Viikkoni puhelimen läpi

Mikäs sen osuvampi aihe aloittaa uusi viikko kun arkikuvapläjäyksellä. En ole viime viikkoina kovinkaan ehtinyt kotona kuvailemaan, mutta sitäkin enemmän sitten puhelimella ja niitä asukuvia varsinkin 🙂 Mikä siinä muuten onkin, että arkeen paluu viikonlopun jälkeen on lähes poikkeuksetta yhtä tuskaa. Aina. Jotenkin se arkeen preppaus alkaa jo hyvissä ajoin sunnuntain puolella kun silloin päinvastoin pitäisi yrittää pitää ajatukset vielä viikonlopussa ja chillausmoodissa. Kaikesta huolimatta pidän kyllä uuden viikon alkamisesta, aina saa kääntää tavallaan uuden lehden ja uudet idikset. Ehkä nämä hitaanpuoleiset aamutoimet ovat se mikä  tässä mättää omalla kohdallani 😀

Nykyään pysähdyn melkein päivittäin kuvailemaan jotain kivoja taloja, ovia tai muita yksityiskohtia, mitä kadulla tulee vastaan. Jotenkin nykyään on alkanut kiinnittää enemmän huomiota yksityiskohtiin ja ehkä tietoisestikin olen pyrkinyt eroon semmoisesta laput silmillä-huitelemisesta, vaikka välillä kyllä myönnän olevani uppoutunut katsomaan vaikka ihmisten IG-tarinoita jossain yksin kävellessä. En ole saanut käytyä ostamassa uusia kuulokkeita jo 2kk sitten rikkoontuneiden tilalle ja ehkä sekin on syynä, ettei ole entiseen tapaan tullut niinkään kuunneltua musiikkia. Silloin menen enemmän juuri omiin ajatuksiini ja kiinnitän vähemmän huomiota pieniin asioihin ympärillä. Nykyään jopa ennemmin ehkä olen hiljaisuudessa kuin kuuntelisin musiikkia, kotona kun on ihan riittämiin sitä ääntä 😀

Olen ollut aivan rakastunut tuohon Nunucon marmorikalenteriin, noin muutenkin olen enemmän konkreettisten kalentereiden perään ja töissä onkin ollut taas vaihteeksi totuttelemista sähköisen kalenterin käyttöön. Laitan silti kaikki menot tuonne paperiseen ylös sen sähköisen lisäksi. Rakastan muutenkin listojen tekemistä! To-do-listat, ostoslistat, varsin tuttu juttu. En siis jatkossakaan meinaa paperikalenterista luopua.

idkuvaaa

Kävin viime viikolla Qhairissa maailman luonnollisimman hiustenhoitosarjan O’Rightin lanseerauksessa. Tarjoilut olivat kyllä hienot! Esittelyssä oli myös sarjan kofeiiniseerumi, jonka pitäisi kasvattaa hiuksia kuukaudessa normaalin 1-2 sentin sijaan jopa kymmenen senttiä.. En kyllä usko ennenkö itse näen 😀 Toisaalta, kai noiden väitteiden täytyy johonkin perustua. Suu loksahti auki kun kuulin, haha!

Löysin hyvän sushi-lounaspaikan keskustasta aivan sattumalta. Haru sushibar Fredalla, jossa buffet sushilounas maksaa 11,90. Valikoima oikeasti tosi hyvä ja tykkäsin hurjasti. Olen monesti pettynyt buffa-susheihin, vaikkakin nyt lähivuosina on tullut niistäkin useita positiivisia ylläreitä vastaan. Usein olen jäänyt itse kaipaamaan enemmän  valikoimaa tonnikalasushista, siis tiedättekö niitä missä on sitä tonnikalamajoneesi-mössöä, mulla on niihin joku ihme fiksaatio ja olen aina ihan innoissani jos niitä löytyy jostain. Tuolla nimittäin oli 🙂 Eipä kovin kalliskaan, vaikka toki lounas onkin. Ehdoton suositus!

Jos seuraatte mun Instastorieta, niin ette ihan varmasti ole päässeet välttymään mun viimeaikojen Jungle Juice Bar-koukutusta. Niitä on nykyään ihan joka kulmassa ja tuntuu, että on mahdoton tehtävä yrittää vältellä noita pirullisia smoothiepaikkoja. Oikeasti, laskin yksi päivä, että mun työmatkan varrella tulee noita vastaan ehkä 4! Sorrun ostamaan siis about jokatoinen päivä, jotenkin kun olen nykyään niin laiska marssimaan aamulla aamiaisostoksille ja  sitten taas unohdan tehdä sen edellisenä päivänä ennakkoon. Smoothie on siis helppo valinta ja noista otan yleensä jonkun niistä proteiinilisä-versioista 🙂 Hintaahan noilla kyllä on ja jotenkin kyllä ottaa päähän maksaa jopa 6-7e smoothiesta, huhheijaa! Yritänkin nyt pikkuhiljaa päästä noista eroon, haha! Onko joku muu koukuttunut?

Viime viikolla pääsi pitkästä aikaa Korsin kellokin käyttöön. En ole aikoihin käyttänyt noita metallisia rannekelloja. Alkuun ne tuntuivat epämukavalta ranteessa raskauden aikana ja sen jälkeen ei vaan ole ollut käyttöä, kotioloissa ja rennossa arjessa on ennemmin käyttänyt sitä pinkkiä Swatchia, joka mielestäni sopii oikeastaan kaikenlaiseen tyyliin. Nyt olen tykästynyt uudelleen tuohon rosekultaiseen Korsiin ja varmasti varsinkin siksi kun on malliltaan melko siro. En ymmärrä, miten ne jättikellot olivat ihan järkky villitys silloin muutamia vuosia taaksepäin. Apua! En kyllä enää voisi kuvitella semmoista ranteeseeni.

Instassa esittelin myös nuo Wranglerin retrofarkut, jotka myöskin pengoin kesällä sieltä äitini kätköistä. Lienevät jostain ihan kasarin alusta. Pitää saada pian asukuvaa nuo päällä, ihan parhaat. Laadun kyllä huomaa nykypäivän farkkuihin kun yön ja päivän välillä. Aivan loistava löytö kyllä 🙂

Yritän tänään kerrankin olla aamujuttujen kanssa ripeä, etten jäisi tähän junnailemaan. Lisää kahvia siis ja menoksi!

 

6 vastausta artikkeliin “Viikkoni puhelimen läpi”

  1. Hihii miten upeet farkut! Näyttäis sopivan sulle ihan superhyvin 🙂 sulla on kyllä muutenkin niin ihana tyyli! Mä en nyt jaksa taas ees muistaa milloin olisin itse vetänyt päälleni muuta kuin ne kaikkein kulahtaneimmat kotihousut 😀

    1. No voi kiitos <3 ovat kyllä ihan parhaat! Mullakin on kyllä ollut monen monta niitä kotiverkkariviikkoja, joten et todella ole ainut ;D

  2. Apua, mä en voi mennä edes yhtä metromatkaa ilman kuulokkeita! Haluan kuulla heti, jos tuo hiusseerumi toimii!? Too good to be true, hahah..

    1. Mä just itseasiassa näin sen alessa Biarritzin tai Hki-Vantaan lentokentällä 2kk sitten!! 😀 mutta siis veikkaan, että voisi löytyä jostain swatchia myyvästä kellokaupasta tai tavaratalosta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.