Pörrötakki-asu ja throwback pariin legendaariseen blogipostaukseen vuosien takaa

Huomenta! Viime yönä nukuin jotenkin ihan erityisen ihanat yöunet pojan heräämisistä huolimatta ja fiilis on tänään jotenkin superhyvä. Vietettiin eilen ilta pojan kanssa kaksin, leikittiin, höpsöteltiin ja katsottiin Yle Areenasta jakso Hei Taavi!:a (mun ystävä ja tämän ystävä vinkkasivat erityisen hyväksi pikkulasten ohjelmaksi! :D)Eilen ehdin vihdoin illalla siirtää nämä viime viikon asukuvat koneelle, jess! Huhhei kun aikaisempina vuosina pääsi niiiiin paljon helpommalla kun kuvat oli ihan onnettomia digikameraräpellyksiä (vielä salama päällä tottakai) ja ne vähän epäonnistuneetkin kuvat oli vaan jotenkin pakko lisätä, haha! 😀

Nykyään saa menemään kuviin kyllä niin paljon enemmän aikaa. Jo niiden läpikäyminen on jo melkoinen homma, samoin editointi, koska yleensä lisään kaikkiin edes vähän lisää kontrastia ja valoisuutta. 5v taaksepäin kun länttäsin kuvat tänne sellaisenaan. Hassu ajatus sinänsä, kuinka usein tein varsin reaaliaikaisia postauksia, kuten ne ”Päivä Iineksen kanssa”, jotka usein julkaisin jo heti seuraavana päivänä. Nykyään kun helposti jemmailee kuvi useamman päivän, jopa viikkoja. Ei vaan ehdi.

Ja nyt tulisi huumoria aamuun ja melko erikoislaatuista settiä! Ihan huvikseni tässä yökkärissä aamukahviani juoden googlasin, että ovatko nuo Päivä Iineksen kanssa-postaukset edes enää julkisia ja löysin kaksi ikivanhaa! 😀 Nyt onkin ainutlaatuinen mahis, ehheh..

Päivä Iineksen kanssa vol2 (vuodelta 2010) löytyy (vielä toistaiseksi) täältä

Päivä Iineksen kanssa vol3 (vuodelta 2011) löytyy täältä

 

Ja siis yäk noita pyökin värisiä keittiönkaappeja ja laminaattia! Ton kämpän jälkeen sain jotenkin semmoisen ällötyksen noihin, saan nykyään melkein kylmiä väreitä kun nään jotain pyökkikalusteita jossain 😀

Ikivanhoja postauksia lukiessa ei ihmettele ollenkaan sitä miksi nykyään valitetaan blogien pintapuolisuudesta ja kiiltokuvamaisuudesta. Kyllähän sitä ennen heijastui aivan eri tavalla se oikea elämä, aivan perus arjen jutut ja muut hömpötykset. Onhan noita omasta mielestäkin todella mukava lukea ja myönnän, että mielellään itsekin lukisin nykyään juuri tuollaisia blogeja. Tosin, siihen tarkoitukseenhan on nykyään sitten Snapit ja IG storiesit, juuri tuommoisten perusjuttujen jakamiseen ja huomattavasti yksinkertaisemmassa muodossa kuin se, että kannat jotain digikameraa päivän mukana miettien, että mitäs tässä nyt kuvaillaan, siirrät illalla kuvat koneelle ja löpinät blogiin.

Noin yleisesti kyllä yllättyy loppupeleissä kuinka vähän minä olen kaikkien näiden vuosien aikana muuttunut nuo kaksi postausta selailtuani. Edelleen heräilen aamuvarhain, olen todella systemaattinen ja tarkka, samoja meikkituotteitakin käytössä edelleen (tosin siis uudet purkit tottakai). Työ on myös edelleen tärkeä juttu elämässä, vaikka tässä parin vuoden aikana onkin oivaltanut nimenomaan sen, että työ ei ole se elämä , vaan elämä on siellä missä koti ja perhe. Toki työkin on suuri osa elämää, mutta ei se saisi olla kaikki kaikessa, jotta riittää aikaa muullekin ja nimenomaan sille elämiselle.

Tästä tulikin mieleen kuinka eilen podin lievää morkkista siitä, että otin ekaa kertaa työläppärin kotiin. Meillä oli kollegan kanssa eräs homma kesken, joka oli kertakaikkiaan saatava valmiiksi. Eilinen päivä oli taas yhtä hulinaa ja jouduin lähtemään vähän aikaisemmin töistä, siksi nappasin laptopin matkaan mukaan. Yleensä kun isken työläppärin kannen kiinni ja lähden kotiin, niin pystyy helposti vetämään sen rajan työn ja vapaa-ajan välillä. Tietysti välillä tulee juttuja, joiden suhteen täytyy joustaa, enkä todella koe sitä ongelmaksi. En silti jatkossakaan aio olla mamma, joka puuhailee iltamyöhään työhommia kotona, first things first. Toisaalta, teinhän koko äitiysloman ja hoitovapaan päivittäin blogia melko rutiininomaisesti, enkä näe että se nyt olisi sen erilaisempaa.

Sitten vielä tähän itse asuun. Tuosta pörröjakusta olenkin aiemmin maininnut, ostin sen keväällä Gina Tricotista. Nuo roikkuvat peace-korvikset taas löysin Tallinnasta Telliskivi-ostarin semmoisesta hieman epämääräisestä hippikaupasta, maksoivat 2 euroa. Oli kyllä todellinen löytö se kauppa, käykää piipahtamassa jos vierailette Telliskivessä. Farkut ovat lempparini H&M:ltä, tosin nyt ehkä 3,5v käytön jälkeen vähän venähtäneet, ovat nimittäin melko elastaanipitoiset. H&M:n farkut ovat nykyään yllättävän hyviä, varsinkin nuo vähän paremmat ”shaping”-farkut.

Jakku / Gina Tricot

T-paita / Gina Tricot

Farkut / H&M

Nilkkurit / Acne

Mutta hei! PERJANTAI!! Eli toisinsanoen; friyay!

Ihan loistavaa viikonloppua teille kaikille ihanille 🙂

 

Ps. Vanhojen aikojen kunniaksi voisin joskus yrittää tehdä nykypäivän version Päivä Iineksen kanssa-postauksista, haha!

 

kuvat Jutta Hirsimäki

6 vastausta artikkeliin “Pörrötakki-asu ja throwback pariin legendaariseen blogipostaukseen vuosien takaa”

  1. Luin molemmat postaukset 😀 Ai että, olihan toi entinen blogiaika aika erilaista kuin nyt. Jotenkin niin kepeän arkista noi postaukset. Tee ihmeessä vaan joskus taas päivä Iineksen kanssa postaus jos ehdit 🙂

  2. Ihana asu! päivä postaus olisi mahtva pitkästä aikaa. 🙂 Hauskaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.