Biarritz!

Huhhei! Nyt vihdoin perillä kohteessa. Biarritzissä tihutti vettä saapuessamme, mutta eipä maailma siihen kaatunut kun puitteet ovat noin muuten varsin mukavat. Tänään kuitenkin paistaa aurinko ja tulimme juuri pikkuherran kanssa aamiaiselta. Patonkia ja croissanttia, melko ranskalaiseen tyyliin 😀

Poika (ja kylläkin me myös) nukkui todella huonosti lähtöä edeltävän yön ja sen vuoksi lento sitten menikin varsin kiukkuisissa merkeissä. Onneksi lento oli melko tyhjä niin saimme keskipaikan vapaaksi ja naperon siihen tunniksi nukkumaan. Unien lisäksi vierähti tuo nelituntinen aikalailla käytävällä kontaten ja iPadia räpläten (=pelastus). Saa nähdä kuinka paluulento menee, luulen kuitenkin, että pääasiassa väsymyksen piikkiin voi laittaa. Lähdimmehän kotoa kentälle jo aamuviideltä.

Eniten olen odottanut Biarritzissä ruokaa ja pieniä putiikkeja, semmoista yleistä chillailua siis ja arjen pieniä luksusjuttuja. Kävin heti ostamassa pienestä kujaleipomosta kaksi suklaalla täytettyä vehnäsämpylää 50sentillä, miten joku noin pieni ja yksinkertainen juttu voikin olla niin luksusta (ja tietty hyvää) 😀 Pelottaa, että kuinka monta pain au chocolatia tämän viikon aikana tulee mutustettua. Toisaalta, väliäkö sillä kun kerran lomalla ollaan!

Biarritz on ollut kyllä aivan niin ihana kun muistinkin ja pakko sanoa, että ihan lempparikohteeni Euroopassa. Juuri tuo tunnelma on täällä jotenkin niin mukavan rento, kadut täynnä ihania kahvioita ja putiikkeja, eikä tietoakaan Mc Donaldsista tai ketjuliikkeistä. Tommi sanoi, että näytän mukamas ranskalaiselta, eikä kyllä kieltämättä kävisi pahitteeksi asustella täällä!

Nyt kuitenkin rantsuun! Kivaa päivää!

8 vastausta artikkeliin “Biarritz!”

  1. Mun on pakko kommentoida tuohon lentokoneessa käytävällä konttaamiseen entisenä matkustamohenkilökunnan jäsenenä kyllä sen verran, että se on paitsi lentoemäntien työtila, ei myöskään mikään maailman turvallisin paikka taaperolle esimerkiksi äkillisen turbulenssin sattuessa. Ilmakuoppa voi tulla koska vaan kirkkaallakin säällä ja itsekin olen kerran lentänyt sellaisen voimasta pyrstölleni takakeittiössä, että hirvittää vaan, mitä valtoimenaan konttaavalle vauvalle saattaisi käydä puhumattakaan siitä, että lentoemot kulkevat käytävällä tulikuumien kahvi- ja teepannujen kanssa…

    1. No siis meNo siis me kontattiin tota samaa 10m pätkää eestaas hetken ajan. Näkeehän ne tulevat kärryt jo melko hyvissä ajoin, joten ei mun mielestä vaadi ihan kamalan nopeaa reagointiaikaa. Mun mielestä nyt kuitenkin on varsin yleistä kävelyttää pieniä lapsia lentokoneen käytävällä siinä missä aikuiset itsekin, en itse näe että tuo konttaaminen siitä nyt paljoa eroaisi.. Tietysti jos tuntitolkulla konttailisi edestaas niin voisi olla siinä muiden tiellä, uskon että ei ollut matkustajahenkilökunnalta millään tapaa pois ja veikkaan, että ennemmin hekin katsovat 10min konttaavaa lasta kun kuuntelevat väsyneenä huutavaa lasta. Veikkaan myös, että meille olisi asiasta tultu sanomaan, mikäli ei olisi ollut ok. Varsinkin kun muutkin lapset kävelivät lentokoneen käytävällä eestaas vanhempiensa kanssa.

  2. Voi mikä ihana pieni muru <3. Lasten kanssa tuo reissaaminen on kyllä niin arpapeliä. Välillä sujuu ja välillä sitten sujuu, vähän… NOH :D. Nauttikaahan reissusta!

    <3 Hannele

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.