Puhelimen värikkäät kesäkuoret + alekoodi -30%!

Huhhei! Olen ollut pari päivää sairaana jonkun ihme pöpön kourissa ja kaikki voimat ovat olleet ihan nollissa. Palailen kuulumisten kera heti kun tämä helpottaa, sillä välin joitain postauksia joita olin ehtinyt aiemmin tällä viikolla kyhäämään luonnoksiin.

Kirjoittelin aikaisemmin keväällä yhteistyön merkeissä Ideal of Swedenin puhelimen kuorista ja ajattelin esitellä parit valitsemani kuoret kesän uutuus-mallistosta. Olen itse aivan rakastunut näihin! Jonkin verran olen saanut kyselyitä näiden laadusta ja noin yleisesti mielipidettä näistä käytön jälkeen.

Nyt muutaman kuukauden käyttökokemuksella on kyllä pakko kehua! Parhaimpia kuoria ehdottomasti, joita tähän saakka on iPhonelleni ollut. Hyvän laadun lisäksi kuosivalikoima on näissä todella laaja ja enemmänkin ongelmana valinnan vaikeus kaikkien ihanien vaihtoehtojen edessä 🙂

Brändin tarkoitushan on juuri keskittyä siihen, että puhelimen kuoret olisivat tyylikäs asuste sen pohjimmaisen suojaustarkoituksen lisäksi ja nappiin on kyllä mennyt. Pidän jokaisista Ideal of Swedenin kuoristani hurjasti, näissä kesään uutuuksissa on myös vaikka mitä hauskoja ja värikkäitä kuoseja. Olen nyt vaihdellut kuoria aina viikottain vähän fiiliksen mukaan. Nyt lähtivätkin nuo kukkakuoret puhelimeen 😀

Kuoret toimitetaan aina tuommoisissa läpinäkyvissä pleksisuojuksissa, joka ainakin omaan silmääni antaa varsin laadukkaan vaikutelman sen sijaan, että kuoret olisi vain sullottu pakettiin.

Ensimmäisinä uutuuskuorina valitsin nämä tropiikkikuoret, jotka vilisevät banaaneja ja kookoksia. Nämä olivat ihan ehdoton valinta ja täydelliset ”lomakuoret” 😉 Löytyvät Ideal of Swedenin verkkokaupasta täältä.

Ja toisina kuorina valitsin nämä tyttömäiset kukkaiskuoret, todella erilaiset kun nuo banaanikuoret. Ensin tuumailin myös näitä ”viidakkokuoria” (tai siis peikonlehtihän tuo taitaa oikeasti olla noissa kuorissa :D), mutta loppupeleissä nuo hempeän roosat veivät kuitenkin voiton. Kukkakuoret löytyvät verkkokaupasta täältä.

Toistaiseksi valikoimaa löytyy iPhonen lisäksi Samsungin puhelimille. Näiden kuviokuorten lisäksi valikoima on erityisen laaja marmorikuvioisten kuorien osalta, joita löytyy vaikka mitä ihania! Koko valikoimaa voi kurkkailla verkkokaupan puolelta täältä.

Sain teille myös jakoon hurjan alennuskoodin, joka antaa tilauksesta -30% alennuksen. Koodi on SUMMER2017 ja on voimassa tästä päivästä eteenpäin viikon, eli 15.7 saakka! 🙂

Kummat on teidän mielestä kivemmat?

 

Kuoret saatu. Postaus sisältää affiliatelinkkejä.

4 vastausta artikkeliin “Puhelimen värikkäät kesäkuoret + alekoodi -30%!”

  1. Tropiikkikuoret on aivan IHANAT! 🙂 näin offtopicina muistan kun sulla oli niitä pinkkejä kuoria ebaysta paljon ja jotku bling bling-barbiekuoretkin 😀

    1. Niin on!! Ei vitsi ne Barbie-kuoret! Ne oli niiiiin överit, hahaha! 😀 Ne ebayn kuoret oli kyllä silloin tosi hyviä, mutta onhan nuo kuoret kyllä hurjasti tässä vuosien saatossa kehittyneet 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.