Uutta tennarikokoelmassa..

Pari viikkoa sitten postasin kaikista tennareistani ja nyt olisi aika palata jälleen tennari-aiheeseen. Nimittäin uusien tennaritulokkaiden muodossa! Kerroinkin aiemmassa syksyn tennarikatsauksessa, kuinka olin miettinyt eräitä Vansejä jo pidempään.. Noh, pistin ne heti tuon postauksen tehtyäni tilaukseen 😀 Tässäpä siis uutukaisten esittelyä!

idup

Kyseessä ovat siis Vansin korkeavartiset SK8-HI-tennarit, joita aluksi mietin myös matalavartisina. Todella hankala päätös, mutta jahkailun jälkeen nämä korkeavartiset olivat jollain tapaa kivemmat.

Mustat tai mustavalkoiset tennarit olivat kuitenkin ehdoton valinta, tuommoiset jotka on helppo yhdistää erilaisten vaatteiden ja tyylien kanssa. Pakko kyllä sanoa tuosta Vansin kokoluokituksesta, joka on kyllä melko reilu.. Itselläni on suunnilleen koon 35 jalka, suurin osa tennareistani ovat kokoa 35,5 ja olen tottunut, että esimerkiksi Niken kengissä se on kohdallani nappikoko.

Muistelin kuitenkin, että aiemmat Vansini olivat melko reilua kokoa tuolla 35,5 koollakin, joten uhkarohkeasti otin näistä pienimmän koon ja varauduin jo valmiiksi palautusrumbaan… Koon 34,5!! Ja istuu muuten kun nakutettu! Eli jos joku pistää nämä tilaukseen, niin suosittelen ottamaan yhtä kokoa normaalia pienemmän. Ovat muuten kai tällä hetkellä kaikista kengistäni pienintä kokoa 😀

Itse tilasin nuo Zalandolta, jonne oli Cityshopparin alekoodi vielä käyttämättä tälle vuodelle. Tennarit löytyvät siis täältä!

Ensi viikolla asukuvia näiden kanssa! Olivat nimittäin eilen ensikäytössä, paremmat jalassa kun edes odotin ja koko täysin passeli!

 

Sisältää affiliatelinkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.