Pipikuulumisia + kuvakollaasia tämän hetken unelmahiuksista

Voi elämä mikä viikko ja sitkeä pöpö takana! Sairastelu on vasta nyt alkanut hellittää, mutta toipilashan tuo pieni edelleen on ja edelleen lämpöä, tosin ei enää yli 38:aa. Kuume nousi päivätolkulla yli 39 asteen ja lääkärissäkin tuli käytyä kahdesti varmuuden vuoksi, mutta eipä tuommoiselle viruspöpölle nyt voi oikein muuta tehdä kun nesteyttää pikkupotilasta päivin öin. Ihmeen kaupalla selvisimme itse tuosta ihme vatsapöpöstä, vaikka olin lähes täysin varma, että se iskee meihinkin. Jännityksellä odotettiin, mikä eksoottinen kokemus olisi ollut kaikki kolme pyöriä täällä kuumeen kourissa, huhhei.

Jokatapauksessa rentoutuslomalle Långvikiin nyt sitten peruuntui ja joudumme etsimään sille toisen ajankohdan, kun eihän pientä toipilasta voi tietenkään hoitoon viedä yöksi. Ensi viikolla lähtö Ranskaan, joten ei voi kun kiittää onneaan, että tämä iski nyt eikä reissussa tai juuri ennen! Jokatapauksessa, tämän viikon jälkeen entistä enemmän tuota lomaa odotellen. Koko viikkona ei nimittäin olla muuta täällä tehtykään kun pesty pyyhkeitä, vaihdettu vaippoja vähintään tunnin välein, sekoteltu Floridralia, mittailtu kuumetta, annosteltu kipulääkettä ja heräilty vuoronperään öisin hoitamaan poikaa. You know..

Onpahan nyt siis koettu ensimmäinen kunnon lähes viikon vatsatauti ja meitä on kuitenkin ollut täällä kaksi hoitamassa 😀 Tämän jälkeen ymmärrän kyllä täysin kaikki ne lapsellisten kavereiden ”Norovirus….” -facepäivitykset. Eiköhän tässä nyt kuitenkin ollut tarpeeksi sairastelujuttuja. Kuluneen viikon aikana on tullut sopivasti myös paranneltua täällä kotona sitä viime lauantaina nyrjähtänyttä nilkkaa, joka on jo parempi. Kävely vielä tuntuu jonkin verran, mutta eipä joudu enää pahemmin linkuttamaan tällä.

Olen jo viikkokausia psyykannut itseäni seuraavalle kampaamokäynnille. Mainitsinkin jossain vaiheessa siitä polkasta, jota olen harkinnut ja pari viikkoa taaksepäin jo päätinkin, että nyt mä sen leikkaan. Sitten otinkin teipit päästä ja tulin toisiin ajatuksiin. Nyt en sitten enää tiedäkään mitä teen.. Ajatus kun oli pitää taukoa pidennyksistä, mutta onhan ne tähän omaan tukkaan verrattuna kyllä tosi kivat… Nyt olenkin miettinyt, että ehkäpä leikkaan pidennykset pitkän polkan mittaan ja mennään sitten sillä. Omassa tukassani on päällä tosi paljon katkenneita, noin 10-15cm hiuksia, jotka kuitenkin vaikuttavat lyhyessä polkassa tosi paljon siihen tukan runsauteen. Jos noita katkenneita (tai synnytyksen jälkeen lähteneitä, mitä nyt ovatkaan) hiuksia ei olisi niin olisin jo ajat sitten leikannut sen polkan, mutta nyt onkin sitten päällimmäisenä mielessä taas kerran se kasvattelu..

Kokosin tuohon kollaasiin malleja kivoista hiuksista, joita on käynyt mielessä. Tosin näistä ei niiden katkenneiden päällishiusten vuoksi ihan kauhean moni malli ole mahdollinen ilman pidennyksiä, joten ehkäpä mennään siis niiden kanssa. Vähän tuohon alakeskimmäisen ja alaoikean kuvan tyyliin! Sitten ensi keväällä voisin ihan tosissani harkita esimerkiksi tuota yläoikeaa, itselleni nimittäin on tärkeä kriteeri, että tukka ei olisi liian lyhyt (esimerkiksi tuo Jessica Simpsonin malli on siinä ja siinä, vaikka tosi ihana onkin. Tuommoisen voisi juuri ja juuri saada mulle!) vaan vähintään leukaan saakka ja mielellään vähän ylikin. Ettei menee liikaa semmoiseksi 2000-luvun alun Victoria Beckhamiksi. Eipä tässä nyt tiedä mihin siellä kampaajan penkissä taas ajautuu, joten saapi nähdä 😀

Yksi omista hiusidoleistani on ihan ehdottomasti Sienna Miller! Esimerkisi näiden kollaasikuvien polkat sopivat Siennalle ihan superhyvin ja juuri tuommoinen sivujakaus-polkka on eniten omaankin mieleeni. Nyt olisi tarkoitus myös taas kasvatella sitä omaa sävyä, eli sävyltäänkin tämä tukka voisi olla semmoinen, jota kohti mennään. Tarkoitus olisi kylläkin vähän raidoittaa nyt seuraavalla kerralla tyveä, mutta saa nähdä tulenko toisiin aatoksiin.

Vitsi kun nämä hiusjutut ovat niin suuria päätöksiä! Viihdyn kuitenkin niin hyvin pitkähiuksisena, mutta jotain muutosta silti kaipaisi. Lyhyttä (ja omaa) tukkaa joutuu kuitenkin fiksailemaan niin paljon enemmän, joten siltäkin kantilta pelkään, että se vie lisäminuutteja jatkossa työaamuista. Myös se pelottaa, että päätyisin leikkaamaan liian lyhyen polkan ja heti katumaan.. Toki tukka kasvaa aina takaisin, mutta… 🙂

Iskikö joku näistä hiustyyleistä teihin?

 

Kuvat google kuvahaku blonde short bob

2 vastausta artikkeliin “Pipikuulumisia + kuvakollaasia tämän hetken unelmahiuksista”

  1. Mun pää on nyt toi yläkeskimmäinen n 2kk juurikasvulla. Ei oo ollut näin ĺyhyitä hiuksia varmaan kahteentoista vuoteen ? ostin jotain pastillipinkkiä (live!) suihkutettavaa väriä, ja se katoaa ihan hyvin aina n neljällä pesulla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.