Almost vacay!

Pakkailut alkavat olla täällä loppusuoralla ja vesisateesta huolimatta lomafiiliskin pikkuhiljaa hiipiä! Nyt on edessä siis ekat lennot kun en imetä, joten tosiaan vähän jänskää kuinka menee. Moni teistä vinkkasi pillipulloa lennoille ja joku aika takaperin ostin semmoisen, mutta en ole onnistunut opettamaan sitä käyttöön. Meidän poika ei siis ole kovin janoista sorttia..  Onneksi kuitenkin lyhyt lento ja olen muutenkin optimisti sen suhteen, eikai siinä nyt mitään sen kummempaa ole 😀

Nopella on aina tapana mennä ”valkkailemaan” lipastosta omia vaatteitaan, yhdessä vaiheessa kävi oikeastaan päivittäin kaivamassa kummeilta tuliaisena saadun pienteen Bintang-teepparin ja shortsit 😀 Nyt sitten onkin ahkeraan valkkailtu lomavaatteita!

Kävin eilen keskustassa asioilla metsästämässä muunmuassa hiekkaleluja mukaan reissuun. Ajattelin suunnata heti ensimmäisenä sen koommin tuumailematta Tigeriin, koska sieltä nyt vaan löytyy ihan kaikki. Hiekkalelusetti irtosi neljällä eurolla ja samaan syssyyn oli aivan pakko saada nuo alemman kivan ananas-kehykset pojan huoneeseen, jotka irtosivat siis kahdella (!!) eurolla! 

Puhelimeen vaihdoin myös lomareleet ja nuo Ideal of Swedenin hedelmäkuoret! Nyt on kunnon ananasmeininki 😀 Pysykää muuten kuulolla, nimittäin näiden tiimoilta on tulossa arvontaa, luultavammin ensi viikolla.

Pääsin myös vähän extempore sinne ripsihuoltoon ja nyt on siis myös ripset lomakunnossa. Jos nämäkään eivät pysy, niin annan kyllä periksi koko homman suhteen ja olen aivan tyytyväisenä omilla ripsillä. Saapi nähdä siis. Nyt laitettiin siis klassiset ripset ja pisimmät 12mm ripsiä kun viimeksi oli 13mm. Katsotaan pysyykö paremmin!

Nämä myös ovat huomattavasti luonnollisemmat niihin volyymeihin verrattuna, vaikka kyllä myös tykkäsin niistä vähän övereimmistä niin olen myös näihin hurjan tyytyväinen. Jos vielä sorrun ripsiin niin annan kaikkien varista pois ja kokeilen sitä D-kaarevuutta, joka kovasti himottaisi!

Onhan näiden ripsien kanssa kyllä aivan ihana kun ei tarvitse meikata käytännössä ollenkaan. Sen jälkeen kun kolmisen viikkoa sitten laitoin nämä, niin olen tainnut yhden ainoan kerran laittaa vähän peiteainetta ja aurinkopuuteria sinne synttäridinnerilleni. Noin muuten onkin sitten pärjännyt ilman mitään meikkiä!

Haluaisin myös vinkkailla teille palvelusta, jonka avulla itsekin löysin tuon ripsien huoltoajan. Ystäväni nimittäin vinkkasi aikaisemmin kesällä Timmasta, joka siis tarjoaa peruutusaikoja eri kauneudenhoitopalveluihin hieman normaaleita listahintoja edullisemmin. Timma näyttää aivan viime hetken aikoja, mutta maksimi taitaa olla kolmen päivän päähän. Itse olen siis tuolta tiiraillut aikoja ripsihuoltoon ja eilen avasinkin keskustassa appsin ja huomasin sitten peruutusajan Kauneushoitola Sereneen Punavuorenkadulle.

Loppupeleissä homma kuitenkin meni niin, että hoidin itse varauksen soittamalla paikan päälle, koska siinä kiireesä en jaksanut alkaa syöttämään maksukortin tietoja tuonne appsiin kun pelkäsin että aika menee. Normitilanteessa maksu siis menisi ilmeisesti suoraan tuolta Timman kautta, kuten itse varauskin. Tuon palvelun kautta kuitenkin löysin tuon ajan ja pääsin ripsihuoltoon puolen tunnin varoitusajalla! Todella yksinkertaista 🙂

Kokeilkaa ihmeessä! Ripsien lisäksi tuolta löytyy meikkejä, sokerointeja, kampaamopalveluita, kynsien laittoa ja siis vaikka mitä. Olen ollut ihan koukussa tuon selailuun 😀 Sivuilla on listattu kaikki suurimmat kaupungit, joissa pitäisi toimia, mutta itse olen ainakin huomannut, että tuolla tarjonnassa pyörii aikalailla tiuhaan tahtiin ne samat hoitolat. Tosin olenkin itse kurkkinut ainoastaan näitä ripsiaikoja. Voipi myös olla, että moni yritys ei vielä ole tuosta tietoinen. Onkohan mitään muuta vastaavaa sivustoa, joka listaisi peruutusaikoja? Ihan kun olisin joskus törmännyt, mutta nyt en kyllä saa päähäni.

Ihanaa viikonloppua!

 

Sisältää affiliatelinkin. Ideal of Swedenin kuoret saatu.

6 vastausta artikkeliin “Almost vacay!”

  1. Hyvää lomaa! Ja lennotkin sujuvat varmasti mallikkaasti, kokin kiva lelu ja kiinnostavia kirjoja mukaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.