Testissä Look Fantasticin Beauty Box. Wow! +alekoodi

Rakastan testailla uusia kosmetiikkatuotteita ja tähän saakka vanha tuttu Bette Box onkin ollut siihen oiva ratkaisu. Kauneusboxejahan löytyy nykyään muiltakin merkeiltä ja sanoisin, että vaihtoehtoja kyllä löytyy näidenkin osalta! Sainkin blogin kautta testiini  brittiläisen kauneuden verkkokaupan Look Fantasticin oman Beauty Boxin ja tuumailin kertoa teillekin tästä kokemuksiani. Tässäpä nimittän oiva vinkki,  mikäli joku etsii kokeiluun uudenlaista kauneusboksia tai esimerkiksi lahjaksi kosmetiikkafriikille ystävälle.

Look Fantasticin boxeissa on kuukausittain vaihtuva teema ja voin todeta, että nämä ovat kyllä todellista pro-tasoa. Nimittäin tuo teeman henkeen kustomoitu laatikko ja kaikki! Olin niin täpinöissäni laatikkoa avatessani ja pinkki boxi jää aivan ehdottomasti säästöön 😀 Sattumoisin toukokuun box oli teemalla ”Get the glow”, joka meni täysin nappiin tämmöiselle hehku- ja heleytystuotteita rakastavalle.

Sitten siihen boxin sisältöön.. Toukokuun heleytysboxi sisälsi siis seuraavat tuotteet:

 

 

James Read H20 Asteittain ruskettava suihke kasvoille. Kevyt suihke kosteuttaa ja ravitsee ihoa, sekä antaa kevyen rusketuksen. Ensivaikutelma tästä oli dejavu jonnekin menneisyyteen, tämän tuoksu on nimittäin jotenkin vanhan ajan itseruskettavia muistuttava 😀 Mutta tykkään tästä! Kasvojen itseruskettaminen ei nimittäin voisi mennä enää helpommaksi, tuotetta siis vain suihkaistaan kasvoille ja rusketus muodostuu asteittain. Todella kiva tuttavuus siis!

System professional Luxe Oil. Sekoitus öljyjä, jotka eliksiirin tavoin kosteuttavat ja ravitsevat kuivia hiuksia. Tämä siloittaa kuivaa ja pörröistä tukkaa kivasti,  on melko hoitava ja vähän öljyisempi esimerkiksi Paul Mitchellin skinny serumiin verrattuna.

Scrub Love Coconut Cranberry Body scrub. Luonnollinen kuorinta on valmistettu 100% luomulaatuisesta kahvista ja kookosöljystä, joka tuo iholle pehmeyttä ja kosteutusta. Tämä on mielettömän ihana!!! Todella erilainen kun mikään ennen kokeilemani kuorintatuote. Tuosta pussista riittää suunnilleen ehkä muutamaan kropan kuorintakertaan ja tuon iholle jäävän kookosöljyn todella tuntee. Iho siis oli oikeasti ravitun oloinen kuorinnan jälkeen 🙂

Mellow Baked eyeshadow. Kevytpigmentinen luomiväri tuo runsasta hehkua ja lopputulos on kirkkaan hehkuva. Tästä on tullut ehdoton luomiväri-lempparini tälle kesälle. Kuten tuota lupaakin, niin kevytpigmenttinen tämä tosiaan on ja sanoisinko, että tuo hehku on nimenomaan pääosassa. Kultaisen helmiäiseen taittava Cream-sävy on aivan täydellinen ruskettuneen ihon kanssa ja tätähän voi periaatteessa käyttää myös korostukseen highlighterina. Joissain bokseissa on ollut luomiväristä myös persikkainen sävy ja jäinkin nyt miettimään, että pitäisikö tilata se. Olisi kivaa vaihtelua, pidemmän aikaa on ollut ostoslistalla persikkainen luomiväri. Uskokaa tai älkää, mutta en semmoista vielä omista 😀 Jokatapauksessa tykkään ja tätä olen käyttänyt lähiaikoina melkein joka meikkiin.

Real Chemistry Luminous 3-Minute peel. Kuorinta poistaa iholta kuolleen ihosolukon ja jättää ihon erityisen koostumuksen ansiosta hehkuvaksi, sekä terveen näköiseksi. Itseasiassa tämä tuntuu käytössä todella samanlaiselta kuin se aikaisemmin testaamani Maybeautyn Incredible face gel. Kuorintageeli siis samalla tavalla ikäänkuin liottaa kuolleet ihosolut iholta ja iholle ilmestyy valkoisia hitusia. Iho tuntuu todella puhtaalta ja sileältä kuorinnan jälkeen.

Glow Hydro Demaquillage. Hypoallergeenisista kuiduista valmistettu meikinpuhdistusliina poistaa iholta meikin lisäksi epäpuhtaudet ja jättää ihon terveen näköiseksi ja hehkuvaksi. Tätä en ole vielä ehtinyt testailla, mutta odottaa seuraavaa reissua.

Nufacen Prep-n-glow- kasvoliina. Liinan toinen puoli puhdistaa ihon epäpuhtauksista sekä meikistä ja toinen nyppyläinen puoli kuorii ihon kevyesti. Kätsy tuote esimerkiksi lomalle/ pitkälle lentomatkalle kun ei jaksa kantaa mitään erillisiä kuorinta-aineita mukaan. Tämä ei vaadi edes vettä.

Osa tuotteista on myös tilattavissa erikseen Look Fantasticiltä 🙂

Nämä ovat tilattavissa joko kertaluontoisena tai määräaikaisina tilauksina. Lisäksi vanhoja bokseja voi tilata myös jälkeenpäin yksittäisinä. Esimerkiksi tämän toukokuun glow editin voi tilata 15 punnalla täältä. Sisältö voi vähän vaihdella boksikohtaisesti. Myös muita bokseja voi tilailla erikseen ja sisältöä selailla tuolla LookFantasticin sivuilla. Mielestäni hinta-laatusuhde on tässä varsin hyvä, vaikka osa tuotteista onkin matka-tai näytekokoisia. Esimerkiksi jo tuota 30ml System Professionalin hiusöljyä myydään yksittäin reilulla 15 punnalla.

Mistä pidän eniten tässä Look Fantasticin boxissa on se, että kaikki tuotteet ovat oikeasti täysin uusia tuttavuuksia ja merkeiltä, jotka eivät ole millään tapaa ennestään tuttuja. Vaikka olenkin pitänyt myös Bette Boxista, niin on todettava, että merkkien osalta pyöritään usein niissä samoissa tietyissä kun taas tässä on enemmän vaihtelevuutta.

Mukana tulee tuo Beauty Box-lehti, jossa on esitelty boxin tuotteet, mutta myös monia muita tähän glow-teemaan sopivia tuotteita. Sanoisinko, että melko näppärää markkinointia! Itse nimittäin ainakin sormet syyhyten luin tuota lehteä ja useampikin tuote alkoi houkuttaa 😀

Olen tilannut paljon esimerkiksi hiusten kampaamotuotteita Look Fantasticiltä, ne kun ovat tuolla Brittien verkkokaupassa huomattavasti edullisempia kuin Suomessa ja muutenkin valikoima on huima. Kiva idis muuten tuo mukaan laitettu Elle-lehti! Ulkomaisia muotilehtiä on tullut ostettua lähinnä lentokentiltä matkalukemiseksi, mutta tuo miniversio britti-Ellestä menee hauskaksi aurinkolukemiseksi 😉

Sain teille jakoon myös alekoodin Look Fantasticille. Koodi IINES18LF antaa -18% alennuksen tuhansien tuotteiden valikoimasta , joka koottuna tänne sivustolle. Koodi on voimassa aina 31.7 saakka!

Noin yleisesti olen todella vakuuttunut tästä LF Beauty boxista! Ihanan ylellistä vaihtelua ja nimenomaan niitä aivan uusia merkkejä. Unohtamatta koko tämän viimeisteltyä ja todella loppuun asti mietittyä kokonaisuutta. Iso peukku!

 

Sisältää affiliatelinkkejä. Beauty box saatu blogin kautta.728x900

2 vastausta artikkeliin “Testissä Look Fantasticin Beauty Box. Wow! +alekoodi”

  1. Oon tilannut useamman kerran tän LF:n beauty boxin ja tykkään myös! Kiva kun tämän voi tilata niin, että ehtii nähdä mitä muut on saanu saman kuun bokseistaan. Tuotteetkin on olleet tosi hyviä ja vaikka mukana on ollut markettituotteita, nekin on olleet kiinnostavampia kun ovat merkeiltä, joita täällä ei näy.

    1. Niinpä! Ehdottomasti ihan super kun voi tilata oikeasti mieleisen boksin ja yhden vaan. Ja itsekään en edes tiedä oliko joku noista oman boksin tuotteista markettijuttuja, haha! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.