Syksyn tennarikatsaus

Voin täysin rehellisesti myöntää, että itselleni todellinen heikkous ovat tennarit. Rakastan niitä! Erityisesti tykkään merkkinä Nikestä, mutta viimeaikoina olen kyllä tykästynyt muihinkin merkkeihin. Olen melkoinen vauhtimimmi siltä kantilta, että tykkään kävellä paikasta toiseen ja tutut tietävät varsin hyvin, että olen todella vikkelä jaloistani. Tämä on siis jo lähes vitsi kavereiden keskuudessa.

Kävelen siis aina todella kovaa vauhtia, joten siitäkin syystä rakastan käyttää arkena kenkiä, jotka ovat mukavat jalassa ja hyvät kävellä. Sen vuoksi en ihan kamalasti käytä korkoja, paitsi töissä. Jonne sinnekin tosin usein olen kävellyt matalapohjaisissa kengissä ja vaihtanut perillä jalkaan työkengät. On siis omalla kohdallani todellinen onni, että nykymuoti suosii tennareita. Ei siis ole nykyään hölmöä pukea niitä töihinkään, saati sitten vaikka mekon kanssa. Saa nähdä kauanko tämä villitys kestää 🙂

Anyway, rakastan selailla nettikaupoista ihania tennareita ja toki tyylinikin on melko rento, johon tennaritkin sopivat hyvin 🙂 Tosin, tennarit ovat semmoinen kulutustavara, joka ei esimerkiksi käsilaukun tavoin todellakaan pysy hyvänä vuosikausia! Edellisin tennarihankintani on nuo tälläkin viikolla jo jalassa olleet vaaleanpunaiset Puman Suede Platformit, jotka ovat kiva väripilkku tennarivalikoimaani!

Kuluneen vuoden käytetyimmät kenkäni ovat kuitenkin aivan ehdottomasti Niken Huarachet, jotka ovat olleet jalassa melkeinpä päivittäin. Matkoilla, lyhyillä kävelylenkeillä (varsinaiset juoksulenkkarit kun eivät ole), kaupungilla rentoon tyyliin yhdistettynä ja siis, ihan kaikkialla. Reilun vuoden käytöllä kyllä alkaa huomata pieniä kulumisen merkkejä ja mielessä onkin käynyt jossain vaiheessa pistää uudet tilaukseen, vanhoilla kuitenkin vielä sinnitellään! 😀

Huaracheissa on muuten se hyvä puoli, että noista feikkinauhoista huolimatta kenkiä ei sidota jalkaan, vaan malli on tossumainen, ja kengät siis vain vedetään jalkaan. Juuri tuon helppouden vuoksi ne ovatkin olleet niin hyvät! Syksyä ajatellen tarvitsisin kuitenkin arkeen jotkut siistimmät tennarit mustana. Semmoiset, jotka on helppo yhdistää arkisiin asuihin, mutta olematta liian sporttiset. Olenkin miettinyt ensisijaisesti Vansejä, jotka ovat todennäköinen vaihtoehto. Ajauduin tällä viikolla selailemaan Zalandolta syksyn tennarivalikoimaa ja niiden aiemmin ajateltujen Vansien lisäksi löytyi muitakin kivoja malleja!

1.Mustanharmaa Nike Huarache 2. Mustat tennarit (mulla nämä!) Nike Huarache Ultra 3. Helmiäishohtoiset vihreät tennarit Nike Internationalist 4. Vaaleanharmaat tennarit Nike Huarache Run Ultra 5. Roosat tennarit Nike Huarache 6. Vihertävät tennarit Nike Presto Fly

Huarachet ovat kyllä olleet niin hyvät, että tekisi mieli jossain vaiheessa hankkia myös toiset. Näillä siis sujuu näppärästi niin koiran ulkoilutukset (silloin kun ei lähdetä kunnon pitkälle lenkille), vaunulenkit, kaupunkikierrokset ja juuri reissukenkinä aivan loistavat! Kevyet mukana ja erityisen mukava valinta lentomatkoille. Nyt tosin ihastuin myös noihin vihertäviin Niken Internationalisteihin. Apua! 😀

1.Korkeavartiset tennarit Vans SK8 2. Mustat tennarit Nike Blazer Low 3. Vaaleat tennarit Nike Blazer Low 4. Matalavartiset tennarit Vans Old Skool 5. Klassikkotennarit Adidas Gazelle 6. Paksupohjaiset tennarit Puma Suede Platform 7. Mokkanahkaiset tennarit Puma Basket Platform

Olen myös täysin hurahtanut tuohon Puman Platform-malliin, sama siis kun niissä omissa vaaleanpunaisissa. Todella kivat! Ehkä en toisia samanlaisia pistäisi ostoon, mutta jossen omistaisi noita vaaleanpunaisia niin olisin varmasti ostanut nuo mustat Platformit.

Jostain syystä olen alkanut syttyä myös erikoisemmille tennareille. Kuten tämmöisille, öhöm..pörröpampuloille? Ihailin salaa itseasiassa Zarassa vähän samanlaisia kun nämä allaolevat, en nyt tiedä menisinkö oikeasti näitä ostamaan, mutta kieltämättä vähän himottaisi! Menisivät toisaalta vähän siistimmistä tennareista. Nuo Niken Cortezit sitä vastoin voisin tilata vaikka heti!

1.Värikkäät pörröpampulatennarit Patrizia Pepe 2. Söpöt roosat Niken Cortezit 3. Harmaat pörrötennarit Steve Madden 4. Roosat pörrötennarit Steve Madden

Tajusin muuten, ettei Converseja ole vilissyt katukuvassa enää aikoihin! Oikeastaan Vans on uusi Conssi, oletteko huomanneet saman? 😀

Ja hei! Tulikin mieleen, että voisin jossain välissä tehdä blogiin esittelypostausta tennareistani! Ajattelin johonkin väliin tässä tehdä eteisen kaappeihin pienen kenkäinventaarion, niin voisi samalla laittaa tennarit ojennukseen.

Aloin jo nyt katumaan tätä postausta, koska löysin aivan liian monet tennarihimotukset!

Ps. Zalandolla on viikonlopun ajan käynnissä supersale ja -10% lisäalennus valikoiduista aletuotteista. Valikoimasta löytyy vaikka mitä kivoja juttuja ja paljon merkkituotteita, joten kannattaa kurkata. Alevalikoima löytyy täältä! Lisäalennus tulee kassalla koodilla WHSALE10

 

Postaus sisältää affiliatelinkkejä.

4 vastausta artikkeliin “Syksyn tennarikatsaus”

  1. Kyllä ainakin täällä pienessä kotikaupungissani näkyy Converseja enemmän kuin Vanseja. Itsekin omistan kolmet ensin mainitut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.