Syksyn ihanin villapaita ja syyspäivän asu

Olen nyt pari lauantaita viettänyt blogivapaata päivää, mutta nyt viikonlopun jälkeen taas virallisesti takaisin sorvin äärellä. Välillä on hyvä viettää niitä päiviä kun pitää sen läppärin kannen kiinni ja puhelimen pois näköetäisyydeltä. Itsekin kun istun töissä päivät pitkät läppärin kanssa, niin välillä on rentouttavaa tehdä jotain ihan muuta tai olla kertakaikkiaan tekemättä oikeastaan mitään sen kummempaa. Muutamana päivänä on jopa iskenyt semmoinen someähky, että on jotenkin tietoisesti halunnut vältellä esimerkiksi Instaa. Eiköhän ole ihan hyvästä välillä pitää siitäkin pientä paussia 😀

Vietimme melko perinteistä koti-viikonloppua ilman sen kummempia menoja tai suunnitelmia. Perjantai-ilta vierähti itselläni melko myöhään töiden ja kampaamon vuoksi ja olin kotona vasta reippaasti kymmenen jälkeen illalla. Ja olin siis lähtenyt kotoa aamulla seiskan jälkeen. Onneksi tuommoisia päiviä on kuitenkin harvemmin ja niiden jälkeen on sitäkin ihanampaa viettää rauhallisia perhe-iltoja. Ja tosissaan, pitäisi myös esitellä uusi tukka! Näissä viime viikon kuvissa mennään vielä tuon hätänutturan voimin.

Saatatte varmasti muistaa kun kerroin tilauksesta, jota viikko takaperin odottelin. Kyseessä olivat siis nämä kamppeet, jotka postauksen kuvissa päällä. Gannin ”somevillapaitaa” olin ihastellut jo jonkin aikaa, noita nilkkureita taas sitten vähän kauemmin. Kenkähyllyssä nimittäin ammotti tyhjä paikka korottomille arkinilkkureille, joilla voisi huoletta kävellä pidempiä matkoja. (Pahoittelut tästä kliseisen ärsyttävästä kuvauksesta :D) Kävelen itse päivisin noin 5km yhteensä (vähintään), työmatkoista nimittäin kertyy yllättävän paljon hyötyliikuntaa ja pyrin aina kävelemään lyhyemmät matkat sen sijaan, että kulkisin julkisilla! Siksi haluan yleensä laittaa kotoa lähtiessä jalkaan mahdollisimman mukavat kengät. Jos lähden kotoa Huarachet jalassa, saatan napata töihin siistimmät kengät kassiin mukaan, vähän tilanteen mukaan. idkuvanosto

Tuo villapaita 50% mohairia ja 50% villaa on aivan ihana! Todellinen turvaneule. Ensin etsin tuota korallisen roosan sävyssä, mutta siitä oli jo myyty koot loppuun. Sitten löytyikin tämä lila. Olen ollut nyt pari päivää pienessä flunssassa, niin ei ole mitään ihanampaa kuin kuppi teetä ja lämmin neule! Toivottavasti menee pian ohi tämä pöpö, tällä viikolla ei yhtään jaksaisi sairastaa. Alkuviikon olenkin etänä, joten helpottaa sinänsä ettei tarvitse ihan niin aikaisin heräillä aamulla.

Villapaita/ Ganni (täältä)

Farkut / Lee (nämä)

Nilkkurit / Isabel Marant

Laukku / Rebecca Minkoff

Kello / Swatch

Sen pidemmittä puheitta maanantain hommien kippuun! Kivaa alkanutta viikkoa kaikille 🙂

 

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä. 

Kuvat Jutta Hirsimäki

12 vastausta artikkeliin “Syksyn ihanin villapaita ja syyspäivän asu”

 1. En kestä, ihana tuo neule! Ja odotan innolla mitä keksit tehdä tukalle, mullakin on ollut hiukset sotkunutturalla melkein joka päivä tyyliin kuukauden jo! Kivaa viikkoa! <3

 2. Tuo neule on aivan ihana ja minusta tuo väri sopii sinulle aivan loistavasti!

 3. Ihania kuvia, jälleen kerran. ? Hei toi sun huulipuna näyttää älyttömän hyvältä. Muistatko mitä on?

  1. Kiiitos! <3 Tuo puna on Lumenen True Passion lip color sävyssä 2. varjojen tanssi. On kyllä jo ollut mulla hetken, mutta luulisi, että vastaava sävy löytyy 🙂

 4. Onpa suloinen neule! Sulle tuntuu kyllä sopivan ihan kaikki vaatteet 🙂

  Mä oon tässä monta viikkoa painiskellut nyt itse uupumuksen ja henkilökohtaisten kriisien kanssa, et arvaa miten lohdullista oli lukea sun postausta uupumuksesta <3 ehkäpä se aurinko alkaa paistaa jossain vaiheessa tännekin taas! Ihanaa kuulla että sulla on parempi fiilis jo:)

  1. Voih, hurjasti tsemppiä! Uskon kyllä, ettei aina ole kovin helppoa usean lapsen kanssa :/ Toivottavasti myös sulla helpottaa pian <3

 5. Ihana väripilkku! Näyttää ihan super muhkulta ja lämpöseltä.
  Oon niin vilukissa, että itse.siirryin jo villakangastakkiin. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.