Kuulumisia pitkästä aikaa!

Äh! Vihdoin vuorossa kuulumisia, pitkästä aikaa! Olin muutaman päivän jonkun ihme pöpön kourissa ja olo on edelleen ollut tosi nuutunut. Pari päivää vietin käytännössä ainoastaan sängyssä maaten, kaikki veto oli pois. En varsinaisesti ollut flunssassa ja pientä lämpöäkin vaan pukkasi, silti olo oli aivan kammottava, ehkä vähän semmoinen migreenin tyyppinen. Ihan outoa! Harmittaa kun ei ole päiviin saanut oikein mitään kunnolla aikaiseksi ja nuhjuillut vaan täällä neljän seinän sisällä. Eilen sentään nappasin pojan mukaan vaunulenkille ihmettelemään, niin sai vähän liikettä niveliin 😀

Me  ollaan nykyään jaettu Tommin kanssa arkirutiinit niin, että mulle kuuluu pojan aamurutiinit aamupaloineen, vaatteidenvaihtoinen ja aamupesuineen, Tommi taas sitten hoitaa illalla yöpuvun vaihdon ja nukutuksen. Meidän aamut ovat olleet nyt lähiviikkoina melko kiireisiä, joten en ole ihan kamalasti ehtinyt blogiin aamuisin keskittyä, mutta yrittänyt kuitenkin saada tänne jotain räpellettyä. Vaikka heräisin ennen poikaa, niin tämä yleensä herää heti siihen kun nousen, koska tuo yläkerta on niin avonainen. Tarkoitus olisikin siirtää tämä alakertaa omaan huoneeseensa nukkumaan heti kun saadaan huone valmiiksi. Muutenhan siitä tulee aivan mahdotonta kun palaan töihin ja herään aamulla aikaisin keittelemään latteja 😀 Samalla ajattelin kyhätä itselleni jonkunlaisen pukeutumisnurkkauksen yläkertaan.

En olekaan täällä tainnut sanoa kun nyt 1v jälkeen ollaan hommattu pojallekin Twinrix-rokote A- ja B-hepatiittia vastaan. Tuota yhdistelmärokotetta ei suositella vielä alle vuoden ikäisille ja vaikka nyt todennäköisyys hepatiittiin on varsin pieni, niin meille oli aivan itsestäänselvyys että tuo tottakai otetaan. Eihän me itsekään reissattaisi ilman! Vaikka aika aikaisin lähdettiinkin vauvan kanssa viime kesänä Ranskaan, niin esimerkiksi ennen ekaa kaukomatkaa Seychelleille oli jo kaikki rokotusohjelman mukaiset rokotteet otettu, myöskin MPR, joka muuten annetaan vasta nyt 1v iässä. Suositellaan kuitenkin jo aikaisemmin jos matkustelee. Tänään siis mennään antamaan Twinrixistä tehoste. Kallishan tuo on, mutta toisaalta suoja on sitten elinikäinen, joten en tämän kohdalla lähtisi hintaa katsomaan.

Pojalle ei koskaan aikaisemmin muuten tullut mistään rokotteista mitään oireita, mutta niistä 1v-rokotteista nousi kuume (ei siis tästä Twinrixistä). Ihmeteltiin kun poika oli todella kiukkuisella tuulella ja sitten hoksattiin mitata kuume, toinen ei nimittäin tuota ennen ollut kertaakaan ollut kuumeessa, joten aluksi ei edes tajunnut että kyse voisi olla niistä rokotuksista kun ei aiemminkaan ole tullut kertakaikkiaan mitään.

No, aika vähän kyllä itsekään olen sen jälkeen sairastellut kun jäin töistä pois, onhan niillä toimistopöpöillä näköjään melko suuri vaikutus. Ehkäpä poikakaan ei siksi ole sen koommin sairastellut kun ei meillä ole mitään sen ihmeellisempiä pöpöjä jyllännyt ennen tätä mun viime viikkoista ihmetautia lukuunottamatta. Niitä tarhasta kantautuvia ihania pöpöjän odotellen siis! Apua! 😀 Kerran olen aikuisiällä sairastanut esimerkiksi noron muutama vuosi taaksepäin, enkä kyllä rehellisyyden nimissä muista ikinä sairastaneeni mitään yhtä kamalaa, paitsi ehkä influenssan reilu 10v sitten. Hyi!

Meidän reissuhaaveilut täällä jatkuu ja ollaan about jokatoinen päivä mietitty, että mitä ruokia odotetaan Biarritzissä eniten ja minne mennään syömään. Sikäli hyvä kun tuli jo viime kesänä vähän bongailtua hyviä paikkoja ja sitten semmoisia, johon ei ehkä enää kannata uudelleen mennä 😀 Ruoan lisäksi odotan eniten sitä Biarritzin yleistä atmosfääriä ja ympäriinsä haahuilua, siellä oli kyllä todella ihanaa, vaikka turistikausi käykin heinä-elokuussa kuumimmillaan. Majoitutaan tällä kertaa eri paikassa, joten saa vähän uusia kokemuksia senkin suhteen 😀 Myös niitä ihania pieniä putiikkeja odotan innolla!

Sillä -30% Elloksen alekoodilla saa muuten alen esimerkiksi tuosta kuvissa näkyvästä tilaamastani maljakosta, koodihan oli 365402.

Tällä viikolla on tulossa vielä toivottua postausta ainakin töihin paluusta (iiik!) ja ajattelin listailla postaukseen isoja ja pieniä haaveitani. Jos tulee mieleen postausidiksiä niin saa heittää kommenttiboksiin! 🙂

 

Sisältää affiliatelinkin.



Koti Image Banner 980 x 120

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.