Maanantain turinat ja muutama snapshot matkalta

Ennen varsinaista matkapostausta ajattelin lisäillä muutaman puhelimen kätköistä löytyneen matkakuvan. Tosin filtterin kautta pyörineen semmoisen, joista suurin osa onkin jo nähty Instassa 😀 Olen viime aikoina hullaantunut VSCO:n filttereihin ja nykyään melkeinpä napsin iPhonella kuvia jo senkin vuoksi, että pääsisi muokkailemaan niitä. Haha! Lisäilen ihan lähipäivinä järkkäristäkin kuvat koneelle.

Mulla on ollut viime viikkoina taas pieniä teknisiä ongelmia Macbookin kanssa, en jaksa oikeasti!! Ostin tämän ”uuden” 12 tuuman Macbookin Gigantista vajaa vuosi sitten ja jahtasin tätä uutta todella siroa mallia vanhan Pro:n tilalle ja koska olen pihi, ostin tämän kultaisen laptopin, joka on ollut liikkeessä esittelykäytössä. Säästin siis ehkä muutaman satasen hommaamalla vanhemman mallin, joka siis ollut esittelyssä ja heti alkuun ollut ongelmia tämän kanssa. Arghh!! Olisi vaan pitänyt ostaa uutena.

Toki takuuhan tässä edelleen on ja olenkin viemässä koneen huoltoon asap. Tarvitsen kuitenkin läppäriä päivittäin, joten suoraan sanoen helvetin ärsyttävää! Aiempi Macbook Pro kuitenkin palveli useamman vuoden ilman mitään ongelmia, joten samaa kyllä odottaisi uudemmalta koneelta, jonka ovh on kuitenkin lähes 1500 euroa. Tiesin kyllä, ettei tässä ole yhtä paljoa tehoja edelliseen verrattuna, mutta ei näin lyhyen ajan sisällä saisi kuitenkaan alkaa kallis kone reistailemaan. Saa nähdä mitä ne tuumaa liikkeessä ja saanko hoidettua homman ilman ongelmia 😀 Olisi vaan pitänyt ostaa uusi Pro edellisen tilalle! PC:hen en kyllä ikinä enää vaihtaisi tämän 7v macceilyn jälkeen, tähän asti kuitenkin homma pelannut lähes moitteetta..

En muuten ehkä olekaan sanonut, että pikkupoitsu on vihdoin ja viimein alkanut nukkua kunnon päikkäreitä! Eihän siihen mennytkään kun vuosi 😀 Ihan alusta saakka tuo pikkukaveri oli tosi huono nukkumaan päiväunia ja saattoi sinnitellä päivän käytännössä ilman tai ihan jollain pikaunilla.

Jossain vaiheessa nukuttiin välillä kaksia minipäikkäreitä, kunnes nyt viimeaikoina on alkanut vakiintua yhdet pidemmät unet. Useimmiten nukahtaa aamupäivän lounaan jälkeen noin kahden tunnin napeille, joskus jopa melkein kolmeksi tunniksi. On tämä kyllä uutta ja ihmeellistä! Ehtii jopa tehdäkin jotain niiden entisten 20minuutin ”laitanpa nyt äkkiä tiskit koneeseen”-päiväunien sijaan.

Pitkästä aikaa myös vähän asukuvan tyyppistä. Loma-asuja siis! Yllättäen nuo Sam Edelmanit edustettuina, voisin käyttää noita jokaisena päivänä. Tuovat niin kivan lisän tylsiin perusasuihin. Noin muuten onkin sitten melkoisen edustettuna H&M. Nuo kohta jo hajonneet hapsushortsit on ostettu 2v sitten kesällä, mutta edelleen ehkä shortsien lempparini ja luonnonvalkoinen off-shoulderpaituli tilattu tänä kesänä. Tosi ihana, vaikka yleensä en välitä yhtään Divided-puolen vaatteista.

Ja tuo nahkainen reissukassi on myöskin H&M:ltä joskus muutama vuosi sitten. Ekoja juttuja mitä ostin Hennesin Premium-tuotteista ja on kestänyt kyllä hyvin, ellei oteta huomioon toista hapsua joka irronnut jo vuosia sitten. Rakastan bucket bagejä yli kaiken! Nyt pussukka kylläkin otti hieman damagea kun jonkun paatin aiheuttama ”tsunami” (:D) hyökkäsi rantsussa mun ja tavaroideni päälle kastellen kaiken. Onneksi järkkäri oli osittain vesitiiviissä pussissa, joka kylläkin lillui silti vedessä pohjaa myöten, mutta ainakin toistaiseksi edelleen toiminut, vaikka kastuikin. Toivottavasti ei ilmene mitään enää jälkeenpäin. En ymmärrä näitä mun tekniikkaongelmia juuri nyt lähiaikoina!!

Tuo musta mekko on myöskin H&M:ltä tilattu nyt ihan lähiaikoina ja sitä basic-mallistoa tuommoinen spagettiolkaiminen mekko. Maksoi varmaan jonkun reilun kympin ja ihan loistava perusvaate. Näköjään ollut reissussa mukana melkein kaikki nyt kesän aikana ostetut uudet vaatteet, hahah 😀

     

Olen himoinnut noita puolikkaita paistettuja sieniä siitä saakka kun söin niitä matkalla! Kamala himo herkkusieniin ollut lähiaikoina. Nuo oli kyllä superhyviä! Kroatialainen ruoka oli kyllä melkoisen suolaista, tosin itse kyllä tykkään suolaisesta ruoasta. Tavoitteena oli lomalla testata ainakin joku kalaruoka (eli siis tämä kuvan), joku paikallinen liharuoka ja sitten mereneläviä. Muutakin tietty tuli syötyä, mutta onhan se mukava syödä vaihdellen, eikä tilata jokaisena päivänä sitä samaa. Pakko kyllä tehdä joku päivä noita sieniä!

 

Kivaa maanantaita teille!!

6 vastausta artikkeliin “Maanantain turinat ja muutama snapshot matkalta”

 1. Meillä on siis toivoa 😀 Täälläkään ei nimittäin nukuta päivisin kovin pitkiä päikkäreitä. Yleensä useammat lyhyet. Toisaalta niin pitkään kun yö menee yhdellä tai kahdella heräämisellä niin en valita. Ennemmin pitkät yöt sitten jos on pakko valita näistä 😀

  Mulla on ikävä pyöräilyä kun eihän tässä vaunujen kanssa pääse pyöräilemään 😀 Joten nauti pyörästä ja pyöräilystä!

  1. On ehdottomasti! En oikein tajua mikä siinä on, mutta meillä on vasta ihan lähiaikoina vakiintunut ne päikkäriajat. Ennen väsytti ihan miten sattuu, mutta nyt nukahtaa melkeinpä aina samaan aikaan! Ensi kesänä pääset jo pikkuisen kanssa pyöräilemään! 😀

 2. Niin ihania lomakuvia! Tuli itselläkin kaipuu reissuun… Heinäkuussa ajattelin jonnekin päin lähteä, mutta en ole vielä päättänyt, että minne 🙂

  PS. Kaikki tietokoneisiin liittyvät ongelmat on oikeasti aivan raivostuttavia! Saa kyllä pinnaa pidellä 😀 Toivottavasti homma hoituu sulavasti!

  1. No kiva kun on kuitenkin reissu suunnitteilla! 😉 Varsinkin kun tämä Suomen kesä taas vaihteeksi on ollut mitä on.. Tällä viikolla lähtee kyllä data huoltoon! ;D

 3. Nuo pompulatupsusandaalit on niin hienot! Kuolaan niitä nyt ja kuolasin niitä jo aiemmin kun ne on blogissa näkyneet 😀 Mulla on valitettavasti sellainen ”kuluta kaikki vanhat sandaalit roskiskuntoon ja osta vasta sen jälkeen tuleviksi kesiksi uusia” -projekti meneillään… äh.

  1. Hhaa! No sama mulla, just itseasiassa järkkäilin varastoa ja heitin muutamat ikivanhat ja just tollein jemmatut sandaalit menemään ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.