IG-arvonta: Voita paketti Weledan talvi-ihon tuotteita

Jälleen olisi IG-arvonnan aika! Tällä kertaa sain teille arvottavaksi luonnonkosmetiikkaa, nimittäin kuivalle ja herkälle iholle täydellisesti sopivan Weledan ihonhoitopaketin. Olen myös itse päässyt testailemaan näitä tuotteita ja tykkään hurjasti♥

Arvottava tuotepaketti sisältää nämä tuotteet:

 

Lavender Creamy Body Wash

Skin Food-kuivan ihon monitoimivoide

Almond Sensitive Soothing Facial Cream-kasvovoide

Almond Sensitive Soothing Facial Oil-kasvoöljy

Lavender Relaxing Body Oil-vartaloöljy

 

Arvonta on käynnissä ainoastaan Instagramissani. Eli osallistua voit näin: Seuraa minua @iines ja @weledafinland , tykkää arvontakuvasta ja kommentoi kuvaan esimerkiksi ”mukana”. Voittaja arvotaan sunnuntain 29.10 jälkeen.

Arpaonnea! 🙂

 

Tuotteet saatu arvottavaksi Weledalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.