Kauniita kodin juttuja + oma tilaukseni

Vaikken kyllä edelleenkään voi missään määrin sanoa itseäni kodin hengettäreksi, niin tämän uuden kodin myötä on kyllä sisustusperhonen iskenyt aivan uudella tavalla. Nykyään rakastan laittaa kotia, miettiä sisustusjuttuja ja tehdä pieniä hankintoja kotiin. Vaikka toki tykkäsin myös ahtaasta Käpylän pikkukaksiosta, niin jollain tapaa en rehellisyyden nimissä koskaan kokenut sitä tietyllä tavalla kodiksi. Toinen on taas tilanne täällä uudessa. Viihdyn kotona hurjan hyvin ja rakastan kotiamme. Nykyään ostan varmaan enemmän kodin juttuja kun mitään itselleni 😀

Noh, muutamia kodin juttuja tuli taas bongailtua, Ellokselta tottakai. Sen aiemmin mainitsemani alekoodin siivittämänä pistin myös itse muutaman jutun tilaukseen. Esimerkiksi sohvan koristetyynyt on pitänyt jo jonkin aikaa uusia, tiedättekö kun ihan pienillä tekstiilivalinnoilla voi saada suuren muutoksen aikaan. Nyt tilasin siis kaksi koristetyynyn päällistä olkkariin. Ette tiedä kuinka odottelen maalauksen valmistumista (blaah, siis se ei ole vieläkään ohi!!!!) ja sitä, että pääsen seinien kimppuun taulujen sun muiden merkeissä!

1.Koristetyynynpäällinen ekopuuvillaa täältä 2. Koristetyynynpäällinen ekopuuvillaa täältä 3. Pitkulainen tarjoilu/koristevati marmoria täältä 4. Meikkipeili marmorijalalla täältä 5. Keittiöpyyhe täältä 6. Rimpsu-koristetyynynpäällinen täältä

Vanha meikkipeilini on ollut hajalla jo ikuisuuden, joten bongasin tuon Bloomingvillen meikkipeilin, joka on itseasiassa samaa sarjaa sen korutelineen kanssa, joka nyt tietty käy vallan mainiosti. Peilissä on marmorinen jalka. Tuo on Ei alennusta-tuote, mutta jostain syystä ainakin itse sain koodilla tuosta alennuksen, outoa!

Lisäksi huomasin, että siitä Ellos Homen marmorivadista (joka itselläni tämä neliömäinen) on tullut myös tuommoinen pitkulainen! En tosin itse tarvitse toista tai tuota tilannut, mutta ajattelin vinkkailla jos joku teistä on kiinnostunut. Tyynynpäällisistä tuo rimpsuversio (nr.3) oli ehdoton valinta, mutta toisen kanssa jahkailin tuon puuvillasamettisen vihreän (nr.1) ja pilkullisen (nr.2) välillä, molemmat eko-puuvillaa.

Päädyin nyt kuitenkin tuohon pilkulliseen. Myös tuo Marimekon keittiöpyyhe lähti tilaukseen, sitä kun tuumailin jo aikaisemmin kun selailin Elloksen Marimekko-valikoimaa 🙂 Niistä nimittäin houkuttelisi niin paljon kahvikupit ja lautaset, mutta karu totuus on, että muut hankinnat menivät edelle. Sitäpaitsi Tommin mielestä meillä on (muka) liikaa astioita 😀

Ja taas olisi alennuskoodia tarjolla! Koodi 365401 (ehdot postauksen alla) antaa tilauksesta -25% alen ja on voimassa 9.7 saakka. Nyt saa myös -30% alennuksen naisten alevalikoimasta 🙂

Elloksen valikoimaa pääset kurkkimaan tästä. Kannattaa myös vielä kahlata loppualekin läpi!

 

 

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 9.7.2017 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä tuotemerkkeihin Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home, Spanx, Morris ja Marimekko.

Postaus affiliateyhteistyössä Elloksen kanssa, sisältää affiliatelinkkejä.

 


Koti Image Banner 980 x 120

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.