Arvonta: kasa ihonhoidon tuotteita Neutrogenalta!

Olen ehkä maailman hitain ihminen käyttämään loppuun kasvojenpuhdistustuotteita ja tuntuu, että ne samat pesuaineet kestävät käytössäni aina ikuisuuden, vaikka säännöllisesti toki ihoni puhdistukseen panostankin. Samaisesta syystä on kaappiin kertynyt jos minkälaisia ihonhoitotuotteita. Tällä kertaa ajattelin, että joku teistä voisi olla kipeämmin uusien tuotteiden tarpeessa ja siitä syystä päätinkin pistää näistä Neutrogenan uutuuksista arvonnan pystyyn 🙂

Neutrogena on yksi maailman suurimmista ihonhoidon brändeistä ja merkin tuotteet on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Elokuussa Visibly clear- sarja uudistuu ja valikoimaan tulevat nämä uudet erityisesti finnejä vastaan taistelevat Spot proofing-tuotteet, jotka myös auttavat ylläpitämään ihon omaa suojausta, joka taas ehkäisee näppylöiden muodostumista.

Idea näissä onkin juurikin tehokas, mutta silti hellävarainen puhdistus. Uusi oranssi sarja sisältää tuotteet koko kolmivaiheiseen puhdistusrutiiniin; päivittäiseen puhdistukseen, syväpuhdistukseen ja kuorintaan, sekä kosteutukseen.

Arvottava setti sisältää siis nämä kaikki kuvien tuotteet:

Visibly Clear Spot proofing daily wash-puhdistusgeeli, joka vaikuttaa epäpuhtauksiin syvällä ihohuokosissa.

Visibly Clear Spot proofing Purifying toner-kasvovesi. Puhdistuksen viimeistelevä tuote poistaa iholta epäpuhtaudet hellävaraisesti.

Visibly Clear Spot proofing Smoothing scrub-kuorintavoide. Syväpuhdistava kuorintavoide tukee ihon luonnollista uudistumisprosessia ja vähentää finnien syntymistä.

Visibly Clear Spot proofing 2 in 1 Wash-in-Mask-puhdistusnaamio. Syväpuhdistavaa naamiota voidaan käyttää joko päivittäiseen puhdistukseen tai 5 minuutin vaikutusajalla viikottaisena kasvonaamiona.

Visibly Clear Spot proofing Oil-free moisturiser-kosteusvoide. Öljytön ja kevyt kasvovoide imeytyy nopeasti ihoa kosteuttaen, eikä tuki ihohuokosia.

Eli, yhdellä teistä on mahdollista voittaa itselleen tämä viiden tuotteen setti, jonka postitan voittajalle Ärräpakettina 🙂 Tuotteet siis saatu blogin kautta.

Arvontakysymys kuuluu: Mikä tuote on on itsellesi tärkein ihonhoitoruljanssissa? Pesuaine, seerumi, kasvovesi, kosteusvoide?

 

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen yhteystiedon kera (sähköposti) tiistaihin 25.7 mennessä. Arpaonnea 🙂

Ps. Huomenna postausta meidän Jyväskylän minivisiitistä!

EDIT: Arvonnan voittaja on arvottu ja julkaistu kommenttiboksissa. Voittajaan on oltu myös yhteydessä sähköpostitse 🙂

90 vastausta artikkeliin “Arvonta: kasa ihonhoidon tuotteita Neutrogenalta!”

 1. Jos yksi pitäisi sanoa, niin ilman kosteusvoidetta en kyllä pärjäisi. Eli kosteusvoide! 🙂

 2. Kosteusvoide ehdottomasti, koska omistan vaikean ihon ja koitan parhaillaan päästä iho-ongelmista lääkkeitse eroon, joten iho kuivuu järkyttävästi.. Näitä tuotteita en ole vielä testannut joten tulisienemmän kuin tarpeeseen opiskelijabudjetilla… :’)

  eerika.partanen@gmail.com

 3. Ehdottomasti kuorinta (kuolleesta solukosta eroon), jolloin kosteusvoidekin imeytyy ja vaikuttaa paremmin!

 4. Hmm, vaikea valinta! Mutta tosi kuivan ihon takia valitsen kyllä kosteusvoiteen.
  Mukana arvonnassa 🙂

 5. Kosteusvoide ehdottomasti! Ilman en pärjäis millään! Pintakuiva ihoni tarvitsee hyvää kosteutusta 🙂

 6. Itselleni tärkein on ehdottomasti kasvojen pesuaine, sitä ilman ei kyllä pärjäisi. Olisi kiva saada kokeiluun Neutrogenan tuotteita, olen pitkään käyttänyt vain Lumenea ja jotenkin ei raaski koskaan vaihtaa ja kokeilla uutta ?

 7. Pesuaineen ja kosteusvoiteen väliltä on vaikea valita, mutta ehkä kuitenkin pesuaine olisi tärkein ☺

 8. Hyvä pesuaine, joka sopii omalle iholle. Lisäksi saan kuukausittain muutaman ikävän näpyn, joihin juuri vähän aikaa sitten luin tämän sarjan auttavan. Olinkin tallentanut kuvan sarjan tuotteista jo aiemmin puhelimen kamerarullalle. Pidän siis peukut pystyssä, että onnetar suosisi!

 9. Jos yksi pitäisi valita niin se on ehdottomasti kasvovesi. Meni vuosia ennen kuin tajusin kasvoveden tärkeyden ja nyt en voisi olla ilman sitä.

 10. Mulle itselleni tärkeintä on varmaan hyvä ja oikeasti puhdistava pesuaine, kun iho on sen verran rasvoittuva. 🙂

 11. Kyllä melkein sanoisin että kuorinta, koska jos en muista kuoria säännöllisesti ihoa niin johan alkaa kukkimaan! Toki kaikki nää on tosi tärkeitä eikä kyllä ilman pärjäisi! 🙂

 12. Tietenkin kosteusvoide!! Välillä hiihdon kasvot vain vedellä-niinpä VEDELLÄ!! Mutta voiteen tarvitsen ehdottomasti.

 13. Olin kahden vaiheilla, joko puhdistusaine tai kasvovoide. Mutta sitten mietin ettei todellakaan tulisi mieleen laittaa kosteusvoidetta puhdistamattomalle iholle. 🙂 Mikäpä sen ihanempaa kun pitkän päivän päätteeksi pestä kasvot.

 14. Puhdistusgeeli, jolla saa ihoa hinkattua puhtaaksi. Myös kosteusvoide on tärkiä!

 15. Puhdistusaine. Hyvällä puhdistusaineella pesty kasvot ovat puhtaat ja iho hengittävä. 🙂

 16. Hormonaalinen näppylämonsteri tässä terve 😉 tämä on vaikea kysymys! Mutta itse ehkä koen että putsari on tärkein, ja sellainen, joka putsaa tarpeeksi tehokkaasti, mutta ei kuivata liikaa.

 17. Onpa vaikea kysymys! Puhdistus tai kosteusvoide…sanon kosteusvoide koska ihoni on varsinkin talvella niin pintakuiva! Tosin raskauden jälkeen epäpuhtaudet ihossa on lisääntyneet, joten tätä sarjaa olisi mahtava päästä testaamaan! Arpaonnea mulle! 😀

  Tulikohan tää kommentti nyt tuplasti, kun puhelin sekoilee…

 18. Kosteusvoide ehdottomasti herkästi kuivuvalle pintakuivalle iholleni Suomen vaihtelevassa ilmastossa! 🙂

 19. Puhdistusaine! Hyvä putsari on tärkein apu omalle vaikealle sekaiholle.

 20. Kokonaisuus on hoidossa tottakai tärkein, mutta se alkaa puhdistuksesta, eli vastaan että puhdistusaine 🙂

 21. Kosteusvoidetta ilman en voisi olla. Laiskana käytän yleensä puhdistusliinoja vain mutta jos löytys hyvä puhdistusaine niin ehdottomasti myös se! Neutrogena❤️

 22. Pesuaine kasvoille on kyllä ehdoton, ilman pesua on tunkkainen ja tahmea olo.

 23. Tärkein ulkonäön kannalta on epäpuhtauksia ja kiiltoa poistava kasvovesi, joka ei kuivata kuitenkaan ihoa 🙂

 24. Jos vain yhden saisin valita, niin kyllä se olisi kosteusvoide. Pesut sun muut onnistuu ihan vaikka vaan vedellä, mutta iho kun on niin kuiva, niin ilman kosteusvoidetta en kyllä pärjäisi.

 25. Vaikea päättää, mikä olisi kaikista tärkein tuote, sillä itselleni ovat tärkeitä niin päivittäinen huolellinen puhdistus kuin kerran viikossa saunan yhteydessä tehtävä kasvonaamiokin. Mutta, jos yksi tuote pitäisi valita niin ilman kosteusvoidetta en pärjäisi. 🙂

 26. Ehdottomasti hyvä puhdistusaine, josta tulee puhdas iho mutta ei kuivata kumminkaan. 🙂

 27. Pesuaine on ehdottomasti tärkein! Sillä saa meikit ja rasvan pestyä naamasta kunnolla ja tulee ihanan raikas olo

 28. Pakko varmaan vastata, että pesuaine sillä en vaan osaa mennä nukkumaan ilman kunnollista naamapesua, vaikka olisin ollut päivän ilman meikkiä 🙂

 29. Kasvovesi ehdottomasti! Siinä huomaa kuinka vielä ns. puhdistuksen jälkeen jää puhdistettavaa kasvoihin:)
  Ja siitäkin huolimatta vielä lähes 50-kymppisenä saa kulkea clearasil putkilon kanssa….

 30. Kosteusvoide on ehdottomasti tärkein. Ihoni on jatkuvasti kuiva ja kaipaa paljon kosteutusta.

 31. Tärkein on puhdistumaito, joka on jo vuosia sitten vakiintunut osaksi kasvojenpuhdistusta. Kokeilin sitä ennen geelit ja nesteet, mutta ne eivät antaneet samanlaista puhtauden tunnetta kasvoille kuin puhdistusmaito.

 32. Ehdottomasti kosteusvoide! Joskus kun laiskottaa niin saattaa tulla hoidettua koko puhdistus pelkällä voiteella.

 33. Kaikki ovat päivittäisessä käytössä, mutta etenkin talvella kosteusvoide ehdottomasti tärkrin! Kesällä ehkä voisin kallistua puhdistustuotteeseen kun iho ei ole niin kuiva 🙂

 34. Hirveän hankala valita kasvoveden ja -rasvan välillä! Ehkä kuitenkin kallistun rasvan puolelle, sillä naama varmaan kuivuisi irti ilman sen käyttämistä ?

 35. Kaikki on tärkeitä mutta jos pakko valita niin kasvovoide.
  Ihmettelin kun et ollut postaillut vähään aikaan mutta nyt blogloviniin tulikin monta postausta kerralla useammalta päivältä. Joku bugi varmaa ollut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.