#sundaymood

Vietin ekaa (lähes) blogivapaata viikonloppua ikuisuuteen. En siis julkaissut postausta eilen poikkeuksellisesti ollenkaan. Jotenkin aloitin eilen aamulla normaalin postausrumban, kunnes sitten tuumasin, etten kertakaikkiaan jaksa ja teen sen sijaan jotain aivan muuta. Hengailin, kävin postissa ja menin pojan kanssa leikkipuistoon. Loppupäiväkin meni samalla chillausmoodilla ja nukuinpa jopa pienet päikkärit. Muutamia juttuja tuli kuvailtua, mutta siinä ne pakolliset jutut sitten olivatkin. Kun olisin tänään tullut postailemaan, niin täällä blogissa oli jotain serverihäikkää ja pääsin itse kirjautumaan sisälle vasta äsken 😀 En edes olisi päässyt postailemaan, vaikka kuinka olisin halunnut, haha. Veikkaan, ettei kukaan teistä myöskään päässyt tänne läpi aiemmin tänään? Ehdin jo panikoida, että mitä täällä tapahtuu!

idnostoo

Uskokaa tai älkää, olen nyt arkisin nukkunut vähän huonoja yöunia. Vaikka olen mennytkin melko aikaisin unille, heräilen joskus 4-5 aikoihin ja on vaikea saada uudelleen unta, varsinkin kun olen muutenkin noussut arkena sängystä jo ennen kuutta. Sitä jotenkin alkaa siinä tilanteessa jännittää, ettei saa enää unta ja juuri sen vuoksi siinä sitten usein käykin. Puhelimen pläräystä vältän ihan viimeiseen saakka, sen jälkeen ei nimittäin tule uni enää sitten millään.

Usein selaankin nopsaa somen läpi siinä vaiheessa kun olen päättänyt, etten enää edes yritä enää nukkua. Nyt viikonloppuna onkin sitten tullut tankattua unta oikein kunnolla enkä muista milloin olisin viimeksi nukkunut niin pitkään ja sikeästi kuin viimeiset pari yötä! Lisääntyneen unentarpeen huomaa kyllä kun joutuu tekemään enemmän ajatustyötä päivisin, toki unohtamatta noita vähän katkonaisia unia viikolla.. Ovat kyllä mulla ihan ikuinen riesa!

Tänään kävimme ystäväni 30v synttäribrunssilla ja samalla reissulla Treffipubissa syömässä. Edellisestä kerrasta oli aikaa melkein pari vuotta ja pakko sanoa, että ei se Treffiburger kyllä Suomen parhaan burgerin paikkaa lunasta. Ehdottomasti ok, muttei paras. Olen kesän aikana syönyt muutamia hamppareita ja pakko melkein todeta Chicosin juustohampparin olleen jopa parempi kun tuo Treffin.

Nyt sitten sunnuntain viimeiset chillailut ja kaikki valmiiksi aamuksi. Pyrin itse aina säästämään aamusta aikaa laittamalla laukun illalla valmiiksi, välillä miettimällä vaatteet (ja etsimällä ne, vaatekaappi taas kivan sekainen, ehheh) ja lataamalla kahvinkeittimen valmiiksi. Helpottaa aamuja kun ei tarvitse säätää niin monen asian kanssa, saati sitten alkaa miettiä mitä pukee päällensä. Joskus ne parhaat asuvalinnat tosin tekee aamulla ihan extempore, useimmiten ei kyllä 😀

Sen pidemmittä puheitta kuitenkin niihin iltahommiin. Ajattelin vain tulla ilmoittamaan, että normirytmi blogin suhteen jatkuu taas huomenissa.

Kivaa sunnuntain jatkoa! Huomenna blogissa jonkinnäköinen ”viikko puhelimen läpi”-postaus 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.