Hemmottelutuotteet hiuspohjalle

Istun juuri meidän portailla dataamassa kahvikupposen kanssa. Melkoinen yö taas takana! Sain (edelleen) kuumeisen pikkuisen uudelleen uneen tuhisemaan tuohon alakerran huoneen futonpatjalle ja tästä toisella silmällä tiirailenkin sinne samalla. Näköjään uni maittaa futskulla huomattavasti paremmin kuin pinniksessä! Myös Tommi vetelee sikeitä aamun ekan ”vahtivuoron” jäljiltä.

Voipi olla, että tänään tulee taas lääkärikeikka, ellei kuume vieläkään lähde lopullisesti laskemaan 🙁 Toistaiseksi ollaan itse vielä vältytty tuolta pöpöltä, mutta koko ajan tässä pelkää, että milloin se iskee ja kumpaan meistä ensin! Toivon, että probioottien voimin välttyisi tältä ja toivon mukaan pienikin jo pian olisi paranemaan päin. Lepo kuitenkin lääkkeistä tehokkain, toivottavasti huominen olisi jo kuumeeton päivä.

Kuvailu ja muutenkin blogin kanssa kunnolla ahertaminen on ollut viime päivinä viimeisenä tärkeyslistalla, mutta onnistuin löytämään luonnoksista jotain postauksia, joiden julkaisu jostain syystä on jäänyt roikkumaan. Esimerkiksi nyt näistä päänahkaa hoitavista tuotteista, jotka olleet käytössäni aina keväästä saakka!

Kuten muutakin ihoa, niin myös päänahka kaipaa ajoittain kuorintaa ja kosteutusta. Enpä ollut itse tullut asiaa edes ajatelleeksi ennenkö sain keväällä testiin nämä varsinkin päänahkaa tehokkaasti hellivät Back to the roots-hiustenhoitotuotteet. Sarja sisältää nimensä mukaisesti tuotteita nimenomaan hiuspohjan hoitoon keskittyen ja on kehitetty niin miehille, kuin naisillekin sopivaksi unisex-sarjaksi. Tuotteet ovat saaneet innoituksensa luonnon yrteistä, sekä aromaterapeuttisista tuoksuista.

Valitsinkin nämä kaksi purkkia itseasiassa juuri sillä periaatteella, että voimme Tommin kanssa kummatkin käyttää näitä. Tiedättekö kuinka merivesikin surffatessa kuivattaa päänahkaa melkoisesti ja olen jo kauan paasannut Tommille, kuinka hiuspohjaa pitäisi hoitaa paremmin. Kuulemma tämmöiset tekevät tukasta liian länän, mutta ehkäpä vielä saan tuon herrankin näitä kokeilemaan. (Ainakaan itselläni eivät kyllä pahemmin länää, mutta toisaalta pesen kyllä aina hiukset hoitoaineella :D)

Eli jos on halua ujuttaa kylppäriin molemmille sukupuolille passelit tuottet, niin tässäpä vaihtoehto. Veikkaan nimittäin, että yleisimmin juuri miehillä on niitä varsinaisia päänahan ongelmia, mutta moni on varmaan vaan yksinkertaisesti niin huono hankkimaan mitään tuotteita. Itse en ole pahemmin kärsinyt esimerkiksi hilseilystä, mutta ajoittain on talvisin päänahassa ollut kuivia kohtia, joita olen jollain tapaa yrittänyt muistaa kosteuttaa. Mikä parasta näissä tuotteissa, on se että ne soveltuvat oikeastaan kaikenlaisille päänahoille, ei vaan niille keiltä jotain varsinaisia päänahan ongelmia löytyy, vaan ihan säännölliseen käyttöön aivan kaikille.

Itse olenkin näiden myötä ottanut säännöllisen rutiinin myös päänahan hoidon suhteen. Tavoitteeni on pestä kerran viikossa tuolla hellävaraisesti pesevällä Exfoliating- shampoolla, jonka sisältämät luomuriisirakeet ja maitohappo kuorivat päänahkaa kevyesti, sekä auttavat hiuspohjaa uusiutumaan.

Perään haudutan tukassa ja päänahassa tuota elvyttävää Stimulating- hoitoainetta, joka sisältää mentolia. Se virkistää ja viilentää päänahkaa tosi kivasti, kerrankin kiva hoitoaine/naamio, jota voi ihan kunnolla ja tarkoituksen kanssa lotrailla myös päänahkaan! Tuota voi käyttää melko pitkälläkin 20-30 min vaikutusajalla hiuspohjaa (ja toki myös hiuksia) tehokosteuttamaan, itse annan tämän vaikuttaa yleensä noin kymmenisen minuuttia, jonka aikana saatan kuoria vartalon ihon tai muuta.

Mukava löytö siis nämä tuotteet, eivät ainoastaan kuuriluontoisesti käytettynä vaan voisin käyttää näitä myös ihan päivittäisessä käytössä. Itse olen ottanut tavaksi pestä näillä noin kerran viikkoon, yleensä silloin kun haluan hemmotella itseäni esimerkiksi saunailtana. Tukka on näiden jäljiltä ihanan pehmeä ja varsinkin päänahka todella raikas!! Itse olen ainakin tykästynyt 🙂

Itselleni Back to the roots oli merkkinä täysin uusi, enkä ollut siitä aikaisemmin edes kuullut. Varsin positiivinen yllätys kuitenkin! Tuotteita myy esimerkiksi Sokos ja yhden purkin suositushinta pyörii noin 13,90 eurossa.

Onko sarja jollekulle teistä jo tuttu?

Tuotteet saatu maahantuojalta.

2 vastausta artikkeliin “Hemmottelutuotteet hiuspohjalle”

  1. Paranemisia sairastuvalle! Ja tosi hyvää synttäriä, mikä se virallinen päivä sitten onkaan 🙂 oli paljon kivoja ja hyviä ajatuksia tossa sun synttäripostauksessa, mulla on kauhee ikäkriisi kun täytän 25, mut ehkä nyt heräsin vähän taas todellisuuteen 😀 ja niin suloinen tatuointi!

    Mä oon säästyny oksutaudilta jo vuosia, just maitohappobakteerien ja käsienpesun ansiosta! Tai sitten ollu vaan tuuria 😀

    Onko noi siis jotain luonnonkosmetiikkaa? Tekis kyllä mieli kokeilla, kun pää ja hiukset on ihan rutikuivat!! Täytyy lähteä metsästämään jostain 🙂

    1. Kiitti!! Sunnuntaina oli virallinen päivä ja kiitokset siitäkin 😀 Meillä on siis toivoa jos nuo ei aina iske vanhempiin! Nuo hiusjutut eivät ole luonnonkosmetiikkaa, mutta brändätty tavallaan ”luonnonmukaisemmiksi” 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.