Syksyisen utuinen ja luonnollinen arkimeikki

Tänään oliis pitkästä aikaa meikkipostauksen vuoro! Ihan kamalasti ei tullut meikkailtua loppukesästä ja ripsenpidennyksetkin pelastivat kyllä paljon. Ihan siis myös sitä aikaa. Nyt kun normi työarki on lähtenyt pyörimään, niin on aamuinen arkimeikkikin palannut kuvioihin. Pyrin aina meikkaamaan mahdollisimman vähän, en tykkää siitä miltä ihoni näyttää meikkivoiteen kanssa, joten suosin niiden sijaan kevyesti sävyttäviä kosteusvoiteita tai heleyttäviä voiteita, joiden sekaan usein laitan pari tippaa meikkivoidetta. Niistä onkin vuosien varrella tullut testattua vaikka jos mitä tuotteita, mikään ei silti voita Estee Lauderia ja Biothermin CC-voidetta, ah!

Pääasiassa keskitynkin arkimeikissäni ripsiin ja kuulaaseen ihoon. Nuo ovat siis itselleni ehdottomasti ne tärkeimmät jutut. Esimerkiksi kulmien kanssa olen todella laiska ja no, huono myös. Jossain välissä jaksoin aina fiksata nekin, mutta nykyään en kyllä enää. Pakko myöntää, että omaan silmääni näytän todella oudolta, jos kulmani ovat fiksatut, siksi jätän ne yleensä ihan natureliksi, enpä enää edes ole vuosiin nyppinyt kulmakarvojani 😀

Omasta mielestäni siis terve, tasainen iho ja huolitellut ripset tekevät jo suurimman osan työstä. Tämähän siis tarkoittaa sitä, että meikinkin suhteen se ihonhoito, puhdistus, reipas kosteutus ja toki laadukkaita tuotteita unohtamatta ovat kaiken perusta. Itselleni seerumit ja voiteet ovat ihan ihonhoidon perusjuttuja ja olen siinä mielessä onnekas, etten ihan kamalasti ole elämäni aikana iho-ongelmista kärsinyt. Ihonhoidosta olen postaillut täällä vaikka kuinka, joten ei siitä sen enempää. Ihonhoito-tägin alta voi postauksen alareunasta klikkailla tarkemmin kyseisiin postauksiin, jos kiinnostaa!

idup

Huulituotteissa pyrin niihin kaikkein helpoimpiin ja huolittomimpiin tuotteisiin, kosteutus ja voidemaisuus ovat huulituotteissa tärkeä ominaisuus. Mainitsinkin aikaisemmin, että itse pidän eniten juuri sävyttävistä huulivoiteista niiden luonnollisen tuloksen ja hoitavuuden vuoksi. Tässä meikissä testailenkin erästä tämmöistä uutuutta, joka on noussut suureksi suosikiksi loistavaa sävyvalikoimaa unohtamatta! Enemmän tuo tuote on juurikin ehkä puna kuin voide, mutta täyttä priimaa kuitenkin.

Tässä kevyessä ja luonnollisessa meikissä käytin syksyisen murrettuja sävyjä. Olen nykyään äärimmäisen laiska rajausten ja luomivärien suhteen, mutta luomivärien kanssa haluan nyt töihin palattua alkaa taas panostamaan! Muutenkin kun vaan niiden heleän kultaisten sävyjen, jotka usein varsinkin kesäisin ovat ahkeralla käytöllä. Tähän meikkiin käytin Zuii Organicsin luonnonkosmetiikan luomiväriä, jonka olen joskus saanut blogin kautta. Kuinka harmi, että löysin tämän vasta nyt. Toisaalta, sävyhän on enemmän kuin loistava juuri nyt syksyyn. Oikeastaan täydellinen, ihastuin tuohon ihan täysillä ja otin nyt vakiovarusteeksi ”arkimeikkipussiini” 🙂 Itseasiassa olen käyttänyt sitä nyt jokaisessa meikissä ekan kokeilun jälkeen, joten hurahdin ihan täysillä!

Ja ennenkö sanotte ripsistä mitään, niin eivät tosiaankaan ole vielä omat! Näitä kuvia ottaessa oli seassa vielä pidennyksiä ja länttäsin vaan päälle ripsiväriä. Ripsiväriksi valikoitui pitkästä aikaa Essencen suosikkini, The False Lashes mascara, ihan vain testatakseni onko se edelleen niiiiiiin hyvä kuin ennen ja onhan se! Parhaimpia ripsivärejä ikinä ja hintaakin vain neljän euron tuntumassa, aivan älytöntä 🙂 Koska kyseessä oli tässä todella ”laiskan naisen arkimeikki”, jätin rajauksen pois. Luomiväri kuitenkin tuo meikkiin aavistuksen semmoista huoliteltua ilmettä. Sen efektin huomaa heti kun panostaa luomiväriin! On jotenkin huomattavasti siistimmän oloinen meikki, ainakin siis omalla kohdallani.

Tässäpä kaikki tähän meikkiin käytetyt tuotteet. Ei tule varmasti yllätyksenä, että tuo Lumenen heleyttävä voide on ahkeralla käytöllä, sitä ja pari pisaraa Lancomen Teint Miraclea sekaisin. Tällä kertaa levitin seoksen pikaisesti vaan sormin. Peiteaineen levitykseen silmien alle käytin sitä ovaali-meikkiharjaa, josta joskus postailinkin, en tajua miten unohdin ottaa sen kuvaan 😀 Anyway, Teint Miracle on kyllä ehdottomasti paras meikkivoide, jota ikinä olen kokeillut! Ihan jo se parikin tippaa tasoittaa ihanasti ihonsävyä. Itse käytän tuosta sävyä 035.

Aurinkopuuterina olen käyttänyt kesästä saakka tuota Guerlainin kolmesävyistä countour-aurinkopuuteria (sävy light), joka on vaaleampi kuin aiemmin käyttämäni Guerlainin medium-sävy. Tuo on myös täysin matta aurinkopuuteri, joten tulos on ehkä senkin vuoksi luonnollisempi. Aluksihan ajattelin, että tuo olisi liian vaalea minulle, mutta kuinka väärässä olinkaan! Aivan täydellinen!! Guerlain se kyllä taitaa bronzerit <3

Postauksen luomivärinä toimi siis tuo uusi lempparini, Zuii Organicsin talkiton luomiväri sävyssä Raisin. Tämä on äärimmäisen laadukas tuote ja pysyvyys ainakin omilla luomillani on ollut erinomainen, eikä ole ilman pohjustustuotettakaan lähtenyt rullautumaan! Lisäksi tuo murrettu hento ruskean ja luumun sävyn yhdistelmä on täydellinen arkikäyttöönkin. Todella positiivinen yllätys siis! Tuotetta myy esimerkiksi Jolie.fi ja luomiväri löytyy täältä. Kuulin Zuiilta, että tuo Raisin on yksi suosituimmista sävyistä, enkä ihmettele.

Itselleni Zuii on merkkinä täysin uusi, olen muutenkin tähän saakka kokeillut melko vähän meikkejä luonnonkosmetiikan saralta, mutta oikein positiivinen yllätys. Hinnaltaan Zuii ei ole halvimmasta päästä ja sarja melko ylellinen, sanoisinko että mennään samassa hintatasossa selektiivisen kosmetiikan kanssa.

Tässäpä nämä Zuiin huulipuna-ihanuudet! Kuvissa huulissani on tuota tummempaa sävyä Janus, mutta luonnolliseen meikkiin täydellinen valinta on myös tuo korallinen sävy Dione. Nämä antavat juuri sopivasti sävyä ja jättävät huulet kivan kosteutetuiksi. Myös pigmenttiä on näissä kivasti. Äärimmäisen positiivinen tuttavuus siis! Näitä sopii käyttää myös voidemaisena poskipunana ja täytyykin seuraavaksi kokeilla sitä. Myös nämä löytyvät Jolien valikoimista, tummempi täältä ja vaaleampi täältä. Pakko mainita myös tähän väliin, että Joliella on tänään (5.9) verkkokaupassaan käynnissä Flash sale ja kaikki tuotteet muutamaa merkkiä lukuunottamatta -15% koodilla HAPPY15. Jos esimerkiksi nuo Zuii Organicsin tuotteet kiinnostavat 🙂

 Aurinkopuuterihuiskana on toiminut jo vuosikaudet uskollinen ja laadukas MAC:in aurinkopuuterisivellin. Luomivärin taas levitin Sigman E55-luomivärisiveltimellä, myynnissä Elevenillä täällä. Ihan huippu, ennenhän käytin aina niitä vaahtomuovipäisiä töpsöttomiä, haha! Make Up Storen peiteväri-trio taas on semmoinen tuote, josta en hevillä luovu. Ollut vakio jo kymmenisen vuotta.

Ja tässäpä kaikki tuotteet! Yleensä arkimeikkini koostuukin juuri melko luonnollisista sävyistä ja muutenkin kevyistä tuotteista. Olen viimeisten parin vuoden aikana viettänyt niin paljon aikaa ilman meikkiä, että koen näyttäväni todella vieraalle jos katson peiliin ”liian meikattuna”. Tämmöinen todella luonnollinen onkin siis kohdallani enemmän semmoinen new normal tavallaan 😀

Onko tuo Zuii Organics teille merkkinä tuttu?

 

Osa tuotteista saatu blogin kautta. Sisältää affiliatelinkkejä.

12 vastausta artikkeliin “Syksyisen utuinen ja luonnollinen arkimeikki”

 1. Mulla on ollu ihan kauhee olo, ku en oo ehtinyt lukea sun blogia pitkään aikaan! Oli jo ihan rutiini, et aamukahvia juodessa luin tätä. Miten yks muutto voikin olla tällanen ruljanssi ja kaikki menee sekaisin 😀 mut hatunnosto sulle että sait blogattua silloin muuton keskelläkin, itse en kykene näköjään yhtään mihinkään!:D

  Mut siis.. onko sulla noi siistit kulmakarvat ihan ”itsestään”? Jos et nypikään ikinä? Miten onnellinen olisin jos munkaan ei tarvitsisi 😀

  Tätä postausta lukien tuli vaan ajatus, et pitäis varmaan itsekin meikata joku päivä. Missä ihmeen sumussa mä oon kulkenu kuukauden =D

  1. Oon ollut ihan huolissani, että missä olet ollut! 😀 Mutta siis ymmärrän kyllä, muutot on kyllä aina melkoista säätöä ja onnea uuteen kotiin 🙂

 2. Kääk, ihanat noi pisamat! Mäkin saan yleensä heti auringosta pisamia ja en tiedä mikä niissä on, mutta ne vaan on niin ihanat <3

 3. Molempien lasten imetysaikana ihoni on ollut aivan järkyttävä ja olen kokeillut lähestulkoon kaikki mahdolliset konstit.. Nyt toisen kohdalla sain tarpeekseni noin 6 kuukauden jälkeen ja siirryin käyttämään ainoastaan suolasaippuaa ja kookosöljyä. Mikä pelastus!
  Ei tarvitse enää yrittää peittää kaikkia virhekohtia 3 eri tuotteella( mikä ei edes peittänyt kunnolla) kun voi laittaa vaan puuteria, jos sitäkään.
  Ja tulee myös huomattavasti halvemmaksi ?

  1. Oho! Itseasiassa joku aika sitten kuulinkin, että samanlaisesta kombosta on ollut joillain apu ties millaisiin iho-ongelmiin. Ihmiset käyttää nykyään kyllä aivan liikaa erilaisia tuotteita, melkeinpä paras olisi ottaa pari tuommoista perinteisempää tuotetta käyttöön! 😀 Huippua kyllä, että löysit avun niistä!

 4. Hei ihan aiheen vierestä, mutta kiinnostais kuulla sun mielipide, tehän kävitte aikanaan Puerto Vallartassa (Sauylitassa?)… Me mietitään reissua ens vuoden alkuun ja ollaan pitkään haaveiltu Meksikosta, mutta mitä mieltä siellä käyneenä oot, soveltuuko vauvan kans matkustettavaksi? 🙂 beibi olis tuolloin alle vuoden, n. 10kk. Lähtisitkö itse? Kiitos jos jaksat kertoa mielipiteesi!

  1. No me ollaan muutamaan otteeseen sitä mietitty, olihan se paikkana tosi ihana! Mutta jotenkin Väli-Amerikka on pienen lapsen kanssa semmoinen mikä jännittää, vaikka Sayulita noin yleisesti olikin melko turvallinen. Esim huumekauppaahan kaduilla ja rannoilla näkyi ihan päivittäin, että tuo puoli on vahvasti läsnä, vaikka ne kauppiaat noin yleisesti näytti melko harmittomilta.. Noin iän puolesta voisin lähteä jos ensin ottaisin MPR-rokotteen tai jos se kunnossa, mutta jotenkin musta tullut kamala jännittäjä, niin en kyllä suoraan osaisi vastata uskaltaisinko lähteä! En tiedä miksi! Ehkäpä pienen harkinnan jälkeen 😀 Anteeksi jossei kamalasti ollut apua :/

   1. Kiitti näkökulmasta 🙂 mä ymmärrän oikein hyvin mitä ajat takaa, samoja juttuja oon pohtinut. Kahdestaan sitä ei paljoa miettinyt minne menee, mutta vauvan kans on kyllä niin eri! Toisaalta varmaan esim. Jenkit matkailee Meksikossa lapsineen paljonkin, mutta ehkä he käyttävät enemmän all inclusiveja ja lomakyliä, en tiedä? Siihen taas en itse jaksa lähteä – Meksikoon uima-allaslomalle, ei kiitos, kokisin että hukkaan menis koko matka. Jos haluan helpon loman, matkustan vaikka Kanarialle 😀 ollaan mietitty myös Balia, vois olla tuttuna kohteena helpompi. Täytynee vielä funtsia asiaa.

    1. Joo, varmaan siis ihan samat ajatukset 😀 Myös Balia ollaan mietitty, siellä vaan sitten mietityttää pienen lapsen kanssa se kulkeminen kun on tottunut huristelemaan skootterilla siellä hc-liikenteessä Tommin kyydissä.. Että pitäisi melkein sitten muuttaa reissutaktiikkaa ja ottaa joku parempi hotelli läheltä rantaa semmoiselta sijainnilta, ettei tarvitsisi niin paljoa liikkua eestaas 🙂

 5. Todennäköisesti sulta on kysytty tätä jo sata kertaa, mutta onko tuo heleyttäjä sulla jäljellä jostain vuosien takaa vai ootko löytänyt jostain? Musta tuntuu että sitä ei enää tehdä enkä oo keksinyt mitään yhtä hyvää vastaavaa tuotetta 🙁 🙁

  1. Toi on itseasiassa uusi! Ihan olisiko viime vuoden juttu, tosin voi olla että on kausituote kesään kun nyt nimittäin yritin netistä tuloksetta etsiä. Mutta tuo on se vaaleampi versio, sitä tummempaa täyellistä ei enää ole missään :/ Mutta ne Lumenen heleytystipat on ehkä aavistuksen sama asia, tosin koostumukseltaan nestemäisempiä! 🙂 mutta kyseessä on tämä uusi versio: https://www.sokos.fi/fi/sokos/lumene-arctic-sun-30ml-ihon-savyn-heleyttaja-10 ,vaikka onkin nyt ”loppu”, varmaan taas kesällä tulee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.