Muutama kodinsisustuksen poiminta ja alejuttuja

Ajauduin pitkästä aikaa selailemaan juttuja Elloksen valikoimista! Tietysti tuolta kodin puolelta, sehän nyt on vaan maailman koukuttavin paikka. Hullareiden jälkimainingeissa tilasin itseasiassa juuri Ellokselta American Touristerin lentolaukun, joka pitäisi noutaa postista. Islannin reissua silmälläpitäen, olisi nimittäin tarkoitus lähteä reissuun pelkillä käsimatkatavaroilla, ekaa kertaa ikinä.. Hulluilta päiviltä ei löytynyt lentolaukusta mieleistä väriä, niin tilasin sen sitten muualta.

Bongailin uutuuksien lisäksi myös muutamia kodinjuttuja mid season salen puolelta. Tässä muutama poiminta, useimmat tuotteista ovat -30% alessa:

Helmikirjailtu säilytyskori / Harmaa lasinen kynttilälyhty (5e) / Marmorinen mortteli / Boheemi tyynynpäällinen / Soikea marmorinen leikkuulauta / Neliskulmainen marmorinen leikkuulauta / Pellavapussilakanat (eri värejä) / Puuvillapussilakanat (-50%)/ Metallitarjotin / Marmorinen pitkulainen vati / Pampulapussilakanat / Puuvillainen matto

Musta seinähylly / Lasinen valaisin / Puinen/metallinen seinähylly / Metallinen vati/kynttilän alunen / Lasinen maljakko / Pieni lightbox

Pojan huoneeseen olisi tarkoitus ostaa ainakin yksi hylly seinälle, johon voisi laittaa esille muistoesineitä, kirjoja ja muuta tavaraa poissa käsietäisyydeltä. Tuo oikean kulman puukehyksinen hylly on itseasiassa juuri semmoinen, mitä olen alakerran huoneeseen etsinyt! Tuota metallista mustaa olen katsonut jo aikaisemmin. Myös lightbox tulee siirtymään sitten pojan huoneeseen, siitä myös tuo miniversio on tosi kiva lastenhuoneeseen 🙂

Marmorinen sohvapöytä / Marimekon uunikinnas / Pussilakanat  ekopuuvillaa (eri värejä) / Messinkinen sohvapöytä / Vaaleanpunametallinen sohvapöytä / Marmorinen neliskulmainen vati / Jalkalamppu marmorityylisellä jalalla

Sohvapöytä on ollut meillä myös hankinnassa, mutta toistaiseksi ollaan vielä sinnitelty ilman, koska ollaan todettu ettei pöydällä siltikään voisi pitää mitään ilman, että napero vetää sen alas 😀 Pian siis varmasti on edessä! Kaukosäätimet sun muut on aina hyvässä piilossa sohvatyynyjen takana, haha! Nuo ekopuuvillaiset pussilakanat on myös kivan näköiset, setti on noin 35e ja sävyjä löytyy monia kivoja 🙂

Elloksella on tällä hetkellä kaikki matot -20% alessa ja midseason valikoimaa löytyy myös muista kategorioista, kuin nämä kodin jutut.

 

Sisältää affiliatelinkkejä.

2 vastausta artikkeliin “Muutama kodinsisustuksen poiminta ja alejuttuja”

  1. Itse olen matkustanut kaksi viimeisintä matkaa pelkillä käsimatkatavaroilla ja ihan hyvin on mennyt! 🙂 Se on kyllä tosi kätevää, eikä tarvitse odottaa matkalaukkuja. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.