Egyptian Magic-ihmevoide ja 20 käyttötarkoitusta

Olen hulluna kaikenlaisiin monitoimirasvoihin, joilla on lähes rajattomat käyttötarkoitukset. Sen vuoksi esimerkiksi kookosöljyä kuluu minulla kauneudenhoitossa (ja myös sisäisesti nautittuna) lähes päivittäin, sitä kun voi käyttää oikeastaan kaikkeen. Lenkille lähtiessä nappaan aina lusikallisen kookosöljyä nopeana energianlähteenä ja iltaisin yövoiteen alle seerumina, jos haluaa oikein helliä ihoa. Toinen suosikkini on sheavoi, joka on astetta tujumpi, eikä kylläkään aivan yhtä monikäyttöinen kun kookosöljy, mutta silti aivan huippu superkuivalle iholle!

Suomen markkinoille on viimeinkin rantautunut eräs jo kulttimaineenkin saanut tuote ja täytyy myöntää, että olen moneen otteeseen vuosien varrella tiiraillut tätä lentokoneiden tax-free-katalogeista. Jostain syystä en ole koskaan saanut kyseistä ihmevoidetta ostettua, vaikka mielenkiinto onkin ollut suuri. Kyseessä onkin Egyptian Magic All Purpose Cream. Sain voiteesta pr-näytteen maahantuojalta ja johan meinasi mennä pää pyörälle lukiessa lehdistötiedotteesta tämän käyttötarkoituksia! Niitä on nimittäin vaikka millä mitalla 😀 Päätinkin raapustaa tälle ihan oman postauksensa.

Egyptian Magic on ollut markkinoilla lähes kolme vuosikymmentä ja saavuttanut USA:ssa jo kulttimaineen. Monet Hollywood-julkkikset kuulemma vannovat tämän nimeen ja kannattajiin lukeutuu myös lukuisia ihotautilääkäreitä ja kauneuden ammattilaisia. Luonnonmukainen voide sisältää oliiviöljyä, hunajaa, mehiläisen siitepölyä, kuningatarhyytelöä, mehiläisvahaa ja kittivahauutetta. Näiden lisäksi ei tuotteeseen ole lisätty kertakaikkiaan mitään muita ainesosia kuten parabeeneja, alkoholia, lisäaineita tai edes vettä, eli on kirjaimellisesti ”sitä itseään”. Koostumus on tehokkaasti kosteuttava.

Se loputon lista yleisimpiä käyttötarkoituksia tälle voiteelle tuleekin sitten tässä: kasvovoiteena, meikin pohjustukseen, kosteuttavana kasvonaamiona, silmänympärysvoiteena, huulivoiteena, meikinpoistovoiteena, iholla auringonoton jälkeen, arville, kutisevalle iholle, naarmuille ja pienille palovammoille, hiustenhoitoaineena silottamaan pörrötukkaa, käsi- ja kynsinauhavoiteena, vartalovoiteena, halkeileville kyynär- ja kantapäille, hiertontaöljynä, tatuointien hoitoon, raskausarpien hoitoon, vauvoille vaippaihottuman hoitoon ja jopa nännivoiteena imetyksen aikana. Eikä tässä ole siis edes kaikki 😀

Itse olen käyttänyt tätä satunnaisesti esimerkiksi huulirasvana, tujumpana yövoiteena, hoitovoiteena kuiviin kohtiin (esimerkiksi kyynärpäät, jotka mulla aina superkuivat!). Nyttemmin olen ottanut voiteen myös arkisempaan käyttöön kasvoille ja pakko todeta, että rakastan tätä! Iho on imeytymisen jälkeen äärimmäisen pehmeä ja sama tuote ajaa siis seerumin tai öljyn, kosteusvoiteen ja vieläpä silmänympärysvoiteen asian. Yleensä kun joudun aina kuivaihoisena levittämään iholle jonkun seerumin tai öljyn ennen kosteusvoidetta. Kookosöljyyn verrattuna tämä on huomattavasti voidemaisempi ja tuhdimpi, mutta toisaalta vähemmän öljyisempi, eikä iholle jää samanlaista öljyistä pintaa vaikka levittäisikin reippaammin. Kookosöljyä olenkin itse käyttänyt juuri kosteusvoiteen alle, enkä niinkään yksinään kuten tätä. Jos haluan oikein helliä kasvojen ihoa, niin levitän tätä oikein reippaan kerroksen ja annan rauhassa imeytyä 🙂

Tämä on loistava nimenomaan siihen kun haluaa pitää kaapissa tasan sen yhden luottopurkin, joka käy ihan kaikkeen, eikä tarvitse käyttää aikaa sen miettimiseen, että mikäs purkki nyt olisikaan paras vaihtoehto. Itseasiassa jatkossa tämä lähtee minulla ehdottomasti matkatuotteeksi, niin pärjää yhdellä ainoalla purkilla! Kasvojen hoitoon ja täsmätuotteena on purkki ollut äärimmäisen riittoisa, mutta en itse ehkä raaskisi lähteä tällä koko kroppaa rasvailemaan. Täytyy jatkossa kokeilla tätä myös kasvojen after-sun-voiteena!

Voidetta on tullut jo muutamien verkkokauppojen valikoimiin ja mikäli tämä herätti jonkun toisenkin mielenkiinnon, niin esimerkiksi Elevenin valikoimista voide löytyy täältä.

 

Tuote saatu maahantuojalta. Sisältää affiliatelinkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.