Kuulumisia!

Hei ”pitkästä aikaa”! Tai siis vajaa viikkohan tässä tuli lomailtua blogista kun jätin läppärin reissuun lähtiessä kotiin. Oli kyllä ihanaa pitää vähän taukoa datailusta! Yritän piakkoin saada kokoon Kroatia-postausta, mutta olin kyllä erityisen tyytyväinen kohteeseen ja hotelliinkin 🙂 Varasimme itseasiassa juuri eilen lennot Biarritziin, joten ihan haaveiluksi ei seuraava reissu jää. En malta odottaa! Biarritzissähän olimme viime kesänä ja rakastuin silloin paikkaan. Boheemi, mutta ihanilla putiikeilla höystetty surffikylä Ranskassa, jonne Finnair lentää suoraan. Matkapostaus Biarritzistä löytyy muuten täältä. 

Tänään sain aamulla vähän siivottuakin, jotenkin (taas vaihteeksi) ollut kamalasti kaikkea hommaa ja pojan päikkäreiden aikana yrittää tehokkaana saada kaikki omat jutut tehtyä. Eilen kävin tunnin kävelylenkillä, olen nimittäin innostunut äänikirjoista ja kuuntelussa on nyt se Keplerin uusin, Kaniininmetsästäjä. Aivan mielettömän jännä taas kerran!! Olen ihan koukussa siihen kuunteluun, ihan pakko lenkillä ja iltaisinkin kuuntelen nykyään aina pätkän ennenkö nukahdan 😀 Todellista laiskan naisen viihdettä! Olin aikaisemmin ajatellut, etten tykkäisi äänikirjoista tai sen olevan ärsyttävää kun joku toinen lukee tarinaa, mutta yllättävän nopeasti kuitenkin tottuu. Vaikkakin on huomattavasti hitaampaa hommaa kun että lukisi itse varsinaisen kirjan. Ihanaa vaan pötkötellä (tai kävellä, tai siis mitä tahansa) ja samalla kuunnella tarinaa!

En edes jaksa selittää sen kummemmin meidän juhannuksesta, koska ei tänä vuonna tehty mitään sen ihmeellisempää. Alunperin oli mielessä jotain mökki-ideaa, mutta kenelläkään ei sitten ollut mitään selkeitä suunnitelmia, joten tänä vuonna meidän perhe kyhnytti viikonlopun kotona. Toisaalta en kyllä muutenkaan ole sen kummemmin mökkityyppi, mutta tuntuu cityjuhannusten yleistyneen ihan lähivuosina!

Varmaan syy on se kun kaupat ja osa palveluistakin on nykyään auki. Ennenhän kaupunkiin oli täysin turha edes jäädä, koska kertakaikkiaan mikään ei ollut auki. Joskus Jkl-vuosina en edes saanut jussina pizzaa kaupungilta, koska mikään paikka ei ollut auki. Nykyään on vähän eri meininki. Onneksi tänä vuonna kuitenkin oma piha niin pääsi edes grillaamaan!

Tänään ehkä siis vielä edessä grillausta ja tietty myös chillausta ilman sen tarkempaa ohjelmaa. Aamupalaakaan en ole vielä ehtinyt syömään kun koko aamu mennyt kaikkea puuhastellen. Tänään yritetään kuitenkin saada aikaiseksi kauppareissu, nimittäin pitäisi vihdoinkin ostaa polkupyörä! Haaveilin jo eilen lähteväni pyöräretkelle, joten pakko se nyt on hommata. Samoin kun tietysti kypärä 🙂

Vinkkailisin myös, että Elloksella on vielä huomiseen saakka -25% tarjouskamppis oman malliston tuotteista. Esimerkiksi tuo kuvien lamppu löytyy täältä ja turkoosi säilytysrasia vaikkapa korujen säilytykseen täältä. Huomasin myös, että sitä tilaamaani valo/tekstitaulu-lightboxia on tullut taas varastoon! Instassa tuli jossain vaiheessa paljon kyselyä siitä. Lightbox täällä siis 🙂 Josset ole vielä kurkannut Elloksen kesäalea, niin suosittelen tekemään myös sen! Tosi kivoja juttuja varsinkin kodintavarasta.

Kivaa juhannuksen päätöstä ja sunnuntaita. Palataan taas!

 

Sisältää affiliatelinkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.