Viikon rumin asu ja reissu varattuna!

Viime viikolla oli taas yksi niistä päivistä kun ei olisi halunnut katsoa peiliin. Tukka on huonosti, meikki on huonosti ja vaatteet tuntuvat ärsyttäviltä. Eipä tuo harmaa sääkään mieltä piristänyt. Näitä kriisipäiviä nyt tulee aina silloin tällöin, mutta kuten olen aikaisemminkin todennut, on yleensä itse ainoa joka nuo ”epäkohdat” huomaa tai ylinpäänsä kiinnittää niihin huomiota. Nyt olisi vuorossa viime viikon känkkäränkkä-asun vuoro, päivänä kun halusi pukeutua mahdollisimman mukavasti johonkin lämpimään turvavaatteeseen ja letittää pesua vailla olevat hiukset aina varmalle letille.

Jotain positiivista kuitenkin, saatoitte ehkä Instan tarinasta huomata hehkutukseni Islannin matkasta! Wuhuuu! Varasin maanantaina lennot ja siitä alkoi tarkempi suunnittelu. Islanti on ollut unelmakohteeni jo vuosia ja nyt kun olen tuumaillut asiaa, niin en loppupeleissä tiedä maasta juurikaan. Islanninhevoset, kuumat lähteet, menneiden vuosien talouskriisi.. Tietämykseni rajoittuu paljolti näihin seikkoihin. Täytyy kuitenkin ennen reissua päntätä lisää tietoa. Suunnitelmissa on siis pitkän viikonlopun spa-getaway, en malta odottaa 🙂

Olen itsekin ollut tässä vuosien varrella hieman yllättynyt, että mikä juuri Islannissa viehättää minua? Ehkä juuri erikoisuus, satumaisuus ja tietynlainen mystisyys. Melko kaukanahan se on mistään rantaparatiisista matkakohteena, mutta varmasti mielettömän kaunis. Jos jollakulla on heittää Islannin suhteen vinkkejä, hotellisuosiuksia ja mitä pitäisi ehdottomasti nähdä (Blue lagoonin lisäksi), niin saa ilomielin vinkkailla! Olen jo alkanut haaveilemaan myös jostain ihanasta hevosvaelluksesta. Muutaman päivän reissulla nyt ei ihan kamalasti ehdi, mutta vaellus+kuuma lähde voisi olla kiva yhdistelmä.

Jos saisin lähikuukausina kipaistua vielä siellä Köpiksessä, joka myös roikkunut to-go-listalla pienen ikuisuuden, olisin tyytyväinen. Olen katsellut Köpiksen lentoja tyyliin sillä meiningillä, että lähtisin NYT HETI! Jonnekin edes! Eiköhän tää kaukokaipuu tästä hellitä pikkuhiljaa, vielä kun saisi sen aurinkolomankin suunniteltua, edes keväälle. Voi olla, että loppuvuosi hujahtaa Islannin reissun voimin. Eilen aloin haaveilla myös Soulin matkasta, alan itsekin pian olla ihan ihmeissäni näiden uusien reissumieltymysteni suhteen!

Leotakki / 2nd Vintage

Neulemekko / Samsoe & Samsoe (tämä)

Kiilapohjatennarit / Isabel Marant

Laukku / Rebecca Minkoff

Polvisukat / H&M

Tuota viime vuonna kaikkialta loppuunmyytyä Samsoe & Samsoen Nor-neulemekkoa on muuten tullut kahdessa sävyssä Boozt.comille. Maastonvihreä ja harmaa, jotka löytyvät täältä. Jos haikailee tuosta, niin kannattaa olla nopea, koska on saletti myyntihitti tänäkin vuonna 🙂

Eilen ilta vierähti vähän taas niitä talven/kevään rantalomia pohtien. Eiköhän senkin kanssa jossain vaiheessa päästä etenemään! Mulla on ollut hullu ajatus ensi vuodelle. Haluaisin tehdä enemmän pienempiä extempore-reissuja niihin paikkoihin, jotka sillä hetkellä eniten kiinnostavat sen koommin kuukausikaupalla suunnitellen. Nähdä juuri niitä paikkoja, jotka eniten kiinnostavat, kerätä ensisijaisesti juuri kokemuksia ja elämyksiä. Nauttia elämästä siis.

Ja hei! Olen parhaani mukaan pyrkinyt toteuttamaan postaustoiveitanne kun olette niitä esittäneet. Jonkun säästämisen postauksen voisin lähiaikoina väkertää, mutta jos teillä on postaustoiveita mielessä, niin pistäkää tulemaan! Mikä kiinnostaa teitä eniten? Kauneus, matkailu, ura? Kertokaa! Mieluiten tuotan semmoista sisältöä, joka teitä eniten kiinnostaa 🙂

Jos Islanti-vinkkejä siis löytyy, niin niitä otetaan tosi mielellään vastaan!

Kivaa päivää ja palataan!

 

Sisältää kaupallisia linkkejä. Kuvat Jutta.

10 vastausta artikkeliin “Viikon rumin asu ja reissu varattuna!”

 1. Oi ihanaa! Palattiin eilen juuri Espanjasta harmaaseen Suomeen, toivottavasti jaksaa taas ensi vuoteen asti..
  Oli muuten aikuis ikäni ensinmäinen rantaloma, ja yllätyin itsekin kuinka paljon siitä pidin ? Toki lasten kanssa se ”helpoin” vaihtoehto selkeästi..

  Miehen kanssa paluulennolla jo mietittiin että myydään koko omaisuus ja muutetaan Espanjaan ?

  1. Kuulostaa tutulta! Mekin ollaan aika usein tehty muuttosuunnitelmia lomakohteisiin! ;D Toivottavasti teillä oli superihana loma, kelpaisi mulle myös!

 2. Mulla on ollut just sama mielessä että tuollaisia pidennettyjä vklreissuja olisi kiva tehdä ja just näihin lähikaupunkeihin. Pää lyö vaan tyhjää eikä keksi mitään kivoja ”lähikaupunkeja”. :/

 3. Islanti on ollut munkin listalla siitä asti kun näin yhden tutun sairaan hienon videon, minkä olivat kuvanneet Islannin lomalla! Ja joku viikonloppureissu Köpikseen myös.. Pienet extemporereissut on parhaita! Ehkä sä ens vuonna tuut käymään Barcelonassakin?! ?

  1. Voisin tulla vaikka heti!! Olin Barcassa 2012 ja tykkäsin kyllä hurjasti! Viimeistään ensi keväänä tulen ehdottomasti, voit sitten toimia mun oppaana 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.