Pari sisustushankintaa kotiin

Hain viime viikolla postista Elloksen tilaukseni ja lupasin esitellä tilaamani jutut täällä blogin puolella. Jostain syystä se mortteli puuttui paketista, en tajua! Olen tässä odotellut vastausta asiakaspalvelusta, ehkä sekin sitten tulee perässä 😀 Sillä välin napsin kuitenkin kuvia tilaamastani korupuusta ja lasimaljakosta! Pakko sanoa, että en nykyään selaa kodin verkkokaupoista mitään muuta kun Ellosta. Siellä on oikeastaan kaikki mitä tarvitsee! Olen ihan koukussa 😀

No mutta sitten siihen korupuuhun! Aiempi korupuuni oli Glitterin ja ostettu varmaan 6v takaperin. Olin jo jonkin aikaa miettinyt uuden hommaamista, se vanha kun jotenkin alkoi pikkuhiljaa tuntua hieman vanhanaikaiselta kaikkien näiden vuosien jälkeen. Sitten silmääni osui tuo kullan sävyinen korupuu ja totesin sen sopivan oivallisesti meikkipöydälleni. Vierellä on kultakehyksinen peili, joten tämä sointuu siihen varsin passelisti 🙂

Säilytän yleensä korujani juurikin esillä roikkumassa, suurin osa niistä on hopeaa, mutta rannerenkaiden ja riippuvien korvisten osalta löytyy myös paljon ihan korumetallisia. Varsinkin niitä ”rihkamakoruja” suositellaan säilytettävän pois auringonvalosta ja kuivassa. Juuri suora auringonvalo ja kosteus on ne pahimmat, jotka lähtevät tummentamaan korumetallisia koruja.

Oma korunurkkaukseni ei onneksi ole suorassa auringonpaisteessa, joten nuo roikkuvat aina näkyvillä. Tosin hopeakoruthan voivat ajan mittaan alkaa tummua noin muutenkin. Puhdistamallahan ne tietysti saa aina takaisin kirkkaiksi, mutta pakko kyllä taas kerran hehkuttaa noita Glitterin aitohopeisia koruja, joita suurin osa omista hopeakoruistani on. Eivät nimittäin vuosienkaan saatossa ole tummuneet mihinkään tuossa roikkuessa!

Tähän Bloomingvillen korupuuhun saa hyvin ripustettua kaikki korut ja kellot, onhan tuo ainakin omasta mielestäni todella ihana myös ihan sisustuselementtinä. Olin joskus katsellut samantyylistä simppelimpää korupuuta, semmoista tavallaan T-muotoista, mutta semmoiseen ei saa yhtä paljoa koruja mahtumaan, eikä varsinkaan pidempiä riipuksia.

Olen kyllä hurjan tyytyväinen tähän ja vanha korupuu kävikin jo facekirppiksellä kaupan. Kierrätys siis kunniaan! 😀 Tuo korupuu löytyy Elloksen valikoimista täältä.

Toinen hankinta oli lasinen Mona-kukkamaljakko. Siis uskokaa tai älkää, mutta meillä ei siis ole ainuttakaan virallista maljakkoa. En edes tiedä miten se on mahdollista 😀 Maljakon asemaa on tähän saakka ajanut pari Iittalan vesikannua, mutta eiköhän ollut aika jo hommata ihan virallinen maljakkokin. Melko usein kuitenkin tulee saatua kukkia vierailta tai sitten ostettua itse.

Neilikat on muuten hyvä valinta kestävyyden kannalta! Ruusut kun alkavat nuukahtaa jo päivässä-parissa kun neilikat taas kestävät hyvänä ihan todella pitkään 🙂

Tuo Mona-maljakko löytyy Elloksen valikoimista täältä.

Sain teille myös taas jakoon alennuskoodia Ellokselle. Koodi 355449 antaa kassalla -30% alennuksen + ilmaisen toimituksen tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta ja on voimassa aina 10.7 saakka.

Elloksen valikoimaan pääset tästä!

 

Postaus affiliateyhteistyössä Elloksen kanssa.

2 vastausta artikkeliin “Pari sisustushankintaa kotiin”

  1. Vitsit miten kiva tuo maljakko on! Pakko varmaan naputella tilaukseen, multakin selvästi puuttuu kiva kukkamaljakko…

    Mukavaa viikkoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.