Mid season salen alepoimintoja

Vihdoinkin myös Zalandolla on alkanut mid season sale ja tällä hetkellä alet pyörivät jopa -50% tienoilla. Alehaukkana keräsin sunnuntai-illan ratoksi muutaman tärpin alen syövereistä. Tässäpä siis muutama oma poimintani! Yritin valita tuotteita, joissa olisi enemmän alennusprosentteja kuin se joku -20% 🙂

Musta nahkainen shopperbag -40% DKNY täältä / Vaaleanpunaiset Nike collegehousut-30% täältä /Musta collegepaita (myös muissa väreissä) -40% Polo Ralph Lauren täältä / Harmaa kauluspaita Polo Ralph Lauren -40% täältä / Vaaleanpunaiset Nike Huarachet -45% täältä / Punaiset Vans SK8-tennarit -40% täältä / Harmaat collegehousut Nike täältä / Juoksutrikoot Even & odd -35% täältä 

Multahan löytyy mustana nuo Vansit ja olen tykännyt ihan hurjasti. Samoin nuo Niken Rally-colleget mulla on kahdessa värissä ja ovat siis lemppareimmat collegehousut ikinä! Ette tiedä kuinka paljon nuo vaaleanpunaiset juuri nyt himottaisivat yhdessä noiden Huarachejen kanssa! 😀 Olen myös sitä mieltä, ettei collegepaitoja voi olla liikaa, joten en voinut vastustaa laittamasta tuota Polo RL:n mustaa collegea tähän. Huomenna muuten tulossa asua, jossa tuo Polo Ralph Laurenin kauluspaita, hauska sattuma! On yksi lempparivaatteistani.

Koko Zalandon mid season sale löytyy täältä! 🙂

 

Ps. Tämän päivän aiempi syysväsymys-aiheinen postaushan löytyy täältä.

 

Postaus sisältää affiliatelinkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.