Musta jumpsuit-asu ja muita kuulumisia

Nyt olisi vuorossa asukuvaa tältä viikolta kun kävin keskustassa asioilla ja pyörimässä Jutan kanssa. Yritän parhaani, että saisin nyt syksyn aikana skarpattua asukuvien kanssa, saa nähdä kuinka käy. Yritys on kuitenkin kova. Reissumme jälkeen on ollut vielä mitä täydellisimmät kelit! Tarpeeksi lämmin olla päivisin vielä topeilla ja lyhythihaisilla, muttei kuitenkaan liian tukalaa pitkissä housuissakaan. Jollain tapaa elän vieläkin alitajuisesti ajatuksessa, että kesä on vasta edessä.. Eihän siinä, haha! 🙂

Mulla käy jokaikinen vuosi niin, että havahdun syksyn jo kolkuttelevan, enkä taaskaan ole ehtinyt (tai saanut vain aikaiseksi) tehdä monia asioita, jotka olivat kesäksi suunnitteilla. Tänä(kin) vuonna esimerkiksi Linnanmäen visiitti on yksi semmoinen. Olin sinne itseasiassa menossa sillä viikolla kun pojalle sitten iski se vatsatauti, jonka vuoksi en päässytkään. Ehtisihän sinne tietysti vieläkin! Ei tarvitsisi ainakaan jonotella niin paljoa. Alppilassa asuessa tuli usein lähettyä Linnanmäelle extempore ja ne olivat kyllä ihania aikoja.

Vähän jopa huvittaa myöntää tämä, mutta juuri nyt voin täysin rehellisesti sanoa, etten kyllä oikeasti tarvitse ainuttakaan laukkua. Tällä hetkellä omistan nimittäin laukut aikalailla jokaiseen käyttötarkoitukseen. Eipä sitä nyt oikeasti edes tarvitsisi kuin yhden tai kaksi. Ihan oikeasti siis. Olen aina jotenkin ollut laukkujen perään ja toki rakastan yleisesti laukkuhaaveilua, mietinhän keväällä sitä Celinen Luggagea ja huvikseni kävin tässä yksi päivä Luxbagistä sitä kyselemässäkin, mutta lähinnä nyt siis huvikseni.

Tiedän, että spämmään tuota Balenciagan Cityä kokoajan, mutta miksipä en? Rakastan sitä ja kaikkien niiden vuosien jälkeen kun jahkailin edestaas tuon laukun suhteen, niin en voi kuin olla tyytyväinen! Miksi siis en käyttäisi sitä vaikka jokaikinen päivä. Tällä hetkellä en oikeastaan edes taida omistaa laukkua, joka ei olisi aktiivisessa käytössä. Toki muutama pikkulaukku lojuu jemmassa ja pari Miu Miuta, jotka nyt vaan ovat jo liian kulahtaneita vuosien kovan käytön jäljiltä, mutta noin muuten.

Reissuille kannan mukana sitä Minkoffin shopperia, jonne mahtuu loistavasti kaikki omat ja pojan reissukamat. Sekin on ollut kyllä ihan täydellinen ostos. Laukkujutut sikseen ja pakko myöntää, että eräistä kengistä kyllä haaveilen, tennarit ja rennommat nilkkurit, mutta noin muuten en tällä hetkellä kyllä tarvitse yhtikäs mitään! Ihana tunne oikeastaan! Harvemmin kyllä ostan mitään uutta, joka jäisi kaappiin lojumaan. Ehkä se vaan kertoo siitä, että kun panostaa niihin laadukkaisiin hankintoihin, niin osaa jotenkin arvostaakin niitä eri tavalla. Osa syksyn vaatteistakin tuli pengottua sieltä äitini vanhoista, vähän kun olisi shoppailemassa käynyt.

Nuo Isabel Marantin wedge sneakersit ovat olleet kyllä aivan nappiostos. Kaikkien näiden vuosien jälkeen edelleen täydellisessä kunnossa, vaikka olen tallannut noilla varsin ahkerasti. Kiilapohjilla on hyvä kävellä, mutta tuovat silti ryhdikkyyttä. Lisäksi nuo ovat kivan rennot verrattuna perinteisiin korkonilkkureihin, eivät kuitenkaan yhtä sporttiset kuin perinteiset lenkkarit 🙂 Olen haaveillut myös Isabel Marantin Cosi-nilkkureista, joissa on myös piilokorko tavallaan. Työkäyttöönhän hankin kesällä My Theresan kesäaleista puoleen hintaan ne Marantin korkonilkkurit, jotka esittelin täällä.

Otin kaupungille lämmikkeeksi tuon harmaan neuletakin, mutta eipä sille loppupeleissä ihan kamalasti tullut käyttöä. Neuletakki on H&M:n premium-mallistoa ja kashmirvillaa, muistaakseni olen ostanut tuon vuonna 2014, mutta on kyllä kestänyt erinomaisesti! Muutenkin aivan ihanan pehmeä ja lämmin 🙂 Omistan toisenkin villaneuletakin Hennesin Premiumia, mutta tämä on näistä kahdesta huomattavasti laadukkaamman oloinen, oli muistaakseni kyllä hintavampikin. Tuon mustan jumpsuitin ostin itseasiassa joskus Jutan kirppiskasasta, joten kierrätys kunniaan tosiaankin 😀

Kiva tosiaan huomata jälkikäteen, että tarkennusasetukset ovat olleet päin prinkkalaa! 😀 No, ehkä selvitään asian kanssa! Mitä tuumaatte asusta?

Loistavaa sunnuntaita!

 

Kuvat Jutta Hirsimäki

4 vastausta artikkeliin “Musta jumpsuit-asu ja muita kuulumisia”

  1. Jostain syystä en ole itse jumpsuiteille lämmennyt, mutta tuo sun on kyllä kivan näköinen! 🙂

  2. Hei, vähän ohi postauksen aiheen, mutta mikä koko sulla on noista puma suedeista? 🙂 onko esim. sama ku Niken kengissä? Olin jo tilaamassa, mutta Zalando sanoo, et pitäis ottaa normaalia pienempi koko nii en uskaltanu vielä tilata..

    1. Mulla on noista pienin, joka taisi olla 35.5. Mutta tosiaan suosittelen myös tilaamaan normaalia pienemmän kun toi malli on jotenkin vähän iso 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.