Todellinen epäonnen viikko, uusi untsikka ja vaunuostoksia

Eilen oli tosi kiva startti uuteen viikkoon! Ahersin aamusta kotona töitä sen kuuluisan to-do-listani kanssa muutamia tunteja näppis savuten, kunnes tuli semmoinen fiilis, etten sittenkään jaksa nuhasta huolimatta homehtua ihan koko päivää kotona. Sovittiin Jutan kanssa lounas/työtreffit Kallion Rootsiin ja loppupäivä vierähtikin siellä! Olen viimeaikoina tykästynyt tosiaan kahviloissa työskentelyyn, luulin että olisi hankala keskittyä, mutta pystyn keskittymään niissä jopa paremmin kuin kotona. Välillä liiallinen hiljaisuuskin kun on semmonen piinaava 😀 Noin muuten onkin sitten koettu ihme epäonnen koettelemuksia viime päivinä.

Eka tosiaan se flunssa, sitten rynäsin perjantaina puolet meidän portaista alas kun olin menossa alas tekemään leipää. En vieläkään tajua miten onnistuin. Käsivarret ja kyljet on siis tällä hetkellä kivasti kipeänä ja mustelmilla. Sitten värjäsin tukkani pinkin violetiksi. Eikä tässä vielä kaikki. Kaaduin nimittäin taas eilen! Kävin hakemassa meille Hermannista uudet vaunut ja olin pistänyt laukkuni siihen istuimelle. Laukussa siis läppäri, järkkäri ja tuhat muuta asiaa. Lähdin juoksemaan bussiin ja samalla vielä huomasin puhelimesta, että joku koittaa soittaa. Se laukku tippui istuimelta mun jalkoihin, kaaduin mukkelis makkelis (vielä keskelle suojatietä, vihreät tietty) maahan puhelimen ja läppärin, sekä kaiken muun levitessä siinä ympäriinsä. Luulin päässeeni ilman damageja, mutta illalla huomasin, ettei järkkärin WiFi-toiminto kai enää toimi :/ Möö! Tottakai. Kohta olen ihan yhtä ruhjetta ja hajonnutta tekniikkavempelettä.

Tänne en ole tainnut mainita kun olen katsellut jotain melko kompakteja uusia vaunuja meille, semmoisia mitkä on helppo ottaa mukaan autoon ja mahdollisesti myös ruumaan reissuille. Tähän saakka ollaan menty Emma Techin matkarattailla reissut ja kaikki kauppakäynnit, ne lojuu meillä aina auton takakontissa. Hintaan nähden (eli jotain 70e :D) ovat kyllä palvelleet äärimmäisen hyvin, mutta pyörät alkavat kohta jo olla niin vinkurat, että työntäminen on ärsyttävää. Normiarjessa ollaan käytetty niitä Northin juoksurattaita, jotka ovat liikkuessa edelleen tosi hyvät, mutta sitten taas bussissa vievät paljon tilaa. Ja no, turha asiasta on pidempään jaaritella, ostin meille nyt sitten hyvään hintaan käytettynä Bugaboon Cameleon 2-rattaat ilman vaunukoppaa, joilla taittuu hyvin arjen menot, kaupunkireissut ja ehkäpä matkatkin. Hyviltä kyllä vaikuttavat ainakin eilisen kotimatka-lykkäyksen perusteella!

Haaveilin alunperinkin Bugaboosta (oikeasti, muutama vuosi sitten olisin saanut jonkun kohtauksen jos olisin tiennyt joskus haaveilevani jostain tietyistä vaunuista :D) ja nyt olenkin jankannut Tommille, että olisi vaan alunperin pitänyt vaan ostaa ne niiden ekojen Teutonian vaunujen sijaan! Kuulemma mulla on kuitenkin kaikessa liian kallis maku 😀 Vaikka juttu meni oikeasti niin, että 2v sitten raskaana ollessa oltiin Jutan kanssa Tukholman risteilyllä ja bongasin yhdeltä pariskunnalta hienoimmat näkemäni lastenvaunut ikinä!

Silloin koin jonkun ahaa-elämyksen, että näköjään lastenvaunutkin voivat olla oikeasti tyylikkäät, siihen asti olin ajatellut kaikista vaunuista, että ovat ihan kauheita, en tiennyt niistä mitään ja kaiken kukkuraksi vannoin, ettei musta ikinä tulisi minkään merkin ”vaunufriikkiä” 😀 Noh, pieni shokki tuli eteen kun sain selville niiden ”ihanien vaunujen” merkin….ja hinnan. Bugaboothan ne oli! Tommikin on muistanut tästä muistutella aina välillä, haha! No, nyt saatiin ne kuitenkin hyvään hintaan käytettynä. 

Sitten ihan muihin asioihin! Anteeksi jos vaunuasiat eivät kaikkia kiinnosta 😀 Tuo uusi untsikkani on kyllä senkin edestä kerännyt Instassa kyselyitä kun julkaisin yhden näistä kuvista. Ehdinkin reilu kuukausi takaperin nopeasti vilauttaa tätä takkiostosta, joka tarttui mukaan Vantaan Ikean viereisestä Partioaitta Outletistä. Tommi teki sieltä itselleen pari Patagonian takkilöytöä ja olen itse aina Partioaitassa mukana vähän semmoisella ”Eipä täällä mulle mitään ole”-hengellä. Viime vuonna harkitsin kuitenkin vakavasti Patagonialta tätä pidempimallista untsikkaa, josta tosin silloin ei löytynyt omaa kokoa. Tuotakin olisi ollut isoa kokoa siellä Outletin puolella, kylläpä harmitti kun ei edelleenkään ollut sitä omaa.

No mutta viereisessä rekissä olikin rekki suorastaan pullollaan tätä omaa takkiani 100 euron hintaan ja vieläpä kaikkia kokoja! Erinomainen (ja lämmin) löytö talveksi. Etsin siis sen Peakin lyhyemmän untsikan ohelle jotain enemmän arkeen sopivaa/vähemmän sporttista untsikkaa ja nyt löytyikin hyvään hintaan. En tiedä löytyykö noita vielä sieltä, mutta kannattaa käydä kurkkaamassa! Ovh on kuitenkin jotain 400e tuntumassa. Sisävuoren kuosi on tässä vähän ruma, mutta eipä se käyttöä haittaa 😀

Voisin myös kertoa tarinan näistä loppupeleissä 0e maksaneista UGGseista, mutta nyt ei riitä aika. Seuraavalla kerralla siis 😀 Syksyssä on tietysti ihanaa juuri UGG Season ja voisin käyttää UGGseja vaikka päivittäin, vuoden ympäri. Näitä mustia olen käyttänyt niin paljon, että nahka alkaa olla jo pottuvarpaiden kohdalta ohentunut, haha.

Takki / Patagonia

Poolomekko alla / H&M

Polvisukat / H&M

Kengät / UGG Australia (nämä)

Olisi vissiin ollut hyvä huomata sukkapakokin aikaisemmin 😉 Että semmoisia koettelemuksia! 😀

Mitäs tuumaatte asusta / takista?

 

Sisältää kaupallisia linkkejä. Kuvat Jutta Hirsimäki.

6 vastausta artikkeliin “Todellinen epäonnen viikko, uusi untsikka ja vaunuostoksia”

  1. Moikka Iines! Muistan lukeneeni, että luet alasi kirjallisuutta. Olisiko heittää muutama suositus markkinointia ja myyntiä käsittelevistä kirjoista? Tarvitsen hyvän ja mielenkiintoisen kirjan opiskeluja varten. Terkuin Elina 🙂

  2. Voi ei, mitä epäonnea! Noo… Paistaa se aurinko joskus risukasaankin. 😀
    Hyvännäköinen tuo takki! 🙂

  3. Voi ei! Mutta parempi, että kaikki kömmähdykset tulee kerralla 😀 ensiviiko varmasti parempi!

    Ovatko teidän bugaboot ne missä edessä pienet pyörät? Olen haaveillut itse myös niistä, mutta mietin miten ne mahtaa kulkea lumessa?

    1. Niin, ehkä tästä lähtee sitten parempi kausi 😀 Joo ne juuri! Ajattelin jatkossakin käyttää pahimmissa tapauksissa niitä juoksurattaita (juuri esim talvilenkeillä) ja noita sitten kaupungissa, kaupoissa ja reissuilla. Itsekin mietin lumi-asiaa, mutta saa nähdä! Luulisi että ne pyörät saisi lukittua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.