Uusi ripsiseerumi testiin!

Pitkään olen sinnitellyt erossa ripsiseerumeista ja olinkin jo jonkin aikaa tutkiskellut netistä hyväksi havaittuja ihmeaineita ripsille. Toistaiseksi en edelleenkään tiedä, mitä meinaan tehdä ripsenpidennysten kanssa, jatkanko vai enkö. Jokatapauksessa halusin etsiä jonkun vähemmän öljyisen ripsiseerumin, jota voisin mahdollisesti käyttää pidennyksistä huolimatta.

Siksi en vielä toistaiseksi ole viitsinyt jatkaa sitä omatekemääni seerumia, etteivät pidennykset ropisisi alta aikayksikön tuolla öljyseoksella tässä jahkaillessa. Se lähtee kuitenkin ehdottomasti käyttöön heti kun luovun pidennyksistä ja saan ripseni parempaan kuntoon! Talvellahan käytin kolmisen kuukautta Plumen luonnollista ripsiseerumia ja ripset tosiaankin kasvoivat! Postausta lopputuloksesta löytyy tästä postauksesta ja ehdottomasti voin kyllä liputtaa luonnollisen seerumin nimeen, vaikka aluksi vähän asiaa epäilinkin 🙂

Ystäväni kertoi joku aika takaperin alkavansa testaamaan LASHFOOD-ripsiseerumia, jonka myötä aloin huvikseni itsekin kurkkimaan käyttökokemuksia tuosta seerumista. Nopealla google-haulla löysinkin hurjasti kehuja tästä ja sen vuoksi uskaltauduin pistämään seerumin tilaukseen! Myös tämä on siis luonnollinen Ecocert-tuote, joka on turvallinen käyttää. Nyt sitten vain odotellaan, että saan kuurin käyntiin. Omani tilasin Ellokselta, josta löytyy valikoimista täältä. Jäin myös miettimään merkin ripsivärejä, joista myöskin löytyi kehuja netistä, mutta toistaiseksi en raaskinut vielä semmoista tilata! 😀

Luotan tosiaan siihen, että vaikka pysyisin toistaiseksi pidennyksissä, niin tämä voisi jatkossa auttaa vahvistamaan omia ripsiä niin, että pidennyksetkin pysyisivät paremmin. Kun oma ripsii vahvistuu ja kasvukausi pitenee, jaksaa se kannatella pidennyskarvaakin paremmin putoamatta. Nähtäväksi jää siis! Seuraavalla kerralla tilaukseen myös tuo merkin ripsiväri. Näköjään Lashfoodilta löytyy erillinen seerumi myös kulmakarvojen kasvatukseen, löytyypi myös Ellokselta täältä. Tuo ripsiseerumi taas on muuten vissiin ollut ilmeisen suosittu, koska näköjään enää kaksi seerumia varastossa!

Jännittää!! Onko joku teistä testannut Lashfoodia? Toimiko?! Postailen tarkempaa tietoa tästä kun saan tuotteen ja aloitan kuurin!

 

Sisältää affiliatelinkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.