Elokuun kauneuspoiminnat

Kesän aikana olen testaillut monia kosmetiikkatuotteita ja useampi mainitsemisen arvoinen uusi suosikkikin on löytynyt. Ajattelin esitellä teille muutaman tuotteen, johon olen viime aikoina eniten ihastunut. Pääasiassa ihonhoitoa, mutta jokunen meikkituotekin mahtuu joukkoon. Osa tuotteista on luonnonkosmetiikkaa ja osa sitten taas ns. ”normaalikamaa”. Nykyään on pääpaino varsinkin ihonhoidossa melkeinpä luonnonkosmetiikassa, mutta myös muita tuotteita käytän kyllä, enkä ole missään nimessä ehdoton asian suhteen. Toki on ihana suosia sitä luonnollista ja varsinkin vartalovoiteiden suhteen valitsen nykyään huomattavasti mielummin luonnollisemman tuotteen.

Kuorinta on kaiken a ja o! Myös kasvojen suhteen. Vartalokuorintoja olenkin täällä esitellyt enemmän, mutta toki käytössä on kasvoille eri tuotteet. Tästä Mossan Age Excellence Miracle Peelistä olen tainnut ohimennen jossain postauksessa mainita, mutta muistaakseni en ainakaan ole tuotetta tarkemmin esitellyt. Hmmmm, tai ehkä sittenkin… No mutta esittelen sitten uudestaan! 😀 Käytän tätä luonnonkosmetiikan kuorintaa kasvoille noin kerran viikkoon ja annan sen vaikuttaa aina suihkun yhteydessä aina samaan aikaan hoitsikan kanssa. Kuorinta on äärimmäisen kevyt ja iho on kivan tuntuinen kuorinnan jälkeen. Tuotteen kuorintateho perustuu luonnollisiin AHA-hedelmähappoihin ja kuorinnan lisäksi tuote parantaa ihon kimmoisuutta, häivyttää pigmenttiläiskiä ja vähentää ryppyjen muodostumista. Tämä ei siis kuori hankaamalla ja on todella hellävarainen.

Toinen ehdoton suosikki Mossalta on tämä Vitamin Cocktail 5 in 1 Moisture-päivävoide, joka on samaa tuotesarjaa sen aikaisemmin hehkuttamani ja jopa maailman parhaaksi kasvoöljyksi tituleeraamani Mossan Vitamin Oil Cocktail Active renewal-kasvoöljyn kanssa. Päivävoide on melko kevyt, mutta ravitsee ja kosteuttaa silti tehokkaasti, varsinkin jos käyttää alla sitä öljyseerumia. Aivan ihana tuotesarja ja voin aivan äärimmäisen lämpimästi suositella!! 🙂

Esimerkiksi nämä tuotteet ovat helpot tuotteet luonnonkosmetiikan ensikertalaiselle ja jos pitäisi keksiä markettituotteista näille ”ei-ecocert-tuotesarja”, niin se olisi varmaankin Lumenen C-vitamin-tuotteet. Paitsi nämä ovat mielestäni huomattavasti parempia ja uskokaa tai älkää, edullisempiakin. Mossan tuotteissa on ihan äärimmäisen hyvä hinta-laatusuhde.

Kauneussuihkeita rakastaville vahva suositus! Supermoodin Egoboost Perfect Moment Beauty Mist -uutuus on nimittäin mitä täydellisin kauneussuihke raikastamaan ihoa esimerkiksi pitkien lentojen tai työpäivän jälkeen. Suihketta voi käyttää virkistämään ihoa aamulla tai päivittäisen puhdistuksen jälkeen kasvoveden sijaan. Suihke kosteuttaa ihon välittömästi ja sen sisältämä hyraulonihappo auttaa ihoa pysymään pehmeänä. Tämä toimii myös meikin kiinnittämiseen, joidenkin suihkeiden kanssa kun meikki helposti lähtee valumaan iholta. Tätä voi suihkaista kasvoille aina kun iho tarvitsee kevyttä kosteutusta ja virkistystä. Olen nyt pitänyt pulloa tässä ”työpöydälläni” ja suihkin välillä menemään läppärillä näpytellessä. Taas oli pakko! 😀 Suihke on vielä tänään Hyvinvoinnilla yli -50% alessa!

Käytän meikissä melko 50/50 punia ja sitten huolettomampia voidemaisia kiiltoja. Ehkä prosentit kallistuvat kuitenkin enemmän niihin kiiltoihin ja voiteisiin. Lähinnä siis silloin kun ei oikeasti jaksa sen vertaa panostaa, että laittaisi sitä punaa, vaan haluaa olla rennommin joutumatta tarkkailemaan, että onko punaa hampaissa sun muuta. Silloin kiilto tai kevyesti sävyttävä huulivoide on hyvä ja helppo valinta, levityskään ei ole niin tarkkaa vaikkei olisikaan peiliä hollilla.

Kiilloista on tämänhetkinen suosikkini tuo Essencen volyymia huulille antava Volume on! -huulikiilto, josta itselläni on tuo vaalean roosa sävy. Essence ei ehkä pigmenttisten punien saralla ole värin ja pysyvyyden suhteen ykkönen, mutta noin yleisesti pidän kyllä hurjasti merkin huulituotteista. Toisaalta, kokeilemani huulipunatkin ovat toki olleet sen muutaman euron arvoisia aivan heittämällä, mutta varsinkin nämä kiillot ja sävyttävät voiteet kyllä pelaavat samassa liigassa huomattavasti kalliimpien merkkien kanssa.

Tuo kiilto on siis käytännössä huulilla melkeinpä vaalean väritön. Siitä volyymistä en kyllä osaa tämän suhteen niinkään sanoa, tuote ei siis ainakaan mitenkään kihelmöi huulilla kun ne viralliset ”turvottavat huulituotteet”, mutta koostumus on tässä tosi kiva ja olen kyllä ihastunut. Varsinkin ottaen huomioon hinnan (alle 3e). Mielestäni tämä peittoaa kyllä esimerkiksi Lumenen huulikiillot!!

Varsinaisista sävytetyistä huulivoiteista sain alkukesästä testiin nuo Weledan Tinted Lip Balm-uutuudet, joista minulla on sävyt nude ja rose. Kosteuttavat siis jojobaöljyn ja karitevoin avulla huulia ja antavat kevyen kauniin sävyn. Tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa ja täysin vegaanisia. Huulivoide on nimittäin asia, joka laukustani löytyy aina. Pakko myöntää, että olen huulivoideaddikti ja se on ihan kamala tunne, jos tajuaa unohtaneensa huulivoiteen kotiin.

Laukussa kulkee usein 2-4 huulituotetta eri tilanteita varten (:D), ihan perus- Carmex, joku huulikiilto- tai sävytetty huulivoide rennompaan lookiin ja sitten joku helppo sävy varsinaisesta punasta (lemppareitani joskus aikanaan esittelemäni Guerlainin kevyt puna ja myös Lancomen L’Absolu rouget ovat ihan huippuja!). Muutoin en kanna ikinä meikkejä tai käsivoiteen lisäksi (joka myöskin on muuten aivan must!!!) muutakaan kosmetiikkaa mukana laukussa, mutta tuo ”joka tilanteen huulisetti” kulkee aina matkassa. Jos on vaikka joku siistimpi meno, niin voi matkalla nopeasti sipaista punaa huuliin, muulloin mennään sen voiteen voimin 😀

Nyt kun ripsenpidennykset alkavat olla jo menneen talven lumia, enkä ole vielä toistaiseksi saanut sitä huoltoakaan aikaiseksi, niin ovat ripsivärit olleet taas käytössä. Tai oikeastaan tämä yksi, Elizabeth Ardenin Grand Entrance, josta olin kuullut hurjasti kehuja ennenkö itse tätä kokeilin. Ajattelin nyt kokeilla sitä ripsiseerumia ja antaa loppujenkin pidennysten varista pois, saa nähdä tuleeko jossain välissä joku extempore-keikka ripsihuoltoon kun alkavat arkiaamut kolkuttelemaan, heh. Mulla kun menee ripsivärin levitykseen aina ikuisuus.

Olen kuitenkin tykännyt tästä Grand entrance-ripsarista. Harja on tässä kaareva, kuten ikilempparissani Sensain Volumisoivassa 38c:ssa. Kaareva harja nimittäin tuo hurjasti kaarevuutta ripsiin, itse en nimittäin harrasta ripsien taivutusta käytännössä koskaan, omalla kohdallani kaarevat harjat ikäänkuin hoitavat taivutuksen itsestään. Rakastan muutenkin ripsareita, joita voi ”työstää” useampia kerroksia ilman paakkuuntumista ja tässä on siihen erinomainen massa. Sanoisinko, että tämä paranee käytössä, ekoilla käyttökerroilla en ihan vielä ollut myyty, mutta reilun viikon jälkeen olin aivan rakastunut!

Tuotetta markkinoidaan 3-in-1 -”monitoimiripsarina” eli se lupaa ripsiin reippaasti pituutta, kaarevuutta ja runsautta. Noin toimivuudeltaan sanoisin tämän olevan vähän samanlainen sen Sensain lempparin kanssa, mutta lähtee toki ihan normaalilla vesipesulla helpommin pois. Itseasiassa olen huomannut, että todella monet muutkin ripsivärit vain paranevat käytön myötä, viikon-parin päästä hylsyn avaamisesta. Juuri avatuissa on koostumus välillä liian vetinen, joka ei välttämättä tartu ripsiin yhtä hyvin kun vähän kuivuneempi, jolla nimenomaan saa kerrostettua näyttävämmän tuloksen.

Noin yleisesti on Elizabeth Arden ollut itselleni aina enemmän juuri ihonhoidon merkki. Kun nyt koitin muistella, niin en ole tainnut aikaisemmin edes merkin ripsaria omistaa. Ovatkohan merkin meikit tulleet vasta lähiaikoina enemmän esille? Aikaisemmin olen käyttänyt merkiltä tietty maailmankuulua klassikkoa Eight Hour Creamia, saman setin sävytettyä huulivoidetta (joka on muuten ollut yksi parhaita sävyttäviä huulivoiteita aikaisempina vuosina!) ja noita seerumikapseleita, jotka esittelen myös tässä postauksessa. Tuota sävyttävää Eight Hour Cream-huulivoidetta oli huulissa siinä collegeasussa ja joku kyselinkin punan perään. Tuo on ollut yksi luottotuotteista jo vuosia ja kyseessä tämä tuote. En aiemmin ollut huomannut hylsyssä sävyä, mutta nyt kun katsoin niin omani on tuo berry. Tuosta on olemassa myös sävyttämätön versio!

Olen nyt testannut näitä Advanced Ceramide Capsule Daily Youth Restoring -seerumikapseleita, joista jokainen sisältää aina yhden käyttökerran verran seerumia. Myös nämä seerumikapselit ovat saavuttaneet jo kulttimaineen, kuten tuo Eight Hour Cream ja nyt on seerumin koostumusta uudistettu. Koostumus on kliinisesti testattu uudistavan ihon suojakerroksen korjautumista, ehkäisevän juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä, sekä tehostavan ihon kosteutusta. Seerumin ainesosat tukevat ihon luonnollista uudistumisprosessia, saaden ihon näyttämään terveemmältä ja kiinteämmältä. Tuntuvat iholla kyllä aivan ihanilta. Todellista hemmottelua! Kasvojen iho on mielettömän pehmeä ja sileä seerumin jälkeen, jotenkin suorastaan hehkuva. Voisin käyttää näitä aina, se vaan valitettavasti tulisi loppupeleissä varsin kalliiksi 😀 Jos haluaa iholleen todellista hemmottelua, niin tämä on oiva tuote!

Sattumoisin olin ottanut juuri ennen näiden kahden edellä mainitun Elizabeth Arden-tuotteen testiin saamista käyttööni saman merkin silmänympärysvoiteen, joka on saatu tax-free-tuliaisena äidiltäni. Kyseessä on Flawless Future Eye Gel-silmänympärysgeeli. Olen välillä käyttänyt todella geelimäisiä silmänympärysvoiteita ja sitten taas vaihdellen todella tujuja ja rasvaisia voiteita. Tämä on geeli, mutta kuitenkin sopivan tujua kamaa. Eli kevyt, mutta silti hoitava! Olen tykännyt hurjasti. Elizabeth Ardenin tuotteet ovat kyllä hurjan laadukkaita, kaapissa on jemmassa myös toinen äidiltäni saatu seerumi, joka lähtee kokeiluun sitten kun saan tuon kapselikuurin loppuun 🙂

Koska pidän kevyesti päivettyneestä ihosta ympäri vuoden, käytän iltaisin pari kertaa viikkoon itseruskettavia. Välillä enemmän, välillä vähemmän. Nyt on ollut taukoa kun ei ole illalla muistanut. Ennemmin kuitenkin nykyään ottaa sen syvän brunan purkista kuin makaisi päivät pitkät auringossa, kohtuus kaikessa ja toki välillä tykkään pötkötellä auringon alla suojavoiteet ihossa, mutta tiedätte varmasti mitä ajan takaa. Olen varmaan sataan kertaan hehkuttanut täällä lemppari itseruskettaviani. Kroppatuotteista ovat parhaita ehdottomasti Vita Liberatan pitkäkestoinen mousse ja viimeisimpänä supersuosikkina Eco by Sonyan vaahto vartalolle, josta ehkä nykyään pidän kaikkein eniten. Kertakaikkiaan loistava!

Kasvojen tuotteista olen taas suosinut esimerkiksi Yves Rocherin lifting-voidetta. Vita Liberatan kasvotuotteet ovat antaneet kivan värin, mutta eivät ole olleet omalle iholleni tarpeeksi ravitsevia, vaan jättäneet kasvoille kiristävän tunteen. Kunnes nyt löysin uuden suosikin Vita Liberatalta! Nimittäin itseruskettavat Anti age-seerumitipat. Sekoitan muutamia tippoja iltaisin käyttämäni yövoiteen sekaan ja kaunis, kevyt päivetys kehittyy yön aikana. Tykkään! Muistaakseni myös Clarinsilla (on ainakin ollut?) vastaavanlaiset ir-tipat ja joskus mietinkin ostavani niitä testiin. Nuo ovat kyllä hurjan näppärät kun onnistuu sekoittaa minkä tahansa voiteen sekaan tai levittää iholle toki myös sellaisenaan.

Vinkkaan teille myös kauneuden verkkokaupan NordicFeelin ihonhoitokamppiksesta, jos esimerkiksi nuo Elizabeth Ardenin tuotteet tai joku muu ihonhoidon saralla kiinnostaa. Alennuskoodi LYX antaa -20% alen kaikista ihonhoidon tuotteista 9.9 saakka. Nordicfeelin verkkokauppa löytyy täältä!

Löytyykö teiltä samoja lemppareita?

 

Ensi viikolla yritän julkaista pitkästä aikaa myös meikkipostauksen!

 

Postaus sisältää affiliatelinkkejä. Osa tuotteista saatu blogin kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.