Torstain kuulumisia ja verkkokauppa-vinkki

Huomenta! Tänään vuorossa ihan random-hölinöitä, yritän lokakuun alkuun saada aikaan muutaman ”teemapostauksen”, kuten se päikkärin aloitus (iik!), työjuttuja ja muuta semmoista. Tällä hetkellä mulla on jemmassa parit asukuvat kamerassa, mutta kertakaikkiaan en ole vaan ehtinyt niitä siirtämään. Tämä viikko on ollut ihan yhtä hulinaa ja eilen meinasin nukahtaa pystyyn jo ysiltä 😀 Heräsin taas eilen jotenkin ihan malttamattomana uuteen päivään viiden maissa. En vaan malta jäädä sänkyyn odottelemaan, että saisiko vielä hetkeksi unenpäästä kiinni jos on jotain idiksiä ja hommia mielessä. Usein sitäpaitsi on huomattavasti väsyneempi jos nukkuu vielä ne extra 30min, siksi en esimerkiksi ikinä torkuta, koska nouseminen on jokaisella torkulla yhä vain vaikeampaa. Ainakin siis omalla kohdallani.

idkuvanostoLähdettiin eilen suoraan töistä hakemaan Käpylästä yhdeltä tyypiltä pojan vaatepakettia, keneltä siis aina ostan pojalle ison määrän yhdellä lapsella käytössä olleita vaatteita suoraan. Todella kätevää kun tietää aina, että vaatteet ovat hyväkuntoisia ja muutenkin tosi kivoja tyyliltään, kierrätys ehdottomasti kunniaan varsinkin näiden lastenjuttujen saralla. Hölmöähän se olisi hommata kaikki uutena jos mahis auttaa jotakuta toista ostamalla pieneksi jääneet kivat suoraan pois. Käyttöaika kun on melkoisen lyhyt loppupeleissä. Nyt on hommattu syksyksi välikausihaalari, talveksi kuomat ja syksyn vaatteet.. Tarhatossut olin hommannut jo ennakkoon ystäväni siskolta, jotain juttuja pitäisi kuitenkin syksyksi vielä hommata, kuten kura-asu 😀

Samalla käytiin myös perhedinnerillä taas siellä Oulunkylän napolilaisessa pizzeriassa Capperissa. Se pizzataikina on aivan parasta ikinä!!! Ihme kyllä mahduttiin myös syömään extempore ilman pöytävarausta, vaikka paikka oli tupaten täynnä (kuten kuulemma aina). Huomenna mulla onkin sitten kampaaja! Olen superinnoissani, mutta samalla myös jännittää. Kävinhän samalla kampaajalla noin 5v, joten tyypin vaihtaminen on mun kohdalla ehdottomasti epämukavuusalueelle menemistä. Päätin myös uskaltautua kokeilemaan uuden merkin pidennyksiä ja vähän eri tyylillä, joten niistäkin tulossa myöhemmin raporttia. Kuten kerroinkin, niin en aio vaalentaa tai edes sävyttää tukkaani, joten ihan tällä omalla tyvikasvulla pötkitään eteenpäin. Lisää tuuheutta kyllä kaipaan tukkaan tämän oman hapsun kanssa, olen nyt omilla hiusilla pitänyt kuukauden tukkaa kiinni jokaikisenä päivänä.

Nykyään meidän kaikki yhteiskuvat on näin heilahtaneita 😀 N on käynyt Tommin kanssa tällä viikolla jokaisena päivänä tutustumassa uuteen tarhaan ja on tykännyt kuulemma hurjasti! Ensi viikolla se sitten alkaa oikeasti, tarha-arki. Kuten kerroinkin, niin teen osan viikosta töitä kotoa käsin ja vien naperon ensin muutamiksi tunneiksi, kotiin päikkäreille ja sitten pikkuhiljaa pidemmäksi aikaa. En kyllä jaksa uskoa, että mitään sen kummempia sopeutumishaasteita tulee eteen, mutta sittenhän sen näkee.

Pizzasta puheenollen! Kävin pari viikkoa taaksepäin vihdoinkin testaamassa Via Tribunalin pizzan! Itseäni häiritsee napolilaisissa pizzoissa juuri se vetisyys, en muutenkaan ole nykyään niin tomaattipizzojen perään vaan valitsen aina valkoisen pizzan jos semmoinen on saatavilla. Taikina ei Via Tribunalissa voita kyllä Capperia, mutta noin muuten kyllä ihan hyvä. Ja siis ihan hyvä, ei nyt ehkä mikään super tajunnanräjäyttävä elämys. Itse söin tuon tonnikala-kapris-pizzan, joka siis juuri oli white pizza.

Aamu lähti tänään käyntiin Cunninlynguistsillä ja Nasilla Spotifystä. Aiemmin kerroin, että viimeaikoina on mielummin tullut istuttua hiljaisuudessa kun kuunneltua musiikkia, varsinkin niiden kuulokkeiden hajoamisen jälkeen. Nyt on kyllä tullut se piste kun on pakko saada sitä musiikkiakin, viimeistään ensi viikolla on mentävä kuulokeostoksille. Huutelinkin joskus Snapissä, että kaipaan suosituksia hyvistä langattomista kuulokkeista (jotka pysyvät päässä myös juostessa). Sain silloin suosituksia varsinkin Urban Earsista ja Marshallin kuulokkeista, niitä olenkin tässä harkinnut. Jos on heittää jotain muita suosituksia ilmaan, niin kuulokevinkit ovat tervetulleita! 🙂

Ainiin ja ps. Luonnonkosmetiikan verkkokaupalla Joliella alkoi tänään ilmaisen toimituksen kamppis. Hyvä mahis siis tilata testiin esimerkiksi uusia ihonhoidon tuotteita. Valikoimista löytyy esimerkiksi se aiemmin mainitsemani Nuori Skincare, Zuii Organics, jolla valikoimissa esimerkiksi se hehkutamani maailman ihanin arkiluomiväri sävyssä Raisin (jota tänään taas luomissa, aivan parhautta!), Supermood ja pariisilainen luksusmerkki Patyka. Mulla lähdössä seuraavaksi muuten testiin Patykan 30v-iholle sopivat uutuudet! Postausta tulossa myöhemmin kun olen saanut Nuorin purkit loppuun 🙂 Essen tuotteet ovat lisäksi tämän viikon Joliella -20% alessa.

 

Sisältää kaupallisia linkkejä.