Kaikki -20% + omat lempparipoimintani

Monessa verkkokaupassa on alkanut mid-season salet ja ajattelin vinkkailla teille Zalandon huippukamppiksesta, joka on käynnissä tänään ja huomenna. Kaikki tuotteet ovat -20% viikonlopun ajan ja keräsinkin tähän muutaman tuotteen, joka lojuu tällä hetkellä omalla himotuslistallani Zalandolta.

Noin yleisesti halusin myös vinkkailla teille Samsoe & Samsoen harmaasta villapiposta, jonka hommasin viime syksynä. Pipo oli loppuunmyyty tuolloin monesta paikasta ja huomasin, että samaa pipoa on tullut valikoimiin uudestaan mustana ja parissa muussa värissä. Harmaa on taaaas myyty loppuun, mutta jos on nopea, niin noita muita löytyy vielä. Piposta kyseltiin viime vuonna hurjasti ja kovan käytön jälkeen voin kyllä suositella! On ehdottomasti lempipiponi 🙂

Vaaleanpunaiset tennarit täältä / Musta villapipo täältä / Vaaleanpunainen villaneule täältä / Villakangastakki täältä / Musta collegepaita täältä / Musta tikkilaukku täältä / Viininpunainen mokkalaukku täältä

Taannoin esittelin tennaripostauksessani omat Niken Blazerit, joista pidän mallina hurjasti. Niistä nuo kollaasin vaaleanpunaiset ovat myös aivan ihanat!! Vaikka en uutta laukkua siinä mielessä tarvitse, Minkoffit himottelevat aina. Varsinkin Mini Maceistä löytyi ihania, kuten tuo mokkainen kuvakollaasissa. Itse olen hommannut syksyn takit, mutta tuo Samsoe & Samsoen villakangastakki muistuttaa todella paljon tyyliltään sitä mun Marellan takkia, josta olen saanut hurjasti kyselyitä 🙂 Itseasiassa harkitsin viime vuonna juuri tuota samaista takkia!

Tuo -20% alennus lähtee kassalla koodilla WEEKENDSALE20, kohdassa etukoodi. Voimassa siis huomiseen 24.9 saakka. Jotkut merkit voivat olla poissuljettuja. Alennus koskee vähintään 149 euron tilauksia.

Zalandon koko valikoima löytyy täältä!

Ps. Myös Stockan verkkokaupassa on viikonloppuna ale, kaikki naisten laukut ja lompakot ovat myöskin -20% kanta-asiakkaille, valikoima täällä 🙂

 

Sisältää affiliatelinkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.