Kuulumisia, kiitoksia ja kaikkea siltä väliltä

Heti alkuun vielä suuri kiitos kommenteistanne sunnuntaiseen postaukseen. Niitä tuli melkoinen määrä kaikkiin somekanaviin ♥ Alkuun mietin, että onko koko postauksen julkaisu järkevää, mutta toisaalta jos yhdellekin teistä siellä ruudun toisella puolella on moisesta apua, vertaistukea tai kannustusta sillä hetkellä pahaan oloon, niin häviö olisi ollut huomattavasti suurempi olla julkaisematta tuota kirjoitusta. Kuten arvelinkin, löytyy samanlaisessa tilanteessa olevia tai olleita paljon. Varsinkin juuri meitä äitejä. Eilinen oli taas melkoista hulinaa, mutta yritän viimeistään tänään tai huomenna ehtiä vastailemaan loppuihin kommentteihin. Kiitos niistä 🙂

Itse en tosiaan nostanut aihetta lainkaan esille neuvolassa, suuilta osin siksi, ettei meillä ollut keväällä neuvolaa kuukausiin ja sitten kun ennen kesää pääsimme sinne koko perheen voimin rokotuksiin, en tietysti saanut suutani auki. Olen yleisesti ehkä ollut jonkin verran skeptinen neuvolan suhteen ja ehkä siksi halusin hoitaa asian ominpäin, koska en ollut aikaisemminkaan kokenut saaneeni neuvolasta mitään konkreettista apua, esimerkiksi juuri meidän ruokailuongelmiin liittyen vaan juuri päinvastoin. Toivon, että te muut oletta rohkeampia ottamaan asian esiin jo ennenkö tilanne menee todella huonoksi.

Mua vaivaa nykyään aina ihan järkky maanantai-kooma! Mikä siinä onkin, että sen viikonlopun jälkeen on aina jotenkin muka niin vaikea operoida. Yleensä alkaa heräilemään kunnolla vasta iltapäivän puolella ja onneksi tiistaina onkin jo hyvä draivi arkeen. Eilen olin jotenkin niin hajamielisellä tuulella töissä kun tuntui, että se maanantai meni taas jossain ihan sumussa. Perus.. Tuumailin, että voisin tässä lähiviikkoina harkita tekeväni työaiheisen postauksen ja tässä sillä välin kahlata läpi niitä laittamianne postausidiksiä, tosin sen ajanhallinta-postauksen teinkin jo viime viikolla.

Eilen Tommi ja poika tulivat mua vastaan keskustaan töiden jälkeen. Käytiin muutamilla asioilla ja hakemassa take-awayt Somasta, siis ne sushiburritot! Olin jo pitkään tiennyt tuon paikan, mutta jotenkin suoraan sanottuna ajatellut, etten tykkäisi niistä. Olin väärässä! Yllättävän maukas, itse otin jonkun paahdetun lohijutun. Kukuin myös eilen sängyssä valveilla noin 2h saamatta unta. Menen yleensä sänkyyn pötköttelemään ysin maissa ja useimmiten nukahdan nopeasti, nyt en ole tosin voinut aikoihin kuunnella äänikirjojakaan kun kuulokkeet ovat olleet hajalla varmaan jo yli kuukauden.

Kertakaikkiaan en ole vaan ehtinyt ostamaan/tilaamaan uusia. Huhheijaa 😀 Katsoin kelloa illalla vielä joskus 22.30 (joka siis mun kohdalla todella myöhään, koska herään about 5:30) ja ihan suosiolla lykkäsin herätyskelloa valmiiksi myöhemmäksi. Heräsinkin sitten vasta siihen kellonsoitton 6.20. Kerrankin! Yleensä kun makaan valveilla aina ennenkö kello soi ja ehdin kytkeä sen päältä pois jo hyvissäajoin ennen herätystä.

No mutta, sitten ihan muihin asioihin. Kuten nyt esimerkiksi tähän viime viikon asuun. Pakko todeta heti alkuun, että nuo Gina Tricotin vahapintaiset housut ovat yhdet lemppareistani. Myös kestävyyden suhteen täytyy antaa täysi kymppi, nuo on ostettu nimittäin vuoden 2011 syksyllä ja edelleen porskutan niillä menemään. Eivät ole meneet miksikään. Mitä nyt ehkä ihan vähän venähtäneet, haha 😀 Käsittääkseni tuota samaa mallia on mennyt ja tullut tässä välissä useanakin vuonna, mutta kaikkien näiden vuosien jälkeen oikein erinomainen ostos! Myös tuo puuvillapaita on vuosien takainen ostos joskus vuodelta 2014 kun lähdettiin joulukuussa Jutan kanssa Päivä Tukholmassa-shoppailureissulle. Olisikohan taas risteilyn paikka pitkästä aikaa 😉

Villakangastakki / Marella Sport (vintage)

Nude paita puuvillaa / H&M

Vahapintaiset farkut / Gina Tricot

Laukku / Rebecca Minkoff

Laukkupampula / Balmuir (tämä)

Tennarit / VANS (nämä)

Ja vitsi. Pakko myöntää täällä, että sorruin tekemään viime perjantaina Saksasta erään tilauksen.. Eka kunnon palkka aikoihin, you know. Tuumailin tässä muutaman viikon, että mihin ihmeeseen käyttäisin nuo rahat kun oli niin kauan oppinut kituuttelemaan muutamalla satasella kuussa. En todellakaan ole tyyppi, joka pistäisi kuukausittain koko palkan haisemaan, mutta eräs juttu oli jo pidempään ollut mielessä ja mikäs nyt olisikaan kivempi juttu kuin ostaa jotain kivaa syksyksi? Itsensä hemmottelussa ei ole mitään pahaa, jos nyt pitää  järjen päässä, säästää säännöllisesti ja noin yleisesti käyttää rahaa vastuullisesti, elämättä yli varojensa. Eipä kyllä ole aikoihin tullut eteen vastaavanlaista ongelmaa, että on oikein ihmeissään kun tilille jää laskujen jälkeen jopa jonkinlainen summa rahaa. Siinäpä taas eräs kotimammailun plussapuoli, opettaa todella tehokkaaseen rahankäyttöön! Voisin jopa kirjoittaa aiheesta postauksen johonkin väliin, raha-aiheita ei olekaan hetkeen ollut. Olenkin tässä innoissani odotellut saapumisilmoitusta tai soittoa UPS:ilta. Ehkä tänään?!

Loistavaa päivää teille!

 

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

kuvat Jutta Hirsimäki

6 vastausta artikkeliin “Kuulumisia, kiitoksia ja kaikkea siltä väliltä”

  1. Tiedän niin tuon tunteen kun haluaa tuhlata uuden työn palkan 😀 Olen tehnyt keikkaa ja lyhytaikasia sijaisuuksia omalla alalla, tullut toimeen taloudellisesti mutta aina pitänyt vähän nuukailla tulevaisuutta ajatellen. Nyt sain sitten tässä kuussa vakituisen työpaikan, niin meinasi lähteä lapasesta nettishoppailun kanssa, sitä kun tuntu että ois yhtäkkiä kovinkin rikas 😀

    1. haha, ihana kun löytyy kohtalontovereita! ;D Onhan se sallittua ostaa tämmöisten isojen juttujen kunniaksi jotain kivaa! Ensi palkka sitten säästöön 😉

  2. Kirjoita toki rahankäyttö/pihistelypostaus 😀 Tarvin kaikki vinkit mitä vaan voin saada.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.