Päivä Iineksen kanssa 2017

Sain perjantaina vihdoinkin tehtyä päivitetyn version Päivä Iineksen kanssa-sarjaan! Jee! Muutaman kerran päivän aikana tietty unohdin koko jutun (eli jatkuvan kuvaamisen), mutta jotain sain onneksi aikaankin. Vähän tylsä päivä kylläkin, haha. Enjoy!

04:40. Havahdun hereille johonkin. Ensin ajattelen, etten katso kelloa ja yritän vielä saada unta, mutta hetken pyörittyäni sorrun. Hemmetti! En olekaan aikoihin herännyt ihan näin aikaisin. Uni ei enää tule, katson somet läpi ja pötköttelen sängyssä.

05:30. Nousen ylös. Kahvi tippumaan, kasvopesulle ja hiusten harjaus. Avaan läppärin ja hörpin kahvia. Ohessa teen seerumi- ja kasvovoiderutiinit, sekä alan meikkailemaan.

07:00. Napero nukkuu edelleen ja Tommikin ehti jo lähteä töihin. Teen edelleen blogijuttuja, syön leivän, annan koirille aamupalan ja mietin, että mitä sitä pukisikaan päälle. Tajuan, etten muistanut ottaa aamukahveista kuvaa. Voi ei, nehän on melkein aamun tärkein juttu!

07:30. Herätän pikkupojan, hoidetaan aamuhommat. Hampipesut, pukemiset yms.. Todella kiukkuinen aamu ja toinen olisi halunnut jäädä nukkumaan.

08:00. Lähdetään tarhaan. Vien pojan suoraan hoidossa aamupalapöytään, sanon heipat ja lähden itse töihin. Matkalla mietin muutamaa työjuttua, selaan somet ja ekaa kertaa hetkeen vaan istuskelen. Jungle Juicen Barin kautta töihin, oli jemmassa täysi leimakortti niin päätin ekaa kertaa ottaa tuon kalleimman juoman, Detox foxin. Oli kyllä todella hyvä, tosin tuo iso maksaa normaalisti 9,50e 😀

09:00. Töissä. Teen tunnin verran hommia ja tapaamme kollegoiden kanssa eräs asiakas. Unohdan taas vaihteeksi koko päivä kanssani-postauksen tekemisen ja kuvien ottamisen.

12:00. Aamun paltsun jälkeen taas hommia ja kahdentoista maissa lounaalle parin ystäväni kanssa yhteistyön merkeissä. Loppupäivän yritän saada viikon hommat pulkkaan ja mietin samalla, mitä on to-do-listalla alkuviikolle.

15:45. Lähden töistä viikonlopun viettoon. Hetken mielijohteesta päätän mennä Stockan kautta hakemassa Hullareilta pari kulhoa, joita katselin verkkokaupassa, mutten viitsinyt tilata sieltä kun ostoskori alkoi täyttyä vähän liikaa kaikesta. Ajattelin, että ihmisvilinästä haluaa vaan nopsaa pois, eikä tule heräteostoksia 😀

16:30. Kotona! Ja kivat kulhot hommattuna. Pyörähdys sisällä ja lähden melkein suoraan kauppaan ostamaan viikonlopun herkkuja ja ruokaa. Tommi onkin jo ehtinyt olla hetken pojan kanssa kotosalla.

17:00. Tommi lähtee keikalle ja jäädään pojan kanssa viettämään kaksin perjantai-iltaa. Leikitään, maistetaan naksuja. Naperolle on tulossa edelleen niitä poskihampaita ja on siitä tai muusta tuntemattomasta syystä tänään erityisen pahalla tuulella. Välissä ehdin pestä meikit naamasta, laittaa seerumin ja kosteuttavan naamion.

19:00. Iltapuuron aika! Sitten hengailua, yleistä sekalaista toimintaa kotona, jotenkin se aika hupenee jonnekin 😀

20:00. Vaihdamme pojan kanssa molemmille pyjamat (tai siis minä vaihdan, haha!) ja hengaillaan taas. Poika availee laatikoita, leikkii puisella autolla ja juoksee ympäriinsä Plaston mopon kanssa. Perus.

20:45. Alkaa tulla väsykiukku. Mennäään nukutushommiin yläkertaan. Uni tulee melko nopsaa.

21:00. Istun vielä hetken sohvalla, syön muutaman sipsin ja hengailen. Todella aikaisin heränneenä olen kylläkin myös itse untenmailla jo 21:30 maissa.

Hurja perjantai siis!