Paljastuksia X 6 !

Viime aikoina blogeissa on pyörinyt jonkin verran näitä paljastuspostauksia ja ajattelin nyt sitten jälkijunassa itsekin kyhätä moisen. Olipa jotenkin äärimmäisen vaikeaa keksiä paljastettavaa, varsinkin sen viikonlopun postauksen jälkeen, hahah 😀 Heräsin tänään jo ennen viittä ja nyt olenkin kaikessa rauhassa puuhastellut alakerrassa muiden vielä nukkuessa. Nukahdin ihan naattina heti ysin jälkeen, eilinen oli aikamoinen hulinapäivä kaikinpuolin. Paljon idiksiä ja juttuja töissä, sitten vielä pojalla todella kiukkuinen päivä ja ilta vierähtikin pikku-draamailijaa viihdyttäessä. Semmoista se on joskus!

Tässäpä kuitenkin muutama ”hurja” paljastus. Enjoy!
idkuvanosto

Kärsin lievästä esiintymiskammosta, joka johtaa juurensa varmaan johonkin kouluaikaisiin pakkoesiintymisiin. Ryhmätyöt, pienten ryhmien presikset sun muut eivät ole ongelma, mutten mistään hinnasta suostuisi esiintymään sadoille ihmisille! En ole missään nimessä ujo, mutta se suurelle joukolle esiintyminen on vaan maailman ahdistavin juttu. Siinä vaiheessa katoaa kaikki vähätkin ajatukset ja lauseet päästä. Sen tosin opin koulussa, että esiintymisen suhteen valmistautuminen on kyllä kaiken a ja o.

Rakastan kunnon ganstarappia. Mitä enemmän jytää, sen parempi. Joku aika takaperin kerroinkin fanittaneeni yläasteella 2pacia. Lempparibiisi edelleen 2 of amerikaz most wanted, haha! Oikeasti mun räppärisuosikki on kyllä ihan ehdottomasti Nas, jonka musiikissa nyt ei edes ole mitään noloa. Sekin ollut lemppari nuoresta saakka. Fiilistelin jo itseasiassa Coolion Gangstas Paradisea ja se taitaa olla räppibiiseistä mun eka suosikki, joskus 1995 taisi olla hitti, eli silloin olin sunnilleen 7v 😀 Ja kasarimusa on myös ihan lempparijuttu! Nyt alkoi taas harmittaa ne hajonneet kuulokkeet (en vieläkään ehtinyt ostamaan uusia), muutaman viikon paussin jälkeen olisi kiva kuunnella työmatkoilla jotain musaakin.

Tämä on ihan kamala sanoa ääneen, mutta olen aina rakastanut puristaa finnejä 😀 Välillä katson vartavasten netistä finnivideoita ja niistä saa jotain outoa tyydytystä, hahah! Välillä jos tulee joku näppylä, niin olen jopa innoissani. Tosin veikkaan, että tämä ällöttävä pahe on melko yleinen (ainakin naisilla), koska tiedän moniakin finni-friikkejä, vaikka todella ällöttävää onkin. Auttakaa naista hädässä, kai sieltä löytyy muitakin…?! 😀

Rakastan pitkiä lentomatkoja. Monet stressaavat lentomatkoja, varsinkin niitä pitkiä. Olen aina nauttinut lentämisestä, jotenkin ihanan rentouttava ajatus saada istua esimerkiksi 10h paikallaan ilman muuta tarvetta kun syödä, juoda, katsoa leffoja, lueskella ja nukkua. Täysi totuus on tietysti, etteivät ne penkit kyllä ole (siis turistiluokassa ainakaan, hahah) nukkumiseen parhaimmat, mutta olen vuosien varrella opetellut nukkumaan sikeästi ja pitkiäkin aikoja lentokoneessa. Tosin, nykyään lapsen kanssa eivät ne lennotkaan todella ole enää mitään relax-momenteja 😀

Olen todella malttamaton epämiellyttävien asioiden suhteen. Tai siis haluan hoitaa ne pois päiväjärjestyksestä asap, joku toinen kun saattaa vitkutella niiden inhottavien juttujen kanssa viime tinkaan. Esimerkiksi laskut, ärsyttävät byrokraattiset jutut ja yleisesti jos muistan unohtaneeni jonkun tärkeän asian, alkaa se vaivaamaan joskus niin paljon, että jos olisi mahdollista, niin varmasti hoitaisi homman keskellä yötä pois alta. Jos siis saan vaikka jonkun kirjeen tai laskun, josta pitää soittaa ja selvittää jotain, ahdistaa mua suunnattomasti jos asiakaspalvelu on mennyt juuri kiinni ja joudun odottamaan seuraavaan päivään.

Sairastan astmaa ja allergiaa. Molemmat todettiin jo ihan lapsena, tosinkaan astma ei ole enää vuosiin ollut kovin paha. Silti käytän piippua lähes päivittäin, varsinkin sitä kortisonia. Mulla on myös pahaa allergiaa, lähinnä eläin- ja siitepöly, saan todella helposti allergisia kohtauksia ja usein herään siihen, että silmiä kutisee ja ne ovat aivan punaiset jos ovat yöllä ärtyneet jostain. Olen tosi allerginen esimerkiksi kissoille ja lyhytkarvaisille koirille, saatan saada allergiakohtauksen jo siitä jos hengailen pitkään kissan omistajan kanssa. Meidän omille villiksille en ole kovin allerginen, mutta jos nuuhkuttelen niitä paljon niin saatan nykyään saada myös niistä oireita ja yleisesti myös ”vieraista” villakoirista.Joskus olen myös herännyt silmät tyyliin umpeen muurautuneena, aikoinaan kun koirat välillä nukkuivat samassa sängyssä. Nykyäänhän meillä on yläkerta ”koiravapaa” ja se on huomattavasti vähentänyt oireita. Siksi syönkin säännöllisesti allergialääkkeitä, koska ennemmin se kuin hauvoista luopuminen Noille omille on onneksi siedättynyt, eivätkä oireeni tule aina tai ole kovin pahoja ja eihän villiksien noin yleisesti pitäisikään kovin allergisoida.

Löytyykö samoja paljastettavia juttuja? 😀

 

10 vastausta artikkeliin “Paljastuksia X 6 !”

 1. Ykköskohta on totaalista kamaluutta! Kärsin myös lievästä paniikkihäiriöstä, joten se yhdistettynä esiintymiskammoon ei ole kovin kiva juttu. 😀

  Itse kärsin kesäisin heinänuhasta ja siitepölyallergiasta, mutta onneksi ne lievittyy lääkkeillä.

 2. Heippa! Nyt tarviin apua! Tää ei liity tähän postaukseen lainkaan tosin 😀 Mun Lumenen ihon sävyn heleyttäjä on loppumassa, käytän sitä vaaleampaa sävyä, honey glow tms. Sitähän ei varmaan enää saa, niin mitä sä suosittelet?? Ajattelin, että sä oot ainoa oikea ihminen vastaamaan tähän kysymykseen! 😉

  1. Haha, ihana kun luotat muhun tän asian suhteen!! <3 En valitettavasti tiedä mitään ihan tismalleen samanlaista, toivottavasti sitä "vanhaa" kausituotetta tulee taas ensi kesänä! Tosin, voin tosi lämpimästi suositella niitä Lumenen hehkutippoja, itsellä on se tummin niistä ja nyt olen himotellut sävyä Midnight sun, se on ihana! Siis tämä: https://www.stockmann.com/product/invisible-illumination-nordic-light-instant-illuminizer-valopisarat-15-ml/1294837644Tosin vähän enemmän roosaan taittava) Ja sitten näitä ”rusketustippoja: https://www.stockmann.com/product/invisible-illumination-instant-glow-watercolor-bronzer-hehkupisarat-15-ml/1172273845 Noitahan voi käyttää myös meikkivoiteen yms sekaan 🙂

   Olen myös käyttänyt Narsin heleyttäjää, joka on ihan superhyvä, näissäkin tosiaan sävyt nykyään vähän enemmän roosaan päin:https://www.lookfantastic.com/nars-cosmetics-illuminator-various-shades/10449357.html

   JA HEI! Tätä en ole testannut, mutta mietin voisiko olla Lorealilta vastaava kun se Lumenen tuote?https://www.pretty.fi/loreal-paris-true-match-liquid-glow-illuminator-golden-glow-hohdevoide.html

   Toivottavasti oli jotain apua 😀

   1. Kiitos ?? Taidan ottaa testiin noi Lumenen ”bronzer”-tipat ja ton Lorealin! ?

 3. Samaistun pieneen esiintymiskammoon, gangstarapin rakastamiseen ja finnien puristelusta nauttimiseen 😀 En oo malttamaton hoitaan pakollisia epämiellyttäviä juttuja, mutta en myöskään ymmärrä sellaisten asioiden siirtämistä koska ne ahdistaa. Mitä kauemmin ne on hoitamatta niin sitä kauemmin ne vaan on mielenpäällä ahdistamassa niin parempi vaan hoitaa heti.

  Miten sulla muuten tuon astman kanssa, haittaako juoksuharrastusta tai joutuuko sitä jotenkin muuten huomioida urheillessa?

  1. Jeee kun löytyy muitakin! 😀 Ei oikeastaan haittaa, ehkä pääasiassa vaan siitepölykaudella ja talvipakkasilla, alkaa helpommin vihloa keuhkoja ja ottaa henkeen, mutta noin muuten voin kyllä elää ihan ”normaalia” elämää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.