Pörröjakkuilua tihkusateessa + matkahaaveilua

Huomenta! Mitäs teidän viikonloppuun kuuluu? Me ollaan taas perinteisesti vietetty viikonloppua kotona perheen kesken, vähän sipsejä, hasselpähkinäsuklaata ja fish tacoja, nami. Olen täysin koukussa taas vaihteeksi Fazerin hasselpähkinäsuklaaseen. Se on yksinkertaisesti vaan niiiin hyvääää. Nyt meni varmaan neljättä viikonloppua putkeen 😀 Sunnuntaina on aina ihan kamalaa pistää stoppi sille herkkuputkelle. Matkakuumeiluuni liittyen vähän myös ehkä selailin viikonloppuna Booking.comia ja Momondoa, taas vaihteeksi Havaijista haaveillen.. Lemppari-kohde ever!

Jostain syystä Tommi ei kuitenkaan edelleenkään innostu siitä meidän perheloma-kohteena, joten eipä päästy siis lomasuunnitelmienkaan kanssa yhtään sen edemmäs. Olen jo itse niin valmis pistämään haisemaan loman suhteen, hinnasta viis. Kunhan vaan pääsee jonnekin ihanaan paikkaan talvella rentoutumaan. Ennen en todellakaan panostanut majoitusten tasoon sen kummemmin, mutta nyt lapsen kanssa on jostain syystä alkanut enemmän arvostaa pieniä mukavuuksia ja on valmis maksamaan hotellista enemmän, jos vaan saa vastinetta rahoilleen ja lisää luksusta lomaan. Katsotaan siis tuleeko kuudennesta (vai seitsemännestä, hmmm) Havaijin reissustani mitään!

Tämä asu ehtikin vilahtaa jo aikaisemmin kuvissa, mutta nyt olisi näiden virallisten asukuvien vuoro. Kuvailtiin viikko sitten Jutan kanssa ihan järkyttävässä tihkusateessa, joka ei onneksi (tai oikeastaan ihme kyllä) välity näistä kuvista. Kaikkea sitä joutuukaan kärsimään blogin eteen, haha. Piipahdettiin ruokaostosten yhteydessä Jumbon Ginassa tässä taannoin ja mukaan tarttui tuo valkoinen t-paita ja karvajakku. Ekoja heräteostoksia aikoihin. Tuo jakku on vähän erilaista matskua siihen toiseen maastonvihreään Ginan pörröjakkuuni verrattuna, joka on huomattavasti semmoista höttöisempää kangasta. Sopii kuitenkin kivasti niin töihin kuin vapaallekin. Jotenkin nuo pörröjakut ovat vieneet minut mukanaan 🙂

Ensi viikolla olisi blogissa vuorossa taas vaihteeksi tukkajuttuja, asukuvia, kaikkea sekalaista ja mitä ilmeisimmin lisää myös tätä epätoivoista matkakuumeilua. Olen itse jo useamman vuoden haaveillut joulusta rantalomakohteessa. En lukeudu jouluihmisiin missään määrin: en tykkää jouluruoasta, harvoin ostamme toisillemme lahjoja ja joulun järjestely on siitä huolimatta aina todella stressaavaa, vaikka kuinka yrittäisi viettää sitä minimissään. Tuntuisi jotenkin niin helpottavalta vaan ottaa ja lähteä hyvissä ajoin lomille ennen joulua, olisi siinä samassa kätevä ”tekosyy” välttyä niiltäkin vähiltä joulujärjestelyiltä mitä muuten olisi.. Poikakin on vielä niin pieni, ettei tule vielä joulusta mitään muistamaan. Ah, ranta-joulusta siis myös kovasti haaveillen. Kuinka elämys olisikaan Havaiji-joulu, aah!

Farkut / Zara

T-paita / Gina Tricot

Karvajakku / Gina Tricot

Nilkkurit / Isabel Marant

Riipus / Delphine Pariente

Kello / Swatch

Pidän teidätkin ajantasalla matkahaaveiluiden suhteen. Myös Malediivien all-inclusive-resortteja olen tässä jo pari kuukautta kurkkinut, niitä jotka ovat sieltä edullisemmasta päästä. Valikoimaa löytyy nimittäin kivasti myös niille, joille raha ei ole minkään tason este ja valitettavasti emme kyllä niihin tyyppeihin lukeudu, vaikka tällä hetkellä olenkin valmis lomaan panostamaan! Eiköhän tässä jossain välissä saada reissupläänit etenemään.

Loppuun myös pipikuulumisia, pojalla menossa nimittäin jo toinen räkätauti tässä 2 viikon mittaisessa päikkärihistoriassa. Huhheijaa! Viikonloppu mennyt meillä siis senkin vuoksi kotioloissa flunssaa parannellen. Nyt tosin näyttäisi jo olevan parempaan päin. Inhottavaa (mutta varmasti melko perinteistä), että hoitojakso alkaa tämmöisen ei-niin-mukavan sairastelun merkeissä.. Eiköhän se tästä!

Mukavaa sunnuntain jatkoa teille!

 

Ps. Muistakaa, että tänään vikaa päivää myös Hullut Päivät 🙂

 

Sisältää kaupallisen linkin. Kuvat Jutta.

8 vastausta artikkeliin “Pörröjakkuilua tihkusateessa + matkahaaveilua”

  1. Täälläkin olis kovasti reissukuumetta ilmassa. Äh ja voih, jonnekin sitä tahtois mutta en oikein tiedä että minne 😀

  2. Täälläkin on lentohaku laulanut viime päivinä. Mä kyselin sulta Puerto Vallartasta beibin kans ja oli jo lennot ostoskorissa, mut sit järkisyistä vaihdettiin viime tipassa. Me mennäänkin – tadaa – Fuerteventuraan ? ei ihan sama siis, mutta kun lomaa oli vaan viikko, niin päädyttiin tähän ratkaisuun. Lähin suht lämmin kohde marraskuussa. Ja itse asiassa mitä enemmän kohdetta tutkin sitä enemmän oon fiiliksissä, nimittäin luonnon puolesta vaikuttaa todella kauniilta + surffi! Eka kertaa ikinä Kanaria ja eka kerta, kun otettiin pakettimatka 🙂 keväällä sit jonnekin kauemmas… ai että, Havaiji tai Malediivit. Kuulostaa aika ihanalta. Molemmat sellaisia kohteita että rahaa varmaan saa uppoamaan!

    1. Arvaa, just eilen katselin Puerto Vallartaa itse! Sinne on nyt tarjouslentoja, vähän kyllä silti epäilyttää. Pitäisköhän meidänkin vaan lähteä Kanarialle, olisi ainakin helppo kohde, haha! 😀 ihanaa jokatapauksessa kun saitte reissun varattua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.