Lempparituotteitani alessa

Päivän ”normaali” postaus on tulossa tänään vähän myöhemmin, koska kotiuduin eilen vasta myöhään illalla Virosta ja alan nyt aamupöhnässä rustailemaan blogia. Sillä välin olisi kuitenkin tarjousvinkkiä omista tuotesuosituksistani!

Joku aika sitten koki yhteistyökumppanini Hyvinvoinnin Tavaratalo uudistuksen verkkokauppansa suhteen. Ulkoasun lisäksi valikoima ainakin omasta mielestäni selkiintyi ja Hyvinvoinnin on oma ehdoton lempparini hyvinvointuotteiden verkkokaupoista. Valikoima on nimittäin niin laaja, aina ruokatarvikkeista ja vitamiineista kauneudenhoitoon, sieltä löytää oikeastaan mitä tahansa 😀 Usein onkin tullut tilailtua tuolta kookosöljyä, lisäravinteita, superfoodeja ja myös luonnonkosmetiikasta löytyy yllättävän laaja valikoima.

Verkkokaupan avajaisten kunniaksi on elokuun loppuun saakka meneillään monia hyviä tarjouksia ja poiminkin tähän postaukseen omia lemppareitani tarjoustuotteista. Nimittäin esimerkiksi Mossan tuotteita löytyi tosi hyvässä alessa, aivan megasuositus tuolle alemmalle Vitamin Cocktail-kasvoöljylle ja misellivedelle, kertakaikkiaan aivan parhaita!! Öljyseerumi lähtee nyt vajaalla 13 eurolla ja misellivesi 9 eurolla. Nuo päivävoiteet ovat reilun kympin.

1.Mossa Vitamin Oil Cocktail-kasvoöljy 2. Mossa 2 in 1-misellivesi 3. Mossa ravitseva Nutritive Antioxidant-päivävoide 4. Mossa Youth Defense-puhdistusvaahto 5. Mossa sävyttävä BB-voide

Joistain näistä tuotteista olen itseasiassa juuri lähiaikoina postailemassa blogiin! Esimerkkinä tuo Vivania-kollageenikuuri, joka lähti juuri käyntiin ja tuota Supermoodin ihanaa kauneussuihketta olen jo jonkin aikaa käyttänyt. Laveran seerumista postailin kokemuksia aikaisemmin kesällä ja olen tykännyt siitä hurjasti.

Egyptian Magic-ihmevoiteestahan tein postauksen (tämä!) ja listasin 20 eri käyttötarkoitusta. Jos haluaa jonkun monitoimivoiteen, joka soveltuu käytettäväksi melkeinpä mihin vaan, niin se on tämä! Evonia-kuuristahan postailin jo aikaisemmin ja nuo pinkit Hiusten tehoravinteet itseasiassa lähtevät juuri käyttöön kun sain sen sinisen Evonia-paketin nyt syötyäni loppuun. Evoniat ovat nyt tarjouksessa 22,95, kun normaalihinta on reilu 30 euroa 🙂

1.Lavera Hydro Effect-kasvoseerumi 2. Vivania Beauty shot-kollageenijuoma 3. Egoboost Perfect Moment Beauty Mist-kauneussuihke 4. Evonia Hiusten tehoravinne 5. Egyptian Magic- monikäyttövoide

 

Tarjoukset ovat voimassa 31.8 saakka ja suosittelen kurkkaamaan, koska alet ovat monissa tuotteissa varsin tuntuvia!

Toki näiden lisäksi on vaikka mitä muita avajaistarjouksia ja ne kaikki löytyvät täältä 🙂

 

Sisältää affiliatelinkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.