Arghh tätä syksyä!

Heippa! En eilen ehtinytkään väkertämään enää kasaan normipostausta, mutta nyt taas täällä. Viikko on vierähtänyt ennätysvauhtia, varmaan osittain siksi, että on ollut kivoja tapahtumia, tapaamisia, työhommia ja muuta. Eikä siinä, itse kyllä tykkään siitä, että päivät menevät työn touhussa eikä ainakaan ehdi tylsistymään. Viikonloput ovat sitten niitä, jotka pyhitän levolle ja chillailulle. Yleensä pyrinkin siihen, ettei suunnitella viikonlopuksi ihan kamalasti mitään menoa ja actioniä. Välillä (tai useimmiten juuri varmasti perheellisillä) on kiva viettää viikonloput ihan vaan omissa oloissaan rentoutuen, ruoaa, herkkua, löhöilyä ja muita kivoja juttuja.

Maanantaina olin tästä loputtomasta sateesta jotenkin niin lannistunut, että oli pakko napata päälle joku turvatakki eli karvaparka. Saanko tiedustella, että missä mahtavat luuhata ne ihanan aurinkoiset ja leppoiset syyspäivät? En muista milloin olisi viimeksi ollut ei-sadepäivä! Argh! Tiedän, että on raivostuttavaa jauhaa aina vaan siitä säästä, mutta onhan se ankeaa kun joka päivä sataa. Tämmöistäkö on sitten koko loppuvuosi? Voin kertoa, etten ehkä selviä sinne asti ilman aurinkolomaa, huhheijaa 😀

Jos täytyy mainita syksyssä joku kiva asia, on se ehdottomasti turvavaatteet: isot neuleet ja pipot. On huonon hiuspäivän pelastus laittaa pipo päähän ja noin muuten aina varma valinta pukea lämmin neule farkkujen ja tennareiden kanssa. Mun piti ihan kaivaa esiin oma postaukseni elokuulta, tämä Mitä minä odotan syksyssä? En tiedä miksi olen tällä viikolla näin negis, mutta tällä hetkellä tuntuu etten odota syksyssä yhtään mitään 😀 Hemmetin sateet ja pimeys.

Nukuin siis viime yön todella rauhattomasti. Tuntuu, että heräilin 15min välein miettimään jotain, esimerkiksi sitä, että pakko päästä reissuun. Oikeasti, kuten olen sanonut on reissaaminen itselleni tärkeimpiä juttuja tässä maailmassa ja voin kertoa, että tällä hetkellä ottaa todella koville se, ettei ole mitään reissua suunnitteilla loppuvuodeksi. Tämä on ihan kauheaa! Ei ole siis helppoa olla ikuinen matkakuumeilija. Edes joku viikonlopun mini-reissu on kyllä varattava asap. Täytyy todeta, että syksy oli ajankohtana itselleni optimaalinen aika palata töihin, en olisi ehkä viihtynyt toista (tämmöistä sateista) syksyä kotona lapsen kanssa. Itse kaipaan syksyihin juuri juttuja, jotka saavat ajatukset muualle.

Kävin myös vihdoin hakemassa kihlasormukseni suurennutuksesta. Alunperin tuo oli koko 15, sitten piennennytin kokoon 14+ (joka silloin mahtui kyllä testisormuksesta sormeen), mutta se ei sitten enää koskaan kunnolla mahtunutkaan sormeen. Nyt siis mennään koolla 15-. Mitä tästä opimme? Älkää ikinä pienennyttäkö sormuksia ainakaan raskaana! Toivon, etten joudu enää kertaakaan muuttamaan tämän kokoa suuntaan tai toiseen. Nyt ainakin pysyy sormessa, tosin kuin se 15, joka saattoi lentää sormesta kättä heilauttaessa 😀

Ps. Taistelin juuri 30min yrittäen saada silmästä pois semmoista tosi hentoa Bixun karvaa (miksi niitä menee aina mulla silmään, toisessa silmässä oli ensin 2 päivää semmoinen ja nyt toinen silmä!!). En onnnistunut. Eihän siinä sitten.. Semmoinen päivä tänään! #villakoiraongelmia

Pahoittelen mahdollisia typoja! En ehtinyt kunnolla oikolukemaan postausta läpi. Kivaa torstaita! 🙂

4 vastausta artikkeliin “Arghh tätä syksyä!”

  1. Hei, mistä tuo ihana takki on?! ? Joo syksyssä parasta on pipot, isot takit ja turvaneuleet! ?? Niihin voi kietoutua kun on muuten ankeaa ja pimeää. Minäkin nukuin viimeyön huonosti ja katkonaisesti, ei ainakaan piristä pimeitä päiviä tällainen huonosti nukkuminen! ?

    1. Joo tää huonosti nukutun yön jälkeinen kooma on jotain niin kammottavaa! 😀 Toi takki on Zarasta toissa syksynä. Täytyy taas huomenna kaivautua ton sisään turvaan ;D

  2. Mä uhmaan syksyä ja meen ulos vaikka sataa 😀 Ostin kumpparit ja käytän sadetakkia niin oikeastaan aika kivaa jos nyt kivaksi voi sanoa 😀 En nyt tietenkään mee ulos jos sataa kaatamalla mutta oon päättänyt että pientä sadetta en pelkää 😀 Toki nyt eri asia liikkua lenkkivaatteissa kuin että menis töihin sateella 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.