Torstain turinoita

Podin eilen lähes koko päivän ihan järkkyä migreeniä. Ei nyt mitään semmoista, että olisin maannut sängyssä tyynyjen alla tai oksennellut, mutta omassa mittakaavassani ihan tarpeeksi riesaksi asti jomottavaa päätä. Harvemmin kärsin minkään tyypin päänsäryistä, mutta nyt kesän aikana olen pariin kertaan kärsinyt inhottavista hormonimigreeneistä, yök!

Alkuun ajattelin, että kyse olisi jostain jumista ja kokeilin, jos salitreeni olisi auttanut, mutta jomotus vaan oli ja pysyi. Onneksi eiliselle ei ollut mitään sen kummempaa sovittu, joten päivä meni aikalailla koomaillessa. Tänään olisikin sitten luvassa ohjelmaa, joten toivon jomotuksen pysyvän loitolla. Pieni tykytys tuntuu jo ohimoilla, muttei onneksi mitään eiliseen verrattuna 😀

Myös nukkumaanmeno venähti eilen vähän, niin huomaan heti olevani normaalia väsyneempi. Heräsin jo joskus kuuden jälkeen enkä enää saanut unta, vaikka olisi väsyttänyt. Lisäksi poika on viimeaikoina nukkunut todella levottomasti ja herää öisin useaan otteeseen huutamaan. Välillä nukkuu kuin tukki ja sitten tuleekin taas ihan katastrofiyö. Joka yö tulee heräiltyä niihin hulinoihin ainakin 3-10 kertaa, tosiaan vähän riippuen yöstä.. Nämä kaudet tulevat tosiaan aina välillä, joten (yllätys, yllätys) varmasti taas joku vaihe meneillään. Aivojen kehitys, hampaat, mitä näitä nyt onkaan..Jotkut lapset nyt vissiin vaan nukkuvat huonommin ainakin ajoittain, mutta eiköhän sekin päivä vielä koita kun tuo napero vinkuu, että kunpa ei tarvitisi vielä herätä 😀

Meidän öitä on kyllä kuluneen kuukauden aikana koeteltu, ensin se megalomaaninen vatsapöpö ja nyt näitä yöhuutoja. Ei sillä, voisihan tilanne olla pahempikin ja poika kuitenkin nukahtaa aina nopeasti uudelleen, mutta kyllähän ne katkonaiset unet aina kuitenkin vanhempien jaksamiseen vaikuttaa. Onhan näihin kyllä tässä jo totuttu ja pyrinkin nykyään tosiaan menemään pojan kanssa samoihin aikoihin nukkumaan, niin ehtii saada kunnolla unta, jotta jaksaa aamulla nousta virkeänä peuhaamaan 🙂

Olen nyt kahden vaiheilla näiden ripsieni kanssa. Sen suhteen siis, että jatkanko pidennysten kanssa vai en.. Tiedän, että todella moni teistä on omien ripsien kannalla ja myöskään Tommi ei näistä pidennyksistä kovin välitä. En olisi voinut kuvitellakaan, että voisin jumittua näihin! (Tosin, siis nämähän ovat olleet mulla vasta kuukauden :D) Helppous vaan viehättää ja toki myös se, ettei näytä aamulla noustessa ihan karsealta.

Ensi viikon jälkeen pitäisi taas kipittää huoltoon, joten täytyy tuumailla mitä teen. Haluaisin testailla paria uutuusripsaria, joten sen puolesta kyllä omat ripset houkuttelisivat. Löysin myös kaapista vanhan Neulashin, jota olen nyt alkanut käyttää pidennysten kanssa. Sitä omatekoista öljyseosta kun en vielä uskalla käyttää, etteivät nämä ripset putoa.

Tykkään näistä Puman mokkatennareista valtavasti! Olivat kyllä ihan nappiostos!! Silloin kun itse näitä jahtailin niin olivat koot kaikkialta loppu. Nyt huomasin, että Zalandolle on tullut taas kaikkia kokoja näistä vaaleanpunaisistakin! Löytyvät täältä. Syksyn sävyistä myös nämä viininpunaiset samaa mallia ovat aivan ihanat 🙂

Kuvituksena sekalaisia puhelinotoksia kuluneilta viikoilta. Tänään tämmöisiä todella sekalaisia kuulumisia. Meillä on nyt aamupuuro syöty Teletappeja katsellen ja leikit jatkuvat, joten palataan!

Ps. Jos on mielessä postaustoiveita, niin niitä saa heittää kommenttiboksiin!

 

Sisältää affiliatelinkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.