Vaaleiden hiusten uusi elämä

Kerroinkin keväällä eräästä hehkutetusta hiustenhoidon sarjasta, jonka odotin innolla ilmestyväksi kesän jälkeen. Joicon uusi Blonde Life-tuotesarja oli ennakkoesittelyssä KC Professionalin pressipäivillä huhtikuussa ja sain tuolloin suosituksia, että kyseessä voisi olla juuri omiin tarpeisiini täydellisesti sopiva tuotesarja. Harvemmin olen kuullut hiustuotteista samanlaista hehkutusta ja onnistuneita myyntipuheita, hehe. Elokuussa kyttäsinkin Instasta, että nämä vaaleiden hiusten ihmetuotteet olivat vihdoin ja viimein ilmestyneet. Suomen lanseerauksen jälkeen tämä Joicon uusi sarja onkin rikkonut kaikki odotetut myyntiennätykset! Kertoo varmasti jo jotain 🙂idkuvaaaa

Pohjustan ensin hiusteni tämänhetkistä tilannetta. Pahin hiusongelmani on hennon ja helposti länään menevän hiuslaadun lisäksi ehdottomasti vaalennetun hiuksen katkeilu. Jostain se vaan johtuu, että oma hiukseni on aina ollut todella helposti katkeileva ja itseasiassa juuri edellisen kevään vaalennuksen jäljiltä pituus on niin pahasti katkeillut, että päätin sen jälkeen luopua nyt kokonaan vaalennuksesta. En kertakaikkiaan vaan jaksa kriiseillä sen hapsuuntuvan latvan kanssa. Toki yritin miettiä yhtäkkiä katkeilleelle tukalle myös muita syitä, kuten imetyksen lopettamisen.

Muistatte ehkä kun harmittelin luottokampaajani ulkomaille muuttoa ja olen tässä jo jonkin aikaa tuumaillut, että minne sitä siirtyisi seuraavaksi asiakkaaksi. Itselleni kriteereitä kampaajan suhteen ovat taito vaaleiden hiusten käsittelystä ja yleisesti värjäyksistä, sekä vankka tietämys eri pidennystekniikoista. Ja juuri sitten eilen kävinkin konsultaatiossa tulevalla uudella kampaajallani, josta kuulin useilta ihmisiltä suosituksia. Kampaaja tokaisi heti hiukseni nähtyään, että ilmiselvä hormoniperäinen katkeilu. Kuulemma todella tyypillistä esimerkiksi imetyksen tai sen lopetuksen yhteydessä. Plussaa ainakin nyt se, että asialle löytyy selitys ja tästä ainoastaan suunta eteen ja ylöspäin hiusten elpymisen suhteen. Jess!

 Katkeilukriisien  jälkeen päätinkin, että nyt alkaa semmoinen hiustenhoidon tehokuuri, ettei mitään rajaa! Hiusvitskut nyt ovatkin käytössä, mutta myös katkeilua estävät kosteuttavat ja rakennepaikkaavat hoitotuotteet ovat vaalealle hiukselle ihan ehdoton juttu. Vanhat pidennykset revin päästä jo pari viikkoa sitten ja peruin jopa niiden huollon. Kuten ehkä olettekin saattaneet huomata, on esimerkiksi asukuvissa sotkunuttura ollut melko pop. Päätin, että yritän nyt todenteolla hemmotella omaa tukkaani ja yrittää kasvatella noita katkeilleita pituuksia.  Myös voimakas vaalentaminen jää jatkossa omalta osaltani ja yritän pitäytyä ainoastaan kevyemmässä raidoituksessa.

Vaaleiden, huonokuntoisten ja kuivien hiusten hoitotuotteita on tullut testailtua aikamoinen liuta vuosien aikana. Jotkut parempia, jotkut taas huonompia. Harvemmin on kuitenkaan jäänyt käyttöön semmoisia tuotteita, jotka olisivat pysyneet oikeasti käytössä purkkitolkulla putkeen. Useimmat hoitavat tuotteet ovat siitä kinkkisiä, että ne latistavat hiuksia. Itse kun ainakin mielellään ottaisin myös sitä tuuheutta, päätä myöten menevä hiirenhäntä ei ole oma juttuni!

Joicon Blonde life on nimenomaan vaaleille hiuksille tarkoitettu tuotesarja, joka lupaa kirkkautta, kiiltoa ja vahvuutta. Nämä sopivat siksi erityisen hyvin pohjoismaiselle hiuslaadulle, koska eivät latista hiuksia, vaan jättävät ne ilmaviksi. Eräs asia on näissä itselleni täysin uusi juttu. Nimittäin pigmentti. Tai oikeastaan siis sen puuttuminen. Aikaisemmin olen tottunut siihen, että vaaleiden hiusten keltaisuutta taittavat tuotteet ovat värillisiä, usein violetteja. Näistä kuitenkin puuttuu tuo pigmentti ja tuotteet ovat sävyltään helmiäismäisen vaaleita. Ihmetys oli ekalla käyttökerralla suuri; tämäkö muka taittaa vaaleiden hiusten keltaisia sävyjä? Nämä poistavat tehokkaasti hiuksesta mineraalikertymiä, jotka taas aiheuttavat epämieluisia sävyjä, kuten keltaisuutta.

Blonde Lifen Brightening Shampoo on sulfaatiton shampoo, joka ehkäisee hiusten kellastumista poistamalla hiuksesta kloori- ja mineraalijäämiä. Brightening conditioner-hoitoaineen kevyt koostumus ravitsee hiuksia niitä latistamatta ja jättää hiukset helposti käsiteltäviksi. Molemmat sisältävät pehmeyttä antavia monoi- ja tamanuöljyjä.

Näiden kahden kylppärin perustuotteen lisäksi sarjasta löytyy hiusten detox-tehohoito, Brightening Masque, jonka täyteläinen koostumus syväkosteuttaa kuivia hiuksia ja jättää kauniin kiillon. Myös tämä selvittää hiuksia tehokkaasti ja neutralisoi keltaisuutta. Olen itse käyttänyt tätä juurikin kerran viikkoon tehohoitona sillon kun ehtii ajan kanssa antaa tehohoidon vaikuttaa.

Hiuksiin jätettävänä tuotteena löytyy sarjasta kirkastava hoitosuihke Brightening Veil, joka samalla antaa lämpösuojan muotoiluun. Suihke silottaa hiuksen pintaa, rakennepaikkaa ja sisältää myös UV-suojan. Monipuolinen hoitava tuote siis esimerkiksi silloin kun haluaa yhden tuotteen, joka toimii sekä hiuksiin jätettävänä hoitoaineena, että muotoilutuotteena. Itse nimittäin olen juurikin etsinyt semmoista!

Tähän saakka olen säätänyt märkien hiusten kanssa suihkimalla ensin hiuksiin jätettävää hoitsikkaa, sitten silottavaa öljyä tai seerumia ja sitten vielä jotain lämpösuojan sisältävää muotoilutuotetta ennen föönausta. Nyt olenkin aikalailla pärjännyt tällä yhdellä, mitä nyt aamuisin käytän hiusten silottmiseen öljyseerumia ja joskus föönin alle tämän lisänä vähän jotain tuuheuttavaa tuotetta tai suolasuihketta.

Voin siis äärimmäisen lämpimästi suositella näitä tuotteita muille blondeille!! Eniten nämä ovat helpottaneet omaa pesurutiiniani sillä, ettei tarvitse sekoittaa hopeashampoota muiden tuotteiden sekaan silloin kun haluaa käyttää hoitavampia tai tuuheuttavia shampoita ja hoitsikoita. Omalla kohdallani kun hopeashampoot pelkiltään käytettynä kuivattavat hiuksia reippaasti. Jokainen blondi kun kuitenkin varmasti haluaa pitää sävyn kirkkaana, joten ihan loistavaa, että nyt on tullut tämmöiset monitoimituotteet. Kirkkautta, reipasta hoitoa ja kuohkeutta. Merkkinähän Joico on arvostettu kampaamobrändi ja ainakin itselleni merkin tunnetuimmat tuotteet ovat jo lähes kulttimaineen saavuttaneet rakennepaikkaavat K-PAKit. Tuotteita myyvät kampaamot ja tavaratalot.

Voin kertoa, että hetkeen en pistä hiusten hoitotuotteita vaihtoon. Suosittelen kyllä kaikille muillekin haperoblondeille!

 

Tuotteet saatu maahantuojalta. Sisältää affiliatelinkkejä.

2 vastausta artikkeliin “Vaaleiden hiusten uusi elämä”

  1. Iso kiitos tästä postauksesta! 🙂 Eilen hiuksia vaalennettiin tumman ruskeasta, joten uudet hoitotuotteet ovat enemmän kuin tervetulleita <3 Mitä tulee kampaamoihin, kampaamo Gyyli on kaiken suositusten arvoinen! Kävin eilen ensimmäistä kertaa Amalla ja hän sai jo yhdellä kerralla vaalennettua todella hyvin näitä hiuksia. Lähtötötilanne oli tumman ruskeat ja nyt luonnollisen ruskeat vaaleilla raidoilla. Tästä suunta vain vaaleampaa suuntaa 🙂 Mukavaa syksyä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.