneella juttuja.

Olisi muuten pitänyt laittaa tuo alkuun hetkeksi jääkaappiin! Kesähelteillä varsinkin ihana helliä illalla ihoa kosteuttavilla ja viileillä tuotteilla. Jokatapauksessa tuo virkisti ihan mielettömästi ihoa ja kasvojen iho oli ihanan hehkuva naamion jälkeen. Pitää ehdottomasti ostaa noita tai jotain vastaavanlaisia naamioita kesäksi!!

Bette Boxihan sisältää kuukausittain vaihtuvan valikoiman kauneusalan ammattilaisten valitsemia tuotteita ja ajankohtaisia uutuuksia. Näppärä tapa tutustua uusiin kauneustuotteisiin ja löytää lemppareita!

Bette Boxinhan voi tilata kotiin määräaikaisena tai jatkuvana tilauksena, tilaus tapahtuu Bette Boxin sivuilta täältä.

Bette Box-tilaus saatu. Sisältää affiliatelinkkejä.

Yksi vastaus artikkeliin “Kesäkuun Bette Boxissa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.