Farkkua farkun kanssa ja kiireviikon mietteitä

Blogissa on vietetty melkolailla ura-aiheista viikkoa! Kiva jos työaiheiset postaukset ovat olleet mieleen, aina saa ehdottaa niiden suhteen tarkempia aiheita.  Innolla kyllä tuosta lemppariaiheestani kirjoitan! Jos viime viikolla kerroin normaalia rauhallisemmasta viikosta, on tämä viikko sitten taas kaikkea muuta. Pirusti hommaa, reissaamista työtapaamisiin junalla, tapahtumia, omia menoja.. Blaah. Eilen olin illalla niin pää pyörällä kaikista päivän hommista, että siinä vaiheessa kun sain poika sylissä katsottua juna-aikataulut koneelta, laitettua kahvit, laukun ja aamun vaatteet valmiiksi, niin sai vihdoin huokaistua helpotuksesta 😀 Eikä siinä, kivoja juttuja kaikki, mutta välillä on niitä horror-viikkoja kun tuntuu, että yksinkertaisesti kaikki tekeminen kasaantuu juuri sille ajalle. Kun viikonloppu koittaa, niin huokaisen syvään!

Nyt olisi kuitenkin vaihteeksi aivan muiden aiheiden vuoro ja keskiviikon kunniaksi viikon ensimmäistä asukuvaa. Pakko sanoa, että tällä kertaa oli nappivalinta taustan suhteen. Jotenkin iho näyttää todella kivan sävyiseltä tuon korallisen seinän edessä! Itse en ole kovin nirso asukuvien taustan suhteen, mutta onhan sillä tosiaan merkitystä. Ihan eri asia ottaa asukuvia kaupunkimaastossa kun jossain meidän läheisellä metsäpolulla tai omalla pihalla. Taustalla ja sijainnilla todellakin on merkitystä kuvien yleisessä tunnelmassa, haha! 

Joku saattaa muistaa blogista vuosien takaa nuo Liu Jo:n Bottom up-farkut. Nuo olivat kovassa käytössä joskus vuonna 2012-2013, jonka jälkeen olin jotenkin unohtanut farkut kokonaan. Yksi päivä kaivelin vaatekaappia ja kappas, löysin samalla myös vanhat lempparifarkkuni. Jotka muuten ovat edelleen aika kivat, vaikka yleisesti en voikaan sietää mitään Freddy-tyylisiä efektejä housujen takapuolessa. Täytyykin tutkia joku päivä, että myykö kukaan Suomessa enää Liu Jo:ta sen jälkeen kun Fashionstore meni konkkaan.

Myös tuo H&M:n farkkupaita on aivan ikivanha jostain 6-7v takaa. Eihän siinä, hyvin palvelee edelleen! Farkkupaitakin on semmoinen vaatekappale, joka palaa aina ajankohtaiseksi. Yritän välttää semmoisten ”muodissa kiertävien” vaatteiden kirppikselle kuskaamista, koska muutaman vuoden päästä sen kyseisen vaatekappaleen ostamisesta innostuu taas uudelleen, vaikka siihen hetkeksi kyllästyisikin. Farkkupaidat, farkkutakit, flanellipaidat, lappuhaalarit, mitä näitä juttuja onkaan, jotka kiertävät muodin mukana ja pompahtavat aina muutaman vuoden välein takaisin kuvioihin.

Takki / Marella Sport (vintage 2nd hand)

Farkkupaita / H&M

Pipo / Samsoe & Samsoe (tämä)

Farkut / Liu Jo

Nilkkurit / Isabel Marant

Kello / Swatch

Nyt kuitenkin niitä aamun hommia! Heräsin tosiaan ekan kerran 4:30, jonka jälkeen onneksi sain vielä unta ja heräsin uudelleen 5:30. Pyörin hetken sängyssä lämpimän peiton alla, kunnes raahauduin suihkuun pesemään hiukset. Ihan ennätys, että kerrankin pesen hiukset aamulla! Tähän saakka olin mennyt tyyliin viikon sotkunutturan tai pipon voimin, kun ei ole paljoa ehtinyt tukkaan panostaa ;D

Kivaa keskiviikkoa!

 

Sisältää kaupallisen linkin. Kuvat Jutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.