Arvonta: Voita Ideal of Swedenin iPhone-kuoret sinulle ja ystävällesi!

Viime kuukausina olen kokenut vaikka mitä sählinkiä postin toimesta. Nyt viimeisimpänä tulee mieleen paketti Ideal of Swedenin puhelimen kuoria, joka seikkaili ikuisuuden jossain. Olin jo ehtinyt saada uuden paketin, kun se hukassa ollut sitten yhtäkkiä ilmaantuikin postilaatikkoon ja loppupeleissä sitten sain näitä valitsemiani kuoria tuplana 😀

Siksipä ajattelin pistää pystyyn arvonnan, jossa yhdellä on mahdollisuus voittaa kuvien kuoret itselleen ja yhdelle ystävälleen. Eli nyt arvonnassa nämä kahdet kuoret, jotka postitan voittajalle omalla kustannuksellani. Kuoret siis saatu blogin kautta. Huomioithan, että kuoret ovat iPhone 7:lle, mutta pitäisivät soveltua käytettäväksi myös iPhone 6:lle.

Trooppiset hedelmäkuoret löytyvät Ideal of Swedenin verkkokaupasta täältä ja nuo hempeät kukkakuoret taas ovat nämä.

Tällä kertaa toteutan arvonnan IG:n puolella, joten mikäli haluat tähän osallistua, niin se tapahtuu Instan puolella. Idea on siis se, että osallistua voi kommentoimalla Instagramissa arvontakuvaan ja tägäämällä siihen ystävänsä, jolle antaisi voiton osuessa kohdalle toiset kuorista. Tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät Instagramin kisakuvasta! Osallistumisaikaa on 21.8 saakka 🙂

Löydyn siis Instagramista nimimerkillä @iines

Arpaonnea!

 

Kuoret saatu. Sisältää affiliatelinkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.