Edulliset aurinkotuotteet kesän lomamatkalle

Jos aurinkovoiteet on vielä hankkimatta kesän lomamatkalle, niin olkaapa nyt kuulolla! Nyt olisi nimittäin vuorossa Yves Rocherin aurinkovoide-kampanja, joka on voimassa heinäkuun ajan. Näitä samoja aurinkotuotteitahan käytin itse viime kesänä mm. Biarritzin reissulla ja tykkäsin kyllä hurjasti. Hinta-laatusuhde on YR:n aurinkotuotteissa ehdottomasti kohdillaan ja minut on itseasiassa ihan lapsesta saakka rasvailtu reissuilla näillä 😀 Varmaan siitäkin syystä on joku ihme tunneside kyseisiin purkkeihin!

Jos etsii nimenomaan edullista aurinkovoidesettiä niin tässäpä siis vaihtoehto, jolla saa rahalle hyvää vastinetta. Harvemmin kun löytää mistään kolmea tuotetta alle parinkympin yhteishintaan. Tämä setti sisältää kaiken oleellisen esimerkiksi kesän lomamatkalle, aurinkovoiteet sekä kropalle, että kasvoille ja after-sunin, joka soveltuu vartalon lisäksi myös kasvojen iholle.

Tämänkertainen setti sisältää seuraavat kolme tuotetta:

Comfort lotion-aurinkovoide, SPF 20. Aurinkosuoja, joka soveltuu sekä kasvojen, että vartalon iholle.

After sun-voide. Kosteuttava ja korjaava emulsio auringonoton jälkeen, joka kaunistaa ihoa. Sopii sekä kasvoille, että vartalolle.

Anti-aging face care, SPF 30. Erityisesti kasvoille suunniteltu ikääntymisen merkkejä ehkäisevä aurinkovoide.

Tuon kasvojen voiteen koostumus on hienojakoisempi ja vähemmän tahmainen kun perinteisen aurinkovoiteen. Siksi sitä on miellyttävä käyttää ja tietty myös plussaa tuosta anti-aging-vaikutuksesta.

Myös tuo vartalon voide levittyy iholle hyvin ja tuntuu todella miellyttävältä iholla. Tykkään itse myös hurjasti näiden tuoksusta, joka tuo mieleen kesän, sekä itseasiassa vahvasti juuri viime kesän ja Biarritzin 🙂

Tämän suhteen on taas sama vanha, setti on siis myynnissä ainoastaan erillisellä kampanjasivulla, eikä sitä ole mahdollista ostaa YR:n omien sivujen kautta. Kolmen tuotteen tarjoushinta on 19,90 euroa, normaalihinta näille on 39,70 euroa.

Tilaus on äärimmäisen helppoa ja tapahtuu ainoastaan täyttämällä yhteystiedot tuonne tilaussivustolle. Paketti postitetaan laskun kera ja vieläpä ilman postikuluja 🙂 Tämä aurinkokampanja on voimassa aina 31.7 saakka tai niin kauan kun settejä riittää.

Tilaus tapahtuu siis tämän kampanjasivun kautta!

 

Affiliateyhteistyössä YR:n kanssa. Sisältää affiliatelinkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.